Close
Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 289
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Edhe une i kam qejf te gjitha markat e shtrenjta , por ble ato qe perballoj.
    I rrofte familja fashion-girl , qe ja beka leket rrush e kumbulla ajo

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    rekorde majn ato po eeeeeee shifi ti shifi ku behet Adidas ose Nike ne Itali jo i her dhe shume marka te tjera...them ndonjiher kur e blej nji gje bobo po me vje gjynof me e ble 100€ se kjo ne te vertet bo as bo nja 10€ atje ku esht prodhuar por vetem emrin blen!
    kam nji shembull bleva nji or GUESS edhe shof une mbrapa por e pash ne shpi tamom nga mbrapa dhe shkruante motive japan dicka e till ma hoqi trunin thash kjo or boni 180€ dhe me shkru mu mbrapa japan..pyta ne dyqan dhe me tha skileti atje esht ber dmth esht bler boooooo thash me vete nuk ka mundsi mer po ja qe dhe mark ta blesh po atje shkojn robt japoni china bangladesh etj etj....po e vej dhe kush or esht qe po deshe shko shife ne dyqon cfare shkruan mbrapa...
    po nuk kam ca me bo kur me pelqen nji gje me fiksohet dhe e blej....
    Tironcja tera firmat e njohura andej jane perqendruar. U kushton me lire ora e punes se punetorit. Cmimet ne qiell. Fitimet marramendese. Japoni sille ketu, por kine, e vende te botes se trete.
    Ketu ne fakt nese rroba eshte made in USa, eshte mall akoma me i keq. Mall tregu.
    Feelings change - memories don't.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    po normal qe po ! made in italy for ever! shiko se copa italiane ka nje qualitet shum te larte dhe shum te mire dhe eshte i pazevendesueshem!
    per dy gjera mbajne rekord italianet :"guzhina" dhe "veshjet"
    po c'eshte kjo marrezi qe thua moj vajze???
    thashe mos je pak kompetente ne kete fushe nga emri qe paske vene, por me kete qe thua i humbet shume pike vehtes...

ku ka nike apo adidas "made in italy"?????????!!!!!!!!! gadi te gjitha neper azi prodhohen.
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    thashe mos je pak kompetente ne kete fushe nga emri qe paske vene, por me kete qe thua i humbet shume pike vehtes...

ku ka nike apo adidas "made in italy"?????????!!!!!!!!! gadi te gjitha neper azi prodhohen.
    haha, LoL

Ju marrt "dreqi" me gjithe ymrat. loool

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

Qeshi pinku po qesh dhe une .Leri cupat te shprehen admiral .Po i kane thene qe eshte mall italian dhe ska ndonje te keqe .

Une e kam bere si shtepine time Forever 21,Charlotte Russe,old navy etj te ketij lloji ,qe nuk jane shume te shtrenjta dhe goxha te bukura .Kurse pantallonat i kam cik fiksim i dua nje cik te shtrenjta megjithse me 'american eagle 'kam zene rehat .

Kam dhe ca nga keto bluzet qe pelqeni ju qe shkruajne Armani ,Tommy,Guess etj sme duken shume me te vecanta se keto te tjerat dhe i vesh me pishman deri sa ti fal .

vetem per lecka nuk eshte keq sot ,firm pa firm po dite te vishesh dukesh shume bukur .

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Qeshi pinku po qesh dhe une .Leri cupat te shprehen admiral .Po i kane thene qe eshte mall italian dhe ska ndonje te keqe .
    po te thuash qe pelqej nike apo adidas "made in italy" eshte marrezi...

kjo tregon qe ose nuk te pelqejne kepucet apo materialet e tjera sportive dhe nuk zoteron asnje pale, ose flet kot pa lidhje......
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    po te thuash qe pelqej nike apo adidas "made in italy" eshte marrezi...

kjo tregon qe ose nuk te pelqejne kepucet apo materialet e tjera sportive dhe nuk zoteron asnje pale, ose flet kot pa lidhje......
    Ne Kamboxhia prodhohen me cmim me te lire.
    70 cent ne dite per 14 ore pune.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Kastrioti.Jr Lexo Postimin
    Ne Kamboxhia prodhohen me cmim me te lire.
    70 cent ne dite per 14 ore pune.
    po e di mire. te gjitha neper azi dhe ne raste te rralal ne afrike prodhohen.
    ne kine, tailande, malaizi, indonezi, bangladesh, pakistan, indi, tunizi etj

as nuk ekziston "made in italy" ne keto raste......
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    ka ca marifete ne fakt.... qe edhe ato qe thone made in france apo made in italy, vetem nje perqindje e vogel e punes eshte bere ne itali. psh nje cante mund te jete prodhuar ne indi, transportohet ne france ku i ngjisin labelin, and voila, u have a luxury bag that says made in france. Mgjte e di qe Italia kohet e fundit ka ndryshuar ligjet of labeling... Me duket se nje produkt tani duhet te kete kaluar te pakten dy procese ne Itali ne menyre qe te quhet made in italy, po ky eshte ligj i 2010. dmth qe deri tani i kane rene me top.

gjithsesi, firmat jane me te mira se cheapot. Ato bluzat polo te Ralph Lauren vertet behen ne Kine, por as qe krahasohen me bluzat polo qe blen tek Old Navy apo Target, te cilat shqyhen me dy te lara.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    ka ca marifete ne fakt.... qe edhe ato qe thone made in france apo made in italy, vetem nje perqindje e vogel e punes eshte bere ne itali. psh nje cante mund te jete prodhuar ne indi, transportohet ne france ku i ngjisin labelin, and voila, u have a luxury bag that says made in france. Mgjte e di qe Italia kohet e fundit ka ndryshuar ligjet of labeling... Me duket se nje produkt tani duhet te kete kaluar te pakten dy procese ne Itali ne menyre qe te quhet made in italy, po ky eshte ligj i 2010. dmth qe deri tani i kane rene me top.

gjithsesi, firmat jane me te mira se cheapot. Ato bluzat polo te Ralph Lauren vertet behen ne Kine, por as qe krahasohen me bluzat polo qe blen tek Old Navy apo Target, te cilat shqyhen me dy te lara.
    mire ju andej, qe i keni me cmime te arsyeshme kto Polot,

po ktu qe ta mbjellin sa frengu pulen, dhe jane marke thone,...lol

kur dihet mire nga jane prodhuar dhe nga i sjellin...

eshte nji tek myslym shyri ka ca cmime te kripura,...

dhe i vjen keq per % qe duhet ti jape bankes per transacsionet me POS.

kam ca la coste, prodhim tajlandez,...

s'di jane origjinal apo jo....

marka qe me ka pas pelqyer eshte:

Lee Cooper,

ua ua mpu mpu mpu,...lol

kurse Ahmet Shqarri ne Barcelone, tha Gary LeeCooper, ne vend te Ggary Lineker...

Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 27-09-2010 më 17:44
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veshjet per sezonin e vjeshtes....
    Nga Fiori në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-10-2023, 17:25
  2. Konfindustria: Çmimet e karburanteve duhet të jenë 25% më të ulëta...
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2008, 06:27
  3. Inside trader- aksionet e dites
    Nga Ardi-1 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 08:44
  4. Dyqanet ushqimore, 10% e xhiros me listë, 25% e popullsisë në varfëri
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 11:15
  5. Rriten cmimet e ushqimeve
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •