Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga Dajti Lexo Postimin
    Doni ti bejme qejfin vetes ? Hajde , ne jemi nje nga popujt me trima! Terr nuk na e ka bo syni nga turku! Terr nuk na e ka bo syni nga taljoini, nga gjermoni , nga greku e nga serbi! Ne jemi....ne jemi....ne jemi....! Mos u mendo shume . Ne jemi legena!!!!
    500 vjet nen turqi. Kur u rrezu turqia vete, atehere te fundit ne shpallem pamvaresine! Lufte kundra taljonit dhe gjermonit!!!! Askush nuk na e njef si popull luftues dhe jemi te vetmit ne europe qe nuk kami marre demshperblime nga lufta.
    Enver hoxha ishte diktatori me i keq ne Europe....por Ai rrojti si deshi e sa deshi sepse kishte perfund nje popull legen. 18-vjet tranzicion dhe ne nuk kemi drita!!!
    Pse? Sepse jemi legena!!! Ne fillimet e 90' ne ishim me perpara se Sllovakia drejt Europes. Po tani? Sllovakia anetare e Europes kurse ne ne vjen habi se a mund te behemi nje dite anetare te Europes. Dhe pse? Mos te vije keq, pranoje te verteten , sepse ne jemi legena>
    ti ka munci te jesh LEGEN ,ga ata qe prodhohen ne turqi.lala esht shqiptar i varfer por SHQIPTAR.PASTAJ KA MUNCI TE JEMI PRAPA SE KEMI SHUM LEGENA POR JO ME SHUM SE CKEMI SHQIPTAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga alko71 Lexo Postimin
    Kur shtypesi mendon se u dorezuam dhe e leshon gardin ateher befasohet me sulmin e fuqishem.

Me nje fjale jemi te zotet e vetevetes.
    Me pelqeu kjo pergjigje, do jete shume e vlefshme per kombetaren tone te futbollit ,sidomos per eleminatoret e boterorit.
    Eshte nje vyrtyt dhe taktik shum e mire .
    Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 08-12-2007 më 06:08
    larguar forever

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Me pelqeu kjo pergjigje, do jete shume e vlefshme per kombetaren tone te futbollit ,sidomos per eleminatoret e boterorit.
    Eshte nje vyrtyt dhe taktik shum e mire .
    Mire qe te pelqeu por, pse e nderrove ate gardin me gardhin nuk po kuptoj? Po e paramendoj tani nje gardh me thupra ne mes dy paleve. Une e kisha ne mendje gardin e bokserëve kur i mbajne duart larte per t'u mbrojtur
    Why do people with closed minds always open their mouths?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

korigjim

Citim Postuar më parë nga alko71 Lexo Postimin
    Mire qe te pelqeu por, pse e nderrove ate gardin me gardhin nuk po kuptoj? Po e paramendoj tani nje gardh me thupra ne mes dy paleve. Une e kisha ne mendje gardin e bokserëve kur i mbajne duart larte per t'u mbrojtur
    U futa ne kohe dhe e lash ashtu sic e kishe ber ti , keqkuptim nga ana ime mendova se ishte gabim ortografik.
    larguar forever

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    eksperimente kan bo fakt, po jo te atij lloji (psikotest heheeh , urtesi ne luft ky eksperiment asht i pergaditur pe humor ose mesele.
    ishalla ska qellu ndoj shqiptar aty ne ato eksperimente ....me ka ra me lexu jo 2000 faqe po kam lexu me pak por kam has ne disa shkrime jo katolike qe thomê ne ktu.

nji daj i imi ai asht marr nga gjermanet e ka punu 5 vite pa pare ne gjermani,shkoi diq as penzije as asnji damshperblim (shqiptar de ) ....
    .me pa bo turku hala kishim kukat .....po gjermoni nasht ...

ishlla nuk trahohet populli me votu per njerz te smut si hitleri, musonini stalini lenini , pinoshe,Arieli se nuk ia vlen me jetu....
    ------------------------------------------------------------------
    Shqiptart jan si te gjith popujt, ke te urt, puntor, koruptor te menqur, vagabonda, hajna.
    e te gjith lojn gjurma ne kulturê..
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e larguar Maska e Honezmi
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Thuhet se Adolf Hitler gjat kohes qe ishte ne pushtet ka bere shume eksperimente ne fusha te ndryshme per ti sherbyer me vone qellimeve te tij. Nje nga keto eksperimente ishte edhe nje lloj sondazhi per sjelljen , zakonet , kulturen ,durimin , etj , ne popuj te ndryshem te europes .

Per te realizuar kete eksperiment ai mori nga cdo popull disa perfaqsues te te gjitha shtresave dhe i mbylli pjestaret e cdo populli ne dhoma te vecanta pra Françezet vec italianet vec shqiptaret vec e keshtu me radhe,
    derisa mbaruan te gjith.

Diten e pare ju dha per te ngrene mengjes drek dark sipas nje menuje te pregatitur njesoj per te gjithe, ku ne dreke kishin vere ose birre.
    Dhe psikollogu bente pyetjet e para pregatitura nese ishin te kenaqur apo jo ' ku te gjith ju pergjigjen pozitivisht

diten e dyte dha te njejten menu duke hequr vetem pijet dhe psikologu mer reagimet e para te francezve dhe italianeve per mungesen e pijes.duke shkruajtur te perkedhelur , ndersa shqiptaret ishin te kenaqur njesoj

diten e dyte i lane te flen pa i dhen darke dhe reagimet e te tjerve u shtuan me shume ndersa Shqiptari tha ska gje se mos po punoj une pastaj fle me shpejt edhe me lehte.

diten e trete ju hoqen edhe mengjesin dhe reagimet e tyre u shtuan dhe u ben te padurueshme shkruante psikologu , kurse Shqiptari ishte akoma i kenaqur pasi tha po flej me shume dhe po zgjohem ne dreke se mos kam no nji gjo me bo .

diten e katert kishte ngelur vetem shqiptari se te tjeret i kishin nxjere pasi eksperimenti e kishte arritur qellimin me ta, prandaj ja heqin edhe dreken dhe lene nje dit pa buke, por ai prap nuk u ankua se tha Qyl e kam edhe ate po fle gjum u pa puna

pastaj u merziten me te dhe e lan pa buke derisa te theriste vet gje qe ndodhi pas disa ditesh , dhe i cuan per te ngrene por ai vrau rojen qe i coj buk dhe u mundua te arratisej,

Kur ja çuan Hitlerit perfundimet e eksperimentit ai tha ;

Lum si ai qe do udheheqe kete popull dhe mjer ai po i la pa buke...

NQSE dikush din eksperimente te tjera le ti thote ose me thoni sa pjata na kan hequr deri tani .

Barsoleta qe s'te bejne as per te qeshur e as per te qare, por njekohesishte tregojne dhe mentalitetin fshatark te atij qe e ka improvizuar por dhe te atyre qe e tregojne dhe ritregojne. Cuditem se si disa i ngazellene nje varferi e tilll mendore.

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    osht e pamujtne per dikon qe nuk osht Shqiptar per me e kuptu Shqiptarin.. nje i huj munet me e kuptu Shqiptarin vetem nese edhe vet e ka sfidu vdekjen si Shqiptari..

per ate qe e sfidon vdekjen.. cdo vshtirsi ne jete i duket cikerrime..

kjo osht arsyja se pse Shqiptarte nuk ankohen.
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Mbram ishte nji dokumentar ne TV me experimente te burgosurve irakian dhe avgan ....
    mjer mjer ....ka mbet dreqi pa punê...tmerr ne ket kohê.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •