Close
Faqja 20 prej 29 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 289
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    rekorde majn ato po eeeeeee shifi ti shifi ku behet Adidas ose Nike ne Itali jo i her dhe shume marka A tjera...them ndonjiher kur e blej nji gje bobo po me vje gjynof me e ble 100€ se kjo ne te vertet bo as bo nja 10€ atje ku esht prodhuar por vetem emrin blen!
    kam nji shembull bleva nji or GUESS edhe shof une mbrapa por e pash ne shpi tamom nga mbrapa dhe shkruante motive japan dicka e till ma hoqi trunin thash kjo or boni 180€ dhe me shkru mu mbrapa japan..pyta ne dyqan dhe me tha skileti atje esht ber dmth esht bler boooooo thash me vete nuk ka mundsi mer po ja qe dhe mark ta blesh po atje shkojn robt japoni china bangladesh etj etj....po e vej dhe kush or esht qe po deshe shko shife ne dyqon cfare shkruan mbrapa...
    po nuk kam ca me bo kur me pelqen nji gje me fiksohet dhe e blej....
    ke te drejte qe jo te gjitha gjerat prodhohen ne itali!por un kur iki te ble ndonje veshje kontrolloj perhere etiketen se ku eshte bo (un jam e fiksume po nuk qe made in italy un se mar).
    si persh syzet e guccit qe bleva para 2 javesh, para se ti bleja i pash se ku ishin bo dhe ishte shkrujt made in italy...dhe i mora !

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Te ju them te drejten une nuk jam i pasinuar pas markave shume qe kur nderrruan me euro.

Keshtu nese i perket veshjes vishem qfar do qe te me pelqej ne sy dhe qe te ndjehet trupi im rehat ne to kjo ka rendesi. shpesh here me ka ndodh te blej marke dhe kurr nuk jam ndjere rehat ne to. Edhe pse eshte paguar 3-fishi me shtrenjet shkaku i , adidas, puma, apo armani,lacoste.boss, etj etj.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte e veshtire te dallohen rrobat origjinale...
    sidomos polot. eshte krejtesisht e thjeshte. mjafton te keshe dicka qe e di qe eshte origjinale dhe i ben mire te gjitha krahasimet...
    pastaj shume marka e shkruajne edhe tek pullat... ato qe nuk jane origjinale nuk besoj se e bejne nje gje te tille...
    pastaj markat e shtrenjta perdorin edhe ologramin e sigurise...
    ate nuk kane filluar ta fallsifikojne akoma. po do i vije rradha edhe atij...

p.s. polot e ralph lauren ne europe jane mjaft te shtrenjta. ne shba kushtojne krejte lire...
    une i kam blere disa here neper site amerikane... me pak se gjysma e cmimeve te dyqaneve europiane.
    Eshte e vertete kjo. Ne Usa i gjen shume here me lire, por ndikon dhe fakti qe ka shume ulje. Ka dyqane qe shesin mallin e mire me cimim shume te lire. Mall i vitit te kaluar kryesisht, po who cares? se mos nderron moda cdo vit. Ke xhupa lekure apo pallto qe sezonin tjeter shiten me gjysme cmimi apo me pak. P.sh bleva nje xhup roze te gjate per cupen Calvin Klein vetem $10 te ''Marshall''. Ne Shqiperi as mallin e tregut nuk e gjen kaq lire.
    Te pakten ketu ka dyqane te posacme qe shesin mall tregu, dhe dyqane te posacme qe shesin mall firme. Di ku te vesh e te blesh cilesine pa frike. Ne Shqiperi ke plot dyqane qe shesin mall tregu, dhe nuk e mbajne per te tille. Cilesia e ulet e tyre duket qe ne prekje, pa arritur te shikosh perberjen apo marken.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    po c'eshte kjo marrezi qe thua moj vajze???
    thashe mos je pak kompetente ne kete fushe nga emri qe paske vene, por me kete qe thua i humbet shume pike vehtes...

ku ka nike apo adidas "made in italy"?????????!!!!!!!!! gadi A gjitha neper azi prodhohen.
    nuk e kisha fjalen per nike apo adidas se e di qe sprodhohen ne italy i kam ne shpi kepucet e ketyre markava dhe skam nevoj te ma tregosh ti se ku prodhohen! un e kisha fjalen per markat e medhaja ne pergjithesi dhe qe rrobat duhet te jene perhere made in italy !

