ti gezoj djali mos e vri mendjen sa do blejme ne lol po vjen pranvera.
ti gezoj djali mos e vri mendjen sa do blejme ne lol po vjen pranvera.
I LOVE GOD
j&g
po dihet ajo gjo ,ka dale ashiqare fare per ate pune!per sa i perket nese te gjitha jan bose ,un te them qe jo te gjitha rrobet qe kemi ne dollap jan firmato sepse ashtu i nxjerrim prinderit/bashkoshortin deficit!
un te pakten nuk i kam te gjitha firmato,kam disa rroba te markave(prada,armani,gucci ...)por pjesen me derrmuese e blej ke H&M,Zara.....
sic tha dhe njera ktu qe nuk ka rendesi marka por stili,po nuk pate gusto eshte e kote qe shko te harxhosh leke !
Nuk me intereson fare marka, rendesi ka te me pelqej. Duke qene se me pelqen te kem shume rroba e ti nderroj, preferoj te blej dicka qe nuk kushton shume e ta perdor nje vit, se sa dicka qe kushton shtrenjte e ta mbaj 5 vjet![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Skam marke te preferume dhe garderoba ime esht e shumllojshme nga te lirat tek te shtrenjtat , nisem nga modelet dhe jo cfare etikete ka te varur .
Ndonjeher te vjen keq me shpenzu nje djall e gjys per gjera qe sdo i veshesh me shum se 3 apo 4 here , nejse ka te bej dhe sa te ardhura ke nga ato limitohet ndonjeher dhe garderoba .
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Une kam disa Polo Lacoste dhe Fred Perry.
I pelqej shume modelet e ketyre 2 markave.
Ec ere se te gjithe me rroba gabi jeni, vini na hapeni ktu ne forum!![]()
Krijoni Kontakt