Po harrohet nese gjen tek nje person tjeter ate qe nuk ke gjetur tek dashuria e pare per veten time do thoja qe nuk kam shije te mire dhe nuk mbaj mend shume gjera !!
Po harrohet nese gjen tek nje person tjeter ate qe nuk ke gjetur tek dashuria e pare per veten time do thoja qe nuk kam shije te mire dhe nuk mbaj mend shume gjera !!
Postuar mė parė nga AuGuSt_
Sido qofshin shijet qe te ka lene dashuria e pare, perderisa shprehesh per te dmth qe nuk e ke harruar.
po po te pyeten do shprehesh, per ate pyesin njerezitSido qofshin shijet qe te ka lene dashuria e pare, perderisa shprehesh per te dmth qe nuk e ke harruar
dashuria e pare idealizohet shume pikerisht sepse s'e ke idene ca eshte dashuria me shume, prandaj i ben lapidar njerezve, ne momentin pastaj qe gjithshka mbaron dhe mund ti shohesh gjerat realisht si jane , eshte si flluske sapuni qe ja ben pauuuuuuuuuu![]()
Gjithcka ne kte jete ka nje fillim dhe nje fund.Postuar mė parė nga helene
Nuk mund te themi qe harrohet, sepse eshte dashuria e pare!!
as i her s'harohet...
kjo per pjesen mo te madhe te njerzve
tani nuk perjashtohet muncia e egzistences se robve qe se kan per gjo dhe ta mohojn..j,,po mendoj se kta nuk din te dashurojn ..dats y
o-le-le firma
jam dakort me para-shkruesen,,, por dashuria ri-dimensionohet dhe mundesia per t shkel n toka te pa shkelura brenda vetes eshte sh. e mundeshme, sidomos kur din t dashurosh...Postuar mė parė nga TiLoNcE
![]()
pastaj po qellove natyre sensi-bile,,, dhe po nuk anove nga SENSI...,,, i bie t jetosh me kujtimet e t shkuares duke t kalu per shalesh dhe e tashmja...
mendoj se motoja ime eshte;;; rrespekt per te shkuaren dhe perkushtim per te tashmen...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gabriel : 18-04-2005 mė 04:29
Ju qe thoni me bindje se dashuria e pare harrohet, me cfare kuptimi e keni?
Nuk keni me ndjenja per at person?
APO
Se mbani mend fare ate person (emrin, fytyren, koherat qe keni kalu bashk, etj.)?
LOL
o zot sa me shkenc me shkrun patrioti muve ......yllooo harrohet si dashuri po mund ta mash dhe si shok/shoqe ....ajo varet tek ty
ciao ciao
menimi ime
ELBASANI QYTETI ME I BUKUR I SHQIPERIS ... ELBASANLLINJT &ELBASANLLIJET jan YJET E BOTES
nuk mendoj se matet me numura dashuria..pra e para, e dyta apo e njėqinta.
Dashuria ėshtė ajo qė ti ndjen..varet se tek kush person tė ka zėnė..tek i pari, apo tek i gjashtėmbėdhjeti
E thote bukur kenga
"Lulja e jote me eshte thare
per kujtim qe ma dhane
Une me lot po e ujis
Emrin tend e peshperis
Kete poezi e shkruj me vaj
aty i shoh syte e saj
sikur dojn te me tregojn
s'e prap me dashurojne"
Dashurine e pare e ujisin lotet,endrrat,kujtimet.Nuk vyshket kurre kurrreee...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 03-05-2005 mė 11:44
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Krijoni Kontakt