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    nuk e kisha fjalen per nike apo adidas se e di qe sprodhohen ne italy i kam ne shpi kepucet e ketyre markava dhe skam nevoj ma tregosh ti se ku prodhohen! un e kisha fjalen per markat e medhaja ne pergjithesi dhe qe rrobat duhet te jene perhere made in italy !
    vertete? nuk e kishe fjalen per nike dhe adidas? a thua e kam lexuar keq ate qe ke shkruar???
    hmmmm! prit te kthehemi pak prapa!!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    ndoshta nuk jam shprehur mire ne menyre qe ti ta kuptoje zoteri!degjo "THE ADMIRAL" un i njof shum mire markat (nuk po them te gjitha por nje pjese e mire ! edhe e di se kush prodhohet ne itali apo jo !
    p.s adidas e mia jan prodhuar ne vietnam !

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    nuk eshte e vertete se duhet jeshe aq i pasur per t'i lejuar vehtes rroba firmato.
    mjafton te dish kur dhe ku te bleshe...

te bleshe nje kemishe D&G 70€, nje t-shirt JUST CAVALLI 40€ ose nje pale jeans ARMANI 80€ nuk me duken cmime aq te ekzagjeruara...
    Armani nuk kam gjetur ndonjehere me 80 evro pastaj varet dhe nga vendet ku jetojme dhe nga mundesite qe ke per te gjetur rroba firmato te lira.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Armani nuk kam gjetur ndonjehere me 80 evro pastaj varet dhe nga vendet ku jetojme dhe nga mundesite qe ke per gjetur rroba firmato te lira.
    kam pare une mjaft here neper dyqane. madje edhe me te lira ne periudha te vecanta.
    pa permendur pastaj yoox apo faqe te tjera.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    ndoshta nuk jam shprehur mire ne menyre qe ti ta kuptoje zoteri!degjo "THE ADMIRAL" un i njof shum mire markat (nuk po them gjitha por nje pjese e mire ! edhe e di se kush prodhohet ne itali apo jo !
    p.s e mia jan prodhuar ne vietnam !
    dmth ti qe je nje fan e "made in italy" e di mire qe shume prodhime D&G apo ARMANI jane "made in china"???
    per materiale 100% origjinale e kam fjalen...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Behind these Hazel Eyes Maska e Lule_Bora
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Postime
    107
    [=Enii;2879239]

me pelqen , nje fustan si ky kam blere me kurrizin mbrapa hapur komplet ...[/QUOTE]

Absolutely love it!

E Ke pare Fall/Winter 2010 ka ca fustane me te heq trurin. Me pelqen dhe Just Cavalli sepse jane pak per mosha me te reja, dhe cmimet nuk jane aq te cmendura sa jane ke R.C. Zakonisht ke Neiman Marcus kane sales sidomos kur nderron season qe gjen zbritje te mira. Gjithashtu Michael Kors collection at Neiman Marcus it's amazing. Oh gjithe diten te flas about clothes, fashion, e nuk merzitem!
    For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.

Faqja 20 prej 29 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veshjet per sezonin e vjeshtes....
    Nga Fiori në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-10-2023, 17:25
  2. Konfindustria: Çmimet e karburanteve duhet të jenë 25% më të ulëta...
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2008, 06:27
  3. Inside trader- aksionet e dites
    Nga Ardi-1 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 08:44
  4. Dyqanet ushqimore, 10% e xhiros me listë, 25% e popullsisë në varfëri
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 11:15
  5. Rriten cmimet e ushqimeve
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •