Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    right!! no loosers.
    Persa i perket temes.. mjaft interesante, personalisht jam vajze kuptohet SHQIPETARE, edhe jam krenare qe jam e tille. Per mua femrat shqipetare qendrojne gjithmone shume lart ne shume aspekte. Por kuptohet nuk mund te bej pergjithesime. nese do te ulja nje femer shqipetare do te ulja nenen time, apo motren apo veteveten, Keshtu qe para se te jepni mendime Opinione (sikurse firma e Shqiptar02) lol, konsiderojeni femren si: nene, moter, shoqe, bashkeshorte, Femer, si vajzen tuaj (perseri do te jete shqipetare), si nje qenie njerezore). Nuk dua te jap shembuj, mbi te gjitha vlen shpirti i nje njeriu, morali pastaj vijne te tjerat...
    E theksoj nuk flas per loosers, "nuk ka pyll pa derra" por duhet te shohim ku derrat ndodhen me me pakice, qe te evitojme mundesine of dealing with one of them.
    Krenare qe jam Shqiptare

by the way : ju pershendes me kengen
    we are just ordinary people, we dont know which way to go
    take it slow....

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga unkown
    right!! no loosers.
    Persa i perket temes.. mjaft interesante, personalisht jam vajze kuptohet SHQIPETARE, edhe jam krenare qe jam e tille. Per mua femrat shqipetare qendrojne gjithmone shume lart ne shume aspekte. Por kuptohet nuk mund te bej pergjithesime. nese do te ulja nje femer shqipetare do te ulja nenen time, apo motren apo veteveten, Keshtu qe para se te jepni mendime Opinione (sikurse firma e Shqiptar02) lol, konsiderojeni femren si: nene, moter, shoqe, bashkeshorte, Femer, si vajzen tuaj (perseri do te jete shqipetare), si nje qenie njerezore). Nuk dua te jap shembuj, mbi te gjitha vlen shpirti i nje njeriu, morali pastaj vijne te tjerat...
    E theksoj nuk flas per loosers, "nuk ka pyll pa derra" por duhet te shohim ku derrat ndodhen me me pakice, qe te evitojme mundesine of dealing with one of them.
    Krenare qe jam Shqiptare

by the way : ju pershendes me kengen
    we are just ordinary people, we dont know which way to go
    take it slow....
    Ti unkown girl lexo njehere perse behet fjale pastaj fol me ato mendimet e tua filozofike se me duket se ti marke zjar nga b..a E vure re se ku qendronte lufta midis dy rivaleve ktu? edhe se si i jam pergjigjur une edhe sa kam mbrojtur ate qe eshte e "drejta" e ve ne thonjeza "e drejta" se nuk mbaj krahun e askujt po mbroj ate qe eshte e drejte dhe qe vertet ka kuptim. meqense se ti ke pasur me shume deshire te shkruash ktu perpara se te lexosh lexo shkrimet e Dardajan dhe kuptoje vete se ke kam quajtur looser prandaj cupe e mbare mos i mer nga shtate sėrė njeheresh po te jete per tu bere smart asses jemi vete per ate pune , der tanii une skam hapur ndonje firme une punoj akoma si indvid kur ta hap do kerkoj ca punetore po sigurohu qe te maresh mendimin e dikujt tjeter kur te aplikosh ne mua se me mendimet tende i bej flush ne toilet!

peace out te preshendes me kengen

lick my lollipop
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shqiptari02 : 29-05-2005 mė 23:26
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    o wow!!! Urime
    nese thashe per opinion edhe vura ne thojeza emrin tend e pata per firmen qe ke vene
    sdua te vazhdoj me tej sepse nuk ia vlen

me vjen keq qe u keqkuptove
    Peace out!!! Dj

i/e regjistruar Maska e Fotzenland
    Anėtarėsuar
    23-04-2005
    Postime
    85
    - Femijet i do me shume se kafshet (per dallim nga Perendimoret)
    Ha ha ha kjo karakteristike qendron. Pastaj per te tjerat lene mos e pyt.
    Nqs duhet me pergjithesu mund te them, qe shumica e femrave shqiptare, te veni, nuk kane fort qejf me leviz.

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192
    Me fal per keqkuptimin uknown girl!
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •