Close
Faqja 10 prej 29 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 289
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    valkire..

un ne lopis i blej gjerat..
    e nuk e caj menderen fare..
    po kur kish shku njona te gabi..
    dhe tu pa.. kur..

lol.

po ca gjera i blej ne dyqan ne fakt..
    t-shirtat i blej pambuk 100% dhe breket po ashtu.. e ndonje kemish fanellate 100% koton gjithashtu..pantollat po ashtu dok gri ose bezh .. jo blu xhins .. pambuk 100 % ofkors .. dhe nje xhup dimnor polo..
    as qe caj kryet per firmato..
    ne kosove thon jan te cmendur mbas firmatove aq sa dhe pamvaresine jan gati ta ndrrojn me nje kemish fustan a xhaket armano versace..
    ja ka rrit pjacen titua dikur e vazhdojn tani dhe sifilizat e rinj ne kte palacollek..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 04-08-2007 më 01:35

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2006
    Postime
    2
    paj une nuk i kushtoj edhe qaq shum vemedje markave. kam tesha qe i perkasin nje marke pothuajse te panjohur.. megjithate markat me te shpeshta qe i vizitoj jan : D&G,, diesel ,, armani NIKE etj

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Mua me pelqejne keto:
    Express
    Banana Republic
    Guess
    Gap
    H & M
    Forever 21 (Eshe pse jan te lira i kam qef sepse i kan rrobat me ngjyra :-))
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    Varet nga vendi ku jetoni po un ktu ne itali Versace i gjej ne internet te siti KELKOO i gjen per pak lek...hyni e besoni ...dhe nuk jan fallso se ka plot afrikan ne itali qe shesin fallso edhe njihet malli..un preferoja dolce gabbana po u mbushen qen e maze me rroba qe jan edhe fallsi edhe te them te drejten dhe pse i kam origjinali me vjen turp ti vesh PREFERISCO moschino...
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

i/e regjistruar Maska e NEOLK
    Anëtarësuar
    10-04-2006
    Vendndodhja
    vlore
    Postime
    331
    Po përmend veshjet qe përdor për përdorim te dyte ,se përdorimin e pare e kane bere njerëzit e mi qe merren me biznes te madhe dhe qe jane me gusto dhe bejne shpenzime te medha .,dhe qe për fat i përdorin pak mbasi pothuajse i ndërrojnë çdo tre muaj . Mendimin e tyre ne nuk munde ta marrim ,se ata nuk i njohin forumet.

Per meshkuj :

Beneton , Versace , Trussardi , Tommy Hilfiger , Paul&Shark,Lacoste ,Nike ,Looto ,
    Valentino ,Fila , Nino Marini ,Oviesse,Genesis,Mavi, Hugo Boss
    Tailor & Son , Polo ,Barbour,Fusaro,Caretta,Harry&Sons, Diadora,Tipo’s,Prima Opera,Mavi , Marlboro Classies

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Brari
    valkire..

un ne lopis i blej gjerat..
    e nuk e caj menderen fare..
    po kur kish shku njona te gabi..
    dhe tu pa.. kur..

lol.

po ca gjera i blej ne dyqan ne fakt..
    t-shirtat i blej pambuk 100% dhe breket po ashtu.. e ndonje kemish fanellate 100% koton gjithashtu..pantollat po ashtu dok gri ose bezh .. jo blu xhins .. pambuk 100 % ofkors .. dhe nje xhup dimnor polo..
    as qe caj kryet per firmato..
    ne kosove thon jan te cmendur mbas firmatove aq sa dhe pamvaresine jan gati ta ndrrojn me nje kemish fustan a xhaket armano versace..
    ja ka rrit pjacen titua dikur e vazhdojn tani dhe sifilizat e rinj ne kte palacollek..

Brari vallaj so turp me ble ne lopis, se atje shumica osht firmato ene me dy te veshme e ka fal ajo ose ai , po rrobat qe vin ke gabi ne shqiperi jan bo qe ene macja ene qeni skan ku me von dhomet , po ene ti marshalla sqeke keq, qeke pa pretendime fare mir mir .....

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Brari
    Nuk e ka bere Tito i dikurshem kete por globalizmi i sotem. Por jo te gjithe ne kosove ndjekin markat e medha boterore.
    Barca

i/e regjistruar Maska e Mr.killer
    Anëtarësuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    2nd floor !
    Postime
    3
    Gjithqka qka mpelqen e veshi, skshyri firm :P
    | RocK |*

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    dolce gabbi

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365

Wink

xhinset e GAP historikisht me kane ndenjur skandal ne trup. me ato te Guess kam gjet rehat ato me pershtaten mua. edhe veshjet tek bebe and arden B, me pelqejne. gjithashtu vdes per bluza la coste. ndersa kepucet vetem keneth cole jane shume te rehatshme. jane te vetmet kepuce me taka te larta me te cilat une mund te vrapoj. tani jo se na mbyten punet edhe duhet te vrapojme maje takave me se sben. por bie fjala dmth
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Faqja 10 prej 29 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veshjet per sezonin e vjeshtes....
    Nga Fiori në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-10-2023, 17:25
  2. Konfindustria: Çmimet e karburanteve duhet të jenë 25% më të ulëta...
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2008, 06:27
  3. Inside trader- aksionet e dites
    Nga Ardi-1 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 08:44
  4. Dyqanet ushqimore, 10% e xhiros me listë, 25% e popullsisë në varfëri
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 11:15
  5. Rriten cmimet e ushqimeve
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •