Edhe une i kam qejf te gjitha markat e shtrenjta , por ble ato qe perballoj.
I rrofte familja fashion-girl , qe ja beka leket rrush e kumbulla ajo![]()
Edhe une i kam qejf te gjitha markat e shtrenjta , por ble ato qe perballoj.
I rrofte familja fashion-girl , qe ja beka leket rrush e kumbulla ajo![]()
Tironcja tera firmat e njohura andej jane perqendruar. U kushton me lire ora e punes se punetorit. Cmimet ne qiell. Fitimet marramendese. Japoni sille ketu, por kine, e vende te botes se trete.
Ketu ne fakt nese rroba eshte made in USa, eshte mall akoma me i keq. Mall tregu.![]()
Feelings change - memories don't.
Vasudhaiva Kutumbakam
Qeshi pinku po qesh dhe une .Leri cupat te shprehen admiral .Po i kane thene qe eshte mall italian dhe ska ndonje te keqe .
Une e kam bere si shtepine time Forever 21,Charlotte Russe,old navy etj te ketij lloji ,qe nuk jane shume te shtrenjta dhe goxha te bukura .Kurse pantallonat i kam cik fiksim i dua nje cik te shtrenjta megjithse me 'american eagle 'kam zene rehat .
Kam dhe ca nga keto bluzet qe pelqeni ju qe shkruajne Armani ,Tommy,Guess etj sme duken shume me te vecanta se keto te tjerat dhe i vesh me pishman deri sa ti fal .
vetem per lecka nuk eshte keq sot ,firm pa firm po dite te vishesh dukesh shume bukur .
ka ca marifete ne fakt.... qe edhe ato qe thone made in france apo made in italy, vetem nje perqindje e vogel e punes eshte bere ne itali. psh nje cante mund te jete prodhuar ne indi, transportohet ne france ku i ngjisin labelin, and voila, u have a luxury bag that says made in france. Mgjte e di qe Italia kohet e fundit ka ndryshuar ligjet of labeling... Me duket se nje produkt tani duhet te kete kaluar te pakten dy procese ne Itali ne menyre qe te quhet made in italy, po ky eshte ligj i 2010. dmth qe deri tani i kane rene me top.
gjithsesi, firmat jane me te mira se cheapot. Ato bluzat polo te Ralph Lauren vertet behen ne Kine, por as qe krahasohen me bluzat polo qe blen tek Old Navy apo Target, te cilat shqyhen me dy te lara.
mire ju andej, qe i keni me cmime te arsyeshme kto Polot,
po ktu qe ta mbjellin sa frengu pulen, dhe jane marke thone,...lol
kur dihet mire nga jane prodhuar dhe nga i sjellin...
eshte nji tek myslym shyri ka ca cmime te kripura,...
dhe i vjen keq per % qe duhet ti jape bankes per transacsionet me POS.
kam ca la coste, prodhim tajlandez,...
s'di jane origjinal apo jo....
marka qe me ka pas pelqyer eshte:
Lee Cooper,
ua ua mpu mpu mpu,...lol
kurse Ahmet Shqarri ne Barcelone, tha Gary LeeCooper, ne vend te Ggary Lineker...
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 27-09-2010 më 17:44
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt