fallco i ke ato tajlandezet.
ai te myslimi (te rrugova?) i ka origjinale se i kam inspektu vete, lol.
yep ne Tirane jane me te shtrenjta se ketu, flas per origjinalet.
fallco i ke ato tajlandezet.
ai te myslimi (te rrugova?) i ka origjinale se i kam inspektu vete, lol.
yep ne Tirane jane me te shtrenjta se ketu, flas per origjinalet.
eeeee c'je nje ti.... kush te njef thuaj.
polo, eshte lloj i bluzes, eshte prerje, jo brand. i referohet bluzave me jake, dhe 3 komca. cdokush mund te beje nje polo shirt, dhe t'i veje nje logo.
ralph lauren me vone nxorri nje linje sportive qe e quajti polo sport line, ndaj shume njerez kur degjojne polo, mendojne se flitet per ralph lauren.
per ate dyqanin nino vitalin flisja une, qe ka qysh ne kohen e qepes. keto te rejat nuk i njoh. ndersa ai te blloku, origjinale i ka - shumicen, lol.
E ku e di ti se jane orrigjinale....apo se te tha shitesja qe jane te tilla? lol
vallai , vetem ne shqiperi qe smund te blej rroba.
nuk eshte e veshtire te dallohen rrobat origjinale...
sidomos polot. eshte krejtesisht e thjeshte. mjafton te keshe dicka qe e di qe eshte origjinale dhe i ben mire te gjitha krahasimet...
pastaj shume marka e shkruajne edhe tek pullat... ato qe nuk jane origjinale nuk besoj se e bejne nje gje te tille...
pastaj markat e shtrenjta perdorin edhe ologramin e sigurise...
ate nuk kane filluar ta fallsifikojne akoma. po do i vije rradha edhe atij...
p.s. polot e ralph lauren ne europe jane mjaft te shtrenjta. ne shba kushtojne krejte lire...
une i kam blere disa here neper site amerikane... me pak se gjysma e cmimeve te dyqaneve europiane.
Vasudhaiva Kutumbakam
Roberto Cavalli me pelqen , nje fustan si ky kam blere me kurrizin mbrapa te hapur komplet ...![]()
jo re se nuk ja boj rrush e kumlla, mi blejne vete ato mu ( sidomos mami se edhe ajo si puna ime i ka fiksim gjerat e markes )pastaj un rrobat i blej avash avash qe mos te peshoje ke xhepi se jeta me thone te drejten nuk eshte vetem me i harxhu leket sa me gucci,armani ....ka gjera shum me te rendesishme se kto!
po qe duhen duhen !
p.s ca rroba firmato i kam peshqesh edhe nga persona te tjere(qe e kan xhepin plot!)!
Krijoni Kontakt