Close
Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 193
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Unė kam nja 10 vjet pa parė Eurovision e tani qė pashė e dėgjova kėto kėngėt, mbeta pa mend, ( tani, pa mend fare jo, po bie fjala).
    E pse kėndojnė anglisht kėto? Kujtojnė se e dinė si Toni Blleėr?
    Uaaaa, u habita. Desha me dėgju shqip, s'kishte as shqip, as greqisht, as frėngjishtja s'ishte mė frėngjisht.Kėngė rrėmujė kėto qė sapo dėgjova. ....Turqia mbahet akoma. S'pranon tė kėndojė anglisht mė duket.
    Edhe Ashley Simpson kėndon mė bukur se kėta konkurentė.

P.S. Ahhhh, fola pa dėgjuar Suedinė. Megjithėse figura s'ėshtė shumė e qartė, doja tė pyesja : Kaq elegantė e kinga i paska meshkujt Suedia? Uaaaaaaaaaaaaaaa ...
    ....Edhe kėnga e bukur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 10-05-2005 mė 02:29
    Where does a thought go when it's forgotten?

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Arsyja e prezantimit te kengeve ne gjuhen Anglisht eshte per tu bere te kuptueshme vargjet e kenges ne nje auditor me te gjere,e megjithate une mendoj se eshte ide e gabuar.Nese muzika eshte e tabanit tend pse duhet te jene vargjet ne tjeter gjuhe?
    Persa i perket Turqise....kenga fituese e Eurovizionit 2003 ka qene Turke dhe.......ne gjuhen Anglishte Dhe kenga fituese vjet pothuajse komplet ne gjuhen Anglisht.
    Persa i perket Eurovizionit kete vit dhe vidios se kenges! Une nuk mendoj se ka ndonje gje te perbashket me Kazakistanin! Kostumi eshte veshje tradicionale e zones veri lindore te Shqiperise dhe muzika (Daulle,dajre,qifteli,kitare) perseri jane veglat me te perdorura ne Shqiperi.
    Eshte shume interesante kur Evropa e vlerson muziken Shqipetare dhe kengetaret tane..ne Shqipetaret mundohemi ti ulim,nderkohe qe vendet e tjera te Evropes bejne te kunderten per artin e tyre.
    Dhe kenga Suedeze nuk me pelqen fare!!! Pak kenge ka per 'Las Vegas'? Duket sikur eshte USvision dhe jo Eurovision! Muzika e kenges puro muzike e viteve 70.
    Kenget qe preferoj jane Iclanda,Franca,Greqia dhe Hungaria.

ZiM
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
    Dhe kenga Suedeze nuk me pelqen fare!!! Pak kenge ka per 'Las Vegas'? Duket sikur eshte USvision dhe jo Eurovision!
    ZiM
    Ke qenė ndonjėherė ne LLas Vegas ti mo?
    Shko provoje njė herė, kur tė na vish kėtu me njė kėngė pėr tė.
    Where does a thought go when it's forgotten?

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Ke qenė ndonjėherė ne LLas Vegas ti mo?
    Shko provoje njė herė, kur tė na vish kėtu me njė kėngė pėr tė.
    Nuk kam qene ne Las Vegas...e mendoj qe eshte vend i bukur po nese une do kendoj per te kenga nuk do kete origjinalitet pasi ka kushedi sa kenge per te.

Eurovizioni vlerson shume origjinalitetin.

ZiM

Autorėt tėrhiqen, Shqipėria rrezikon Evropianin

Autorėt e kėngės “Nesėr shkoj”, kompozitori Adrian Hila dhe hartuesi i tekstit, Pandi Laēo, kanė deklaruar dje, tėrheqjen e tyre nga Festivali Evropian, ku do tė merrnin pjesė pas disa ditėsh. Sipas tyre, Ledina Ēelo mund tė shkojė nė Kiev, por me njė kėngė tjetėr, ose nė tė kundėrt, duhet tė merren parasysh pasojat. Njė konferencė shtypi e zhvilluar mesditėn e djeshme nga drejtuesit e Televizionit Publik Shqiptar dhe njėrės prej kompanive tė telefonisė celulare nė vend, pėr promovimin e kėngės sė kėnduar nga Ledina Ēelo, i ka shtyrė dy autorėt tė marrin njė vendim tė tillė. “Ne autorėt e kėngės “Nesėr shkoj”, sipas dispozitave tė ligjit pėr mbrojtjen e tė drejtave tė autorit dhe kontratės me Radio Televizionit Publik Shqiptar, deklarojmė me pėrgjegjėsi tė plotė se RTSH, rrjedhimisht dhe kompania e telefonisė celulare AMC, organizatore e konferencės pėr shtyp pak orė mė parė, kanė shkelur tė drejtat tona si autorė tė kėngės”, - kanė deklaruar autorėt, duke shtuar se nė bazė tė kontratės ata janė tė vetmit pėrfaqėsues ligjorė shqiptarė nė Festivalin Evropian. “Kushdo tjetėr qė merr njė pėrgjegjėsi tė tillė pėrsipėr, pėrvetėson tė drejtat e autorit dhe do tė ndiqet nga organet e drejtėsisė”, - ėshtė shprehur kompozitori Hila, duke shtuar se tashmė ata kanė kontaktuar me njė studio ligjore qė do tė merret me kėtė ēėshtje. Gjatė konferencės pėr shtyp tė organizuar dje nė orėn 13.00, pėrveē pėrfaqėsuesve tė kompanisė celulare qė janė paraqitur si sponsorė gjeneralė tė pėrfaqėsimit tė Shqipėrisė nė Kiev, kanė qenė tė pranishėm edhe drejtues tė RTSH-sė, kėngėtarja Ledina Ēelo, koreografi Arian Sukniqi, ndėrkohė qė mungonin dy realizuesit e kėngės, Hila dhe Laēo. Kjo ka qenė njė tjetėr arsye, qė autorėt ta ndiejnė veten tė fyer. Sipas tyre, askush nuk i ka ftuar tė merrnin pjesė nė kėtė pėrfaqėsim. Por problemi nuk qėndron thjesht kėtu. Kjo konferencė shtypi pėrbėn shkelje tė njėrės prej pikave tė kontratės sė nėshkruar me RTSH-nė. “Sipas kontratės, veprimtaritė promovuese, konferencat e shtypit, i takojnė licencuesit dhe licencues tė saj janė Adrian Hila dhe Pandi Laēo. Licencuesi i jep tė drejtėn TVSH-sė tė mbivendosė informacione dhe grafika nė transmetim televiziv, por kėtu pėrjashtohen informacionet grafike e zanore tė sponsorėve”. Gjithashtu, gjatė konferencės sė djeshme promovuese, janė shpėrndarė edhe CD e DVD tė kėngės, tė cilat janė realizuar me shpenzimet e Laēos e Hilės. Ndėrkohė mėsohet se pėr kėtė aktivitet Kėshilli Drejtues i TVSH-sė ka firmosur njė shumė prej 100 milionė lekėsh. “Produksioni audio i kėngės nė studiot mė tė mira italiane, produksioni i videos nė Maqedoni, duke pėrfshirė udhėtimet e stafit, janė realizuar me shpenzimet tona. Gjithashtu me shpenzimet tona kemi nxjerrė 2500 CD dhe 2500 DVD. TVSH nuk ka dhėnė asnjė qindarkė pėr kėngėn. Nuk bėhet fjalė vetėm pėr njė fyerje morale, por edhe pėr dėm ekonomik”, - ėshtė shprehur Hila, duke shtuar se pėr kėtė ēėshtje kanė kontaktuar edhe me “Albaautorin” dhe EBU-nė. “Ne si autorė tėrhiqemi nga konkurrimi nė Festivalin Evropian, duke hapur njė ēėshtje gjyqėsore pėr dėmshpėrblim moral dhe financiar”, - janė shprehur ata.

Ēelo, asnjė provė me kėngėn
    Pjesėmarrja e vetme nė konferencėn pėr shtyp tė organizuar nga AMC-ja, deklarata e Gėzim Podgoricės, por edhe e vetė autorėve tė kėngės. Laēo-Hila gjatė konferencės pėr shtyp, tė dhėnė dje pasdite, dėshmojnė pėr njė konflikt mes kėngėtares Ledina Ēelo dhe autorėve tė kėngės “Nesėr shkoj”, Adrian Hila dhe Pandi Laēo. “Nuk e dimė sesi mund tė kėndojė Ledina live nė festival, pasi deri mė sot, ajo nuk kanė bėrė asnjė provė me kėngėn, pėr shkak tė impenjimeve dhe udhėtimeve tė saj tė shumta”, - ėshtė shprehur kompozitori Hila, sipas tė cilit, Ēelo nuk ka pranuar tė marrė pjesė nė konferencėn e organizuar nga ata. “Nuk e dimė se ēfarė kontratash nė favor tė saj, mund tė ketė lidhur Ledina”,- ka vazhduar Hila, i cili ėshtė shprehur i fyer prej pjesėmarrjes sė saj e vetme nė konferencėn promovuese dhe pėr faktin qė as ajo nuk denjoi tė ftonte atė dhe Pandi Laēon. Autorėt e kėngės janė shprehur se Ēelo, nė bazė tė ligjit “Mbi tė drejtat e autorit”, ėshtė thjesht njė ekzekutuese e kėngės dhe nuk ka asnjė tė drejtė mbi tė, kėshtu qė nėse ajo do tė shkojė nė Kiev, duhet tė shkojė me njė kėngė tjetėr, por jo me krijimin e tyre.

Ku ėshtė shkelur e drejta e autorit
    Sipas kontratės, veprimtaritė promovuese, konferencat e shtypit, i takojnė licencuesit dhe licencues tė saj janė Adrian Hila dhe Pandi Laēo. Licencuesi i jep tė drejtėn TVSH-sė tė mbivendosė informacione dhe grafika nė transmetim televiziv, por kėtu pėrjashtohen informacionet grafike e zanore tė sponsorėve

Nė bazė tė kontratės autorėt janė tė vetmit pėrfaqėsues ligjorė shqiptarė nė Festivalin Evropian. Kushdo tjetėr qė merr njė pėrgjegjėsi tė tillė pėrsipėr, pėrvetėson tė drejtat e autorit dhe ndiqet nga organet e drejtėsisė.

TVSH nuk ka shpenzuar asgjė pėr kėngėn. Produksioni audio i kėngės nė Itali, produksioni i videos nė Maqedoni, duke pėrfshirė udhėtimet e stafit, janė realizuar me shpenzimet e autorėve. Gjithashtu me shpenzimet e tyre janė nxjerrė 2500 CD dhe 2500 DVD.

Alma Mile - Shekulli
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

Interviste me Ledina Celon

Shkeputur nga Albaniac.com

Pas njė nate tė gjatė koncerti e lodhur , ajo gjatė takmit me ne ėshtė veshur shumė sportive me xhaketė dhe pantallona xhinse blu tė hapur, njė bluze tė hollė , ngjyrė e zezė tė cilės i varen mėngėt, syzet tė mėdha, sip ajo gjithmonė preferon ti mbajė, i fshehin sytė e bukur. Ulemi nė cepin e njė pabi tė vjetėr nė lagjen e famshme “Noting Hill Gate”, nga e cila ka marrė emrin filimi “Notinghill”, ku luan e famshmja Xhulia Robert flokėt e tė cilės janė tė ngjashme me tė Ēelos.Ledina gjatė ditėve nė Londėr, sikurse gjatė intervistės, shoqėrohet kudo nga kushėrira simpatike Suela Gostivari qė jeton nė Londėr, e cila ėshtė njė vajzė po aq shumė simpatike dhe e sjellshme sa vetė Ledina.”Suela ėshtė engjėlli im mbrojtės qė mė jep fat, por qė mė mungon shumė kur janė nė Shqipėri apo nė turne” tregon me ėmbėlsi kėngėtarja duke i hedhur dorėn nė qafė dhe shtėrnguar me xhentilesė.Suela Gostivari qė ėshtė vajza e dajės sė Ledinės, nuk ėshtė thjeshtė njė kushėrirė pėr Ledinėn. Gjatė kohės kur ajo jetonte nė Londėr dhe provoi botėn e modes si modele ato tė dyja ishin tė pandara. “Edhe motra sikur tė ishim nuk do tė duheshim aq shumė” thotė Suela njė vajzė me flokė tė verdha shumė simpatike.Stresi pėr kushėrirėn e Ledinės sikurse pėr kėngėtaren ka filluar momentin kur ajo fitoi koncertin nė RTSH. Suela kujton “Nata e fundit e festivalit pėrkonte me ditėlindjen time. Mbusha 18 vjeēe. Ledina mė telefonoi dhe mė uroi. Ishte e lodhur dhe e stresuar nga festivali. Nuk e dija nėse do tė fitonte, paēka se ajo shpresonte qė kėsaj here tė triumfonte. Mė telefonoi motra nga Shqipėria dhe mė tha qė ajo fitoi.U hodha pėrpjetė nga gėzimi. Duhemi shumė shumė me njėra - tjetėrėn.Pres me padurim Eurovizionin, dua qė Ledina tė fitojė”. E nganjeherė tė fitosh duhet edhe fat. Pikėrisht njė tė tillė edhe Suela ja uron kushėrirės. “Tė uroj fat!” i thotė ajo duke u pėrqafuar me njėra tjetrėn me shumė dashuri.Ledina pranon qė ka disa kohė qė nuk prononcohet nė media, pasi kėrkon tė jetė e fokusuar njėqind pėrqind nė sfidėn e saj tė radhės Eurovizionin.Pasi ka gėlltitur disa gllėnka lėng domateje qė duket se i qėlqen, pranon tė rrėfehet jo vetėm pėr atė qė do tė ndodhė nė natėn mė tė rėndėsishme tė muzikės europiane por edhe pėr shumė detaje rreth jetės sė saj, duke u lutur shumė herė. “Aman mos mė ndryshoni fjalėt. Jam e lodhur me thashethemet. Kam pas boll. Nuk dua tė krijoj ndonjė tė ri vete nga vetja ime”.

M.Veliu: Data e interpretimit tė shumė pritur nė Eurovizion nga ju dhe tė gjithė shqiptarėt po afron. Si ndjeheni?

Ledina Ēelo:Natyrshėm emocionet kanė filluar. Mundohem ti harroj ato, pasi momenti mė i ngarkuar pėr mua nga ana emocionale mendoj se do tė jetė dita kur do tė nisem pėr atje. Por them se do t’ja kaloj mirė, pasi e di qė atje nuk do tė jem vetėm por me shumė nga adhuruesit e mi, jo vetėm nė Shqipėri por edhe nė tė gjithė botėn qė do kenė mundėsi tė ndjekin natėn finale tė Eurovizionit.Kanė filluar pėrgatitjet intensive, ndėrkohė po punohet me veshjet, dhe kėnga ėshtė pėrkthyer nė anglish. Kėto ditė qėndrimi nė Londėr do ti shfrytėzojė pėr tė perfeksionuar theksin e kėngės nė anglisht, pėr ta bėrė sa mė tė thjeshtė dhe original.Kam disa pengesa tė vogla nė kėtė drejtim qė do ti kaloj pa problem.

Si do tė jetė koreografia, pasi ėshtė njė nga elementėt mė tė rėndėsishėm pas interpretimit perfekt tė kėngės?

Balerinėt po punojnė nė kėtė drejtim nėn drejtimin e koreografit Arjan Sukniqi. Mendoj se nuk ka ndonjė vėshtirėsi pėr ta realizuar.Koreografia do tė jetė me disa vajza tė cilat i bien violinave gjatė tė gjithė kohės, sepse instrumenti i violinės ėshtė brėnda nė kėngė, e cila nga katėr minuta qė ishte nė fillim ėshtė reduktuar nė tre. Kjo ėshtė njė kohė standarte pėr tė gjithė pjesėmarrėsit. Vėshtirėsitė e koreografisė kanė kaluar pasi ēdo gjė e kemi bėrė me mirkuptim. Vajzat janė shumė simpatike dhe elegante tė cilat janė pėrkushtuar maksimalisht.

Si do e cilėsonit kėngėn tuaj, kujt rryme muzikore i pėrket?

Ritmi i kėngės ėshtė i rrymės muzikore Etno, e ndėrthur me modernen, por kam dėshirė qė ti bashkangjisim edhe disa elementė tė muzikės tonė.

Konkretisht?

Ritme popullore.Ndėrkohė qė ēiftelija ėshtė njė element ekzistues sėbashku me daullen, qė mbahet nga njė djalė ku ai luan dhe vėrtitet pėrreth vajzave.

Cila do tė jetė veshja juaj dhe e balerinėve?

Veshja do tė jetė njė nga suprizat.

Kush po i qep ato?

Nė fakt pėr veshjet ka patur shumė ide.Kam punuar me shumė stilistė nga tė cilėt jam shumė e kėnaqur.Por pėr kėtė rast stilistėt e pėrzgjedhur nga unė janė Enada Atnikolla dhe njė stilist i ri dhe shumė i talentuar, Joni Peēi pėr tė cilėn dua tė nėnvizoj faktin qė publiku duhet ta njohė cili ėshtė ai. Joni ėshtė njė stilist qė ka punuar pėr Armanin nė Milano.Materialet janė marrė nga Italia dhe po qepen nga dora e artė e Shpresa Zaraliut.

Kush do t’ju shoqėrojė nė Kiev?

Bashkė me mua do tė jetė njė staf prej 19 vetave, ku mes tyre do tė jetė drejtori i pėrgjithshėm i RTVSH z.Artur Zheji, drejtori i radios Gėzim Podgorica, si dhe gazetarė tė ndryshėm.

A do tė kemi rastin tė shikojmė njė interpretim me koreografi si tė thuash alla Rusllana e cila u shpall fituese vjet?

Sėbashku me kompozitorin Adrian Hila qė kompozoi kėngėn Pandi Laēon qė e shkruajti tekstin, dhe unė qė e kėndoj , kemi menduar tė paqyrojmė atje ritme shqiptare nė mėnyrė qė tė dali nė pah vlera e popullit tonė.Ne nuk mund tė shkojmė atje me ritme rrok apo Hip Hop, pasi ky ėshtė Euro Vizion. Siē e ra nė sy edhe vjet atje kėngėtarėt sollėn pjėsė nga kultura e vėndeve tė tyre.Ajo qė duam tė bėjme ne ėshtė tė sjellim ritmet, atmosferėn e vėndit tonė . Dhe kjo unė mendoj se ėshtė diēka qė kemi synuar dhe do ta pasqyrojmė atė natė.Ėshtė diēka interesante pasi ne do tė sjellim shumė Shqipėri nė Eurovizion.Unė dua tė jem origjinale nė kete festival.

Dikush nė koncertin e sė martės kėtu nė Londėr ju cilėsoi si Ambasadorja e Shqipėrisė nė Europė. Sa e denjė ėshtė Ledina ta bėjė kėtė rol?

