Close
Faqja 15 prej 29 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 289
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    sa inat i kam njerzit qe vishen me marka..se puna eshte qe i shef o me nai trike armani falso ose me nai trike armani dhe me kepuc muratori!!

vesh cdo gje qe shikoj qe me pelqen te jet dhoj dhoj marke dhoj dhoj cmimi..
    ca te bejmoden nuk e ndjekim,e bejm vet
    mos luj se sta quj

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409

Marka juaj e preferuar.......?

A BLENI RROBA MARKE ??????se po cila eshte marka qe ju preferoni me shum ?????
    markat e mia te preferuara jan ne vend te pare Gucci(i adhuroj veshjet, accessoret dhe sidomos parfumet),pastaj me pelqen edhe Giorgio Armani(edhe per kte vdes,veshjet i ka super shum elegante,shum femminile,accessoret i ka fantastik,per mos me fol pastaj per parfumet...i adhuroj!)e fundit por jo me pak e rendesishmja eshte Chanel(edhe per kte vlen e njejta gje )....por kjo sdo te thote qe nuk me pelqejne markat e tjera si persh Prada, Moschino, Scervino,Vitton,Ralph Lauren,Vogue dhe shum shum te tjera..
    Marka qe me pelqen me pak eshte D&G, sepse kan arrit ta imitojn te gjith,pra ka shum modele qe jan fallco, edhe markat e tjera nuk ve ne dyshim por D&G eshte me ndryshe!
    Diskutim te kendshem !

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    A BLENI RROBA MARKE ??????se po cila eshte marka qe ju preferoni me shum ?????
    markat e mia te preferuara jan ne vend te pare Gucci(i adhuroj veshjet, accessoret dhe sidomos parfumet),pastaj me pelqen edhe Giorgio Armani(edhe per kte vdes,veshjet i ka super shum elegante,shum femminile,accessoret i ka fantastik,per mos me fol pastaj per parfumet...i adhuroj!)e fundit por jo me pak e rendesishmja eshte Chanel(edhe per kte vlen e njejta gje )....por kjo sdo te thote qe nuk me pelqejne markat e tjera si persh Prada, Moschino, Scervino,Vitton,Ralph Lauren,Vogue dhe shum shum te tjera..
    Marka qe me pelqen me pak eshte D&G, sepse kan arrit ta imitojn te gjith,pra ka shum modele qe jan fallco, edhe markat e tjera nuk ve ne dyshim por D&G eshte me ndryshe!
    Diskutim te kendshem !
    Po ku e blike D&G ti? te pazari i se djeles e? lol....se fallco dolce gabana vetem aty i gjen, po shkove tek dyqani i D&G sigurisht qe jane origjinale.
    .

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Robat e markes G&B per shijen time jane palidhje edhe pse eshte shume e njohur

nuk preferoj te vishem me roba te firmave te ndryshme sepse nuk me intereson shume, veshi ate qe pelqej por Levis eshte my favorite ,perveq xhinseve qe i ka shum me kualitet ka edhe kemisha te ndryshme (sidomos ato te leshta) pastaj xhaketa texas etj etj
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    i paske reshtu te gjith firmat ti nuk po lodhem......une personalisht kam qef ti kem nga kemba deri ke koka te gjitha gjerat firme edhe i kam edhe orat i kam firme (kam 5 ora 3 D&G i Guess 1 DKNY 1 ed hardy ) jam shume e fiksume mas orave tani kam nji ne mendje esht armani se nuk kam si ajo ...kam edhe cant gucci esht origjinale jo fallco edhe nji louis vuitton qe e kam origjinale kurse kam edhe fallco se tani mo nuk do lejm paret per keshtu gjonash..sa per robat nuk kam gucci armani etj i kam G star nike esprit Diesel Levis etj etj dmth firma normale qe mundet ti blej nji njeri normal.... sa per parfumet kam Dior Armani Bvlgari Boss.....po qefet jan shume duhet me pa dhe mundsit normale
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Bravo Fashion Girl, ti te pakten i zgjidhke dashnoret me leke, dmth te pasur!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Puma. Nike. Wrangler. Energie. Navigare.

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar më parë nga alDI Lexo Postimin
    Po ku e blike D&G ti? te pazari i se djeles e? lol....se fallco dolce gabana vetem aty i gjen, po shkove tek dyqani i D&G sigurisht qe jane origjinale.
    JO MI ZEMRA VOGEL JO ,nqs e ke lexu mire thash qe sme pelqen D&G dhe kjo do te thote qe skam rrobe me ate marke !

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Bravo Fashion Girl, ti te pakten i zgjidhke dashnoret me leke, dmth te pasur!
    dashnor quhet kur ke nje lidhje jasht-martesore me nje person! te dukem gjo ne moshe per te qene e martuar ?!?
    pastaj skam nevoj per leket e te tjereve me mbajne prinderit e mi e me vone shpatullat e mia !

Nuk do te thote se nje marke e njohur eshte edhe stili tone
    mundohem te blej rroba edhe veshje praktike
    qe kur hap dollapin ti kombinoj shpejt edhe mos rri dy ore para dollapit
    marka me e preferuar per kepuce eshte dnk sepse kepucet i ka si me porosi
    rrobat varet ......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 15 prej 29 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veshjet per sezonin e vjeshtes....
    Nga Fiori në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-10-2023, 17:25
  2. Konfindustria: Çmimet e karburanteve duhet të jenë 25% më të ulëta...
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2008, 06:27
  3. Inside trader- aksionet e dites
    Nga Ardi-1 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 08:44
  4. Dyqanet ushqimore, 10% e xhiros me listë, 25% e popullsisë në varfëri
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 11:15
  5. Rriten cmimet e ushqimeve
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •