C'te duhet ty ta ndalosh? Burri e ben kete pune gjithnje. "Mbaj ti kalamajte sa te dal nje cike te luaj nje dore bixhoz/bilardo me filnanin."
Kjo e fundit, dhune e vendimeve personale, eshte misherimi i mentalitetit komunist. Dardajan, nuk e kam idene sa shume njeh nga politika apo biznesi, por nqs i njeh planin ekonomist te secilit sistem, do e kuptosh ku qendron misherimi i komunizmit ne idete e tua. Thuaj c'te duash, por s'kam njohur femer Amerikane qe leket qe fiton nuk i do dhe per femijet e saj. Me cfare femrash jeni ngaterruar, puna juaj. Eshte dobesi karakteri dhe papjekuri te ngresh femrat e kombit tuaj duke ulur femrat e tjera se kete pune e ben c'do lloj rrace... qofshin dhe zezake; tregon megalomani, egoizem dhe paaftesi ne te njohuren e botes si edhe mosrespektim ndaj kulturave te botes. Me tej, eshte mentalitet komunist, prap, te ngresh kombin tend e te perbuzesh c'do tjeter. C'do shtet i tille, perfshi dhe Kuben, mendojne se ata jane njerezit me te vecante ne glob, e se ata jane te destinuar te ndryshojne boten. Une them fluturoni me presh ne su...
Se fundi, RRITUNI PAKEZ, se e kaluat moshen kur thonit, "Gjyshi im ka b*le me te medhaja se gjyshi yt," ose ne nje shprehje me estetike per veshet/syte tuaj, "Babi im e rref babin tend."
P.S.: Nuk mundet qe nuk mundet te diskutonit per femren ne nje nivel shoqeror pa permendur "pjeset e trupit" te saj. Turp!
Krijoni Kontakt