Kjo mė jep forcė dhe kurajo dhe impenjim tė dal sa mė mirė atje.Nga momenti nė moment ja ushqej vetes, qė atė ditė nė ato tre minuta tė jap maksimumin, do tė jenė 3 minutat mė live tė karrierės sime.

Dihet qė votat e votuesve marrin njė rol tė veēantė nė kėtė konkurim.Padyshim qė shqiptarėt kudo nė botė pėrmes internetit apo mesazheve telefonike do t’ju votojnė. Cili ėshtė mesazhi juaj pėr ata?

Dua t’i falenderoj tė gjithė ata qė do mė mbėshtesin me votat e tyre. U them se nuk do t’i zgėnjej. Padyshim qė i dua votat e tyre dhe ata tė votojnė mė gjith shpirt, por mbi tė gjitha dua ti bėj ata tė ndjehen krenar. Pėr mua e rėndėsishme dhe parėsore ėshtė prezantimi sa mė dinjitoz i Shqipėrisė nė Euro Vizion. Ndėrsa fitimi i vendit tė parė, pse jo do tė ishte njė mrekulli e vėrtetė, jo vetėm pėr mua. E nėse njė gjė e tillė ndodh do t’ja dedikoj vėndit tim.

A i keni ndjekur kėngėt e konkurentėve tė tjerė?

I kam dėgjuar disa prej tyre. Mund tė them se ata janė pėrpjekur tė sjellin rryma tė ndryshme nga vėndet qė vinė.I vleresoj tė gjithė konkurentėt. Unė nuk doja ta quaj njė festival, por thjesht njė festė.

Por ama ju shkoni me shpresė pėr tė fituar?

Padyshim qė po. Kryesore ėshtė paraqitja me dinjitet.

Dhe nėse atė natė do tė triumfoni dhe do tė fitoni vendin e parė, ē’do tė ndodhė me ju?

(Qesh) Do jėtė njė mrekulli e vėrtėtė, qė nuk gjej dot fjalė pėr ta pėrshkruar. Pse jo, atė natė do tė mendojė pėr ndonjė sponsėr tė fuqishėm qė tė organizoj koncertin e ardhshėm nė Shqipėri.

A ka filluar ankthi nė familjen Ēelo, nė Tiranė pėr kėtė eveniment qė ėshtė njė nga kulmet e karierės tuaj?

Si ēdo fėmijė edhe unė kam njė respect tė madh pėr prindėrit. Janė njerėz qė mė kuptojnė dhe ju jam shumė mirėnjohės pėr mbėshtetjen e tyre pa tė cilėn nuk mund tė isha nė kėto pozita qė jam sot nė botėn e muzikės.Qė nga momenti qė fitova festivalin nė RTSH ata gjithnjė mė thonė: “ Hė Ledian si po ecin pėrgatitjet”. Mė vjen keq qė nuk kam shumė kohė tė shpenzoj sėbashku me ta, pasi karriera intensive e viteve tė fundit ka qėnė shumė e ngarkuar. Jam e bindur qė do tė gjej kohė tė jem mes tyre dhe tė gėzohemi sėbashku.Ata do tė jenė natyrisht njerėzit tė cilėt do ta pėrjetojnė me shumė se gjithkush,ēdo emocion,minutė pas minute te Eurovizionit.

Keni zhvilluar njė tur promocional tė kėngės nė vendet ku ka shqiptarė. Ēfarė atmosfere i ka karekterizuar ato ...

Po, kam zhvilluar disa koncerte ku mė i fundit ishte nė Athinė, i cili mė la shumė mbresa.Pėr mua ishte hera e parė qė shkoja nė Athinė ku emigrantėt tanė atje, kėsaj radhe ata donin tė njihnin nga afėr Ledinėn, atė tė cilėn do ta ndjekin nėpėrmjet ekranit si pėrfaqėsuesen e tyre nė kėtė aktivitet shumė prestigjoz.Pashė njerėz qė qanin dhe qė kėndonin me mua.Mė bėri gjithashtu pėrshtypje media Greke e cila u interesua pėr mua si kėngėtare, edhe meqėnėse Shqipėria ėshtė komshije e tyre dhe nga intuita ime arrita tė kuptoj se greket e cilėsojnė Shqipėrinė si njė konkurente tė fortė.Kam qėnė nė Maqedoni, Bosnjė Hercegovinė.

Po nė Kosovė?

Jo, pėr faktin se ka qėnė njė periudhė intensive, por dua tu them shumė fansave njėkohėsisht miqve tė mij atje qė “Mė prisni nė Prishtinė” nuk ka kuptim qė turi im tė mbyllet pa vajtur edhe atje.

Sa mbėshtetje keni nga shteti shqiptarė nė kėtė aktivitet, kam parasysh ndonjė sponcorizim?

Ėshtė thėnė qė do tė kem.Deri tani nuk kam gjė. Dua tė theksoj se shteti shqiptarė nuk duhet t’ja vėrė theksin gjithmonė futbollit me anė tė sponsorizimeve mijėra dollarėshe, por edhe tek muzika dhe nė veēanti nė njė aktivitet tė tillė si ky.

Paraqitja juaj e jashtėme kohėt e fundit ka krijuar si tė thuash shumė thashetheme,ose Bla-Bla-Bla siē i keni cilėsuar.Pse krijohen tė tilla thashetheme, cili ėshtė shkaku?

Thashethemet i konsideroj si diēka pozitive, se pėrderisa merren me ty do tė thotė qė je dikushi.Nė fillim mė bėnin pėrshtypje nga mos eksperienca me tė tilla gjėra, por tani ja kam marrė dorėn. I kaloj me ndonjė tė qeshur tė sinqertė.

Cili ka qėnė thashethemi qė ju ka bėrė mė shumė pėrshtypje?

Nuk mund tė veēoj ndonjė, por mė ka bėrė shumė pėrshtypje kur dilja nė ndonjė duet me ndonje kėngėtar mė tė madh se unė nė moshė, e ma ngopnin duke thėne “ Eh!Ajo Ledina, e ka tė dashur atė”. Nga kjo mė vinte keq pasi isha shumė e vogėl, dhe e ndjeja qė mė vriste. Megjithėse thashethemet janė sofistikuar tani duke thėnė se unė kam bėrė operacione, prapė i kaloj pa problem.

Dhe nė tė vėrtetė a keni bėrė ndonjė operacion tė tillė nė pjesė tė tjera tė trupit, pėrveē atij nė hundė qė e keni pranuar se e keni bėrė?

Operacioni nė hundė ėshtė bėrė kur unė isha adoleshente. Njė shoqe shkolle nė lice hapi kėtė temė, dhe unė e ndėrmora njė gjė tė tillė, pasi jo vetėm femrat por edhe meshkujt duan tė duken perfekt. Ishte njė diēka momentale. Nuk ishte njė problem qė mė pengonte tė dilja nė skenė.

E keni bėrė zmadhimin e gjoksit me silikon siē flitet?

Jo, nuk e kam bėrė njė gjė tė tillė.

Por, nė njė intervistė me gazetaren Zefina Hasni, u keni premtuar atyre qė kanė hapur kėtė thashethem se do ta bėni njė gjė tė tillė. Kur atėherė dhe pse?

Unė nuk jam kundra operacioneve plastike, tek ēdo femėr qė tė ndihet nė formė. Jam e parimit qė nėse diēka ja vlen pėr tu bėrė dhe femra duket mė e bukur jam dakort tė bėhet.

Gjatė njė interviste po prapė nė Londėr nė vitin 2003 keni deklaruar se pavarsisht se shkuat nė Paris, vzhdonit ti mbanit lidhjet me tė dashurin dhe mė konfirmuat gjithashtu se dashurija juaj ishte njėsoj si nė ditėn e parė.Jemi nė vitin 2005 a vazhdon kjo lidhje?

(Vihet nė siklet dhe luan kokėn) Nuk dua ti shtoj ndonjė detaj tjetėr asaj qe tė deklarova gjatė intervistės nė 2003.

Pra nuk e mohoni ekziston e kėsaj lidhje? A ėshtė ende gjallė njė e tillė?

Po. Ne vazdhdojmė tė jemi bashkė.Kaq mjafron.Nuk mė pėlqen tė flas pėr jetėn time private.

Si shkon biznesi i dyqanit qė keni hapur nė Tiranė? A jeni njė biznesmene e suksesshme?

Nuk ja them fare. Ėshtė diēka qė mė pėlqen tė kėshillosh njerėzit qė ata tė vishen bukur.

Ke provuar tė dizenjosh rroba?

Po gjera tė vogla, pasi qė e vogėl e kam patur dhunti tė pikturoja.

U bė kohė qė nuk keni publikuar ndonje album tė ri. A keni ndonjė plan tė afėrm ta bėni njė gjė tė tillė?

Ėshtė e vėretė ajo qė thoni. Ka kohė qė nuk kam nxjerrė ndonjė album, ku ti jepja mė shumė kėngė tė reja fansave tė mi.Kjo ka ndodhur nga lėvizjet e mija dhe aktivitet e shumta. Jam duke e pėrgatitur njė album, qė do tė dalė shumė shpejt nga rryma tė ndryshme dhe kompozime. Albumi do tė mbajė emrin e njė kėnge qė do ta pėrzgjedh nga kėnget e pėrfshira nė tė.

Ledina faleminderit dhe paēit fat nė Eurovizion. Ishte kėnaqėsi tė bisedonim sėbashku…

Faleminderit juve!

Per Albaniac: Muhamed Veliu
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

Ledina Celo ndodhet ne Kyiv te Ukraines

Delegaconi i perfaqesuesve te Shqiperise ne Eurovision 2005 ndodhet tash me ne kryeqytetin e Ukraines,Kyiv.
    Sot,e Hene 16 May Ledina dhe grupi koreografik do bejne provat e para ne skene ne oren 11:00 per 30 minuta dhe 30 minuta te tjera nje konverence shtypi.

ZiM

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Une kam besim tek Ledina se eshte nje femer e apasionuar dhe profesioniste.

Kenga eshte gjithashtu profesioniste, pakez e veshtire per veshin e amatoreve te muzikes ashtu si te gjitha kenget e dasmave qe e kane lezetin vetem ne dasma, por ka avantazhin qe ne skene te imponohet.

Edhe sikur te deshtoje , nuk u be qameti , fundja do kete edhe eurovisione te tjere.
    Nuk mund te behet asnje parashikim, pervoja e viteve te kaluar tregon se nuk mund te bazohemi as tek sondazhet neper saitet e ndryshme.

Une jam i bindur se eshte nje kenge qe nuk mund te kalohet pa u vene re, per vete skenografine dhe motivet popullore, ne kete mori kengesh moderne.

Une mendoj se kete vit do jemi mbi Serbine dhe Fyromin.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qerim : 16-05-2005 mė 06:34

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Faktikisht per mendimin time ne Eurovizion nuk behet fjale per deshtim! Nga 39 vende qe paraqiten eshte e natyreshme qe jo te gjitha do fitojne qmimin e pare dhe vertet un mendoj se pak rendesi ka.
    E rendesishme eshte qe te jete nje prezantim i mire dhe te pelqehet nga auditori Europian.

PS;Ps pak do postoj ca foto te marra nga provat e para te Ledines ne skenen e Eurovizionit