Diesel , Replay ,Nike,Puma...etj
Diesel , Replay ,Nike,Puma...etj
hej genjeni po genjeni me lezet lol .
te gjithe firmato perdorkeni ju ?
po mallin turk kush po e perdor ?qe jane mbushur dyqanet dhe kane nje fitim te pakrahasueshem .
te blesh nje bluze " ARMANI" origjinal eshte te pakten 400$ ajo me e shemtuara nga pamja .(mos e ngaterroni me ''ARMANI EXCHANGE"ku e gjen nje bluze per 50-60 $$)
vertet i bleni ju 5 bluza sa ju duhen ne vit me kete c'mim ?
papapa kur degjoj keshtu pale kur i marrin dhe te shkruara ne mes te bluzes me te medha ARMANIIIIIIIIIIIIIII,TOMYYYYYYYYYYYYYY (zoti tomi eshte i lire kur del ne sell e merr bluzen per 9.99+tax).ETJhahah
Un se kuptoj pse njerzit jan te fiksuar mbas firmes , rendesi ka qe veshja te te rri mir , se me plas mua cka te shkruar para ck apo armani apo gucci apo d&g , gusto gusto kjo dynja gustoja gustos nuk i ngja e 2 veta me i gusto si gje ..![]()
armani armani and armani forever armani
failure is not an option!
Levi`s per muve dhe vetem Levi`s![]()
Sui generis
Per zotin jo per mburje po mua me paska pa zoti VETEM DHE VETEM VERSACE te gjitha qe nga shapkat e me radhe![]()
Jeto sikur do te vdesesh neser, dhe meso sikur do te jetosh gjithmon
Per ty ska rendesi marka he po te te jap nje pale cizme ushtaresh un ty i vesh ti.Postuar më parë nga WALCHIRIA
Qe po me ben si ZENEPE LUKA.
o zot u be edhe ky me versaci me ja fut vetes bam,, po ky nuk e di se atje ku i ble ky jane te fallcifikume.. se ti me gjthe lagje nuk kushtoni sa nje par shapka versace origjinale![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Ela ec ne msn te te hap kameran![]()
nai mark kush e di se car skam qef, po ca do lloj marke te ket ajo gje qe vesh rendesi per mua ka qe te me rri mire ne trrupe .Markat e veshjeve qe perdorni .....
PS: sa sexi jam ba sot me mbathjet e plazhit jam para pc![]()
{neps per vajzat}
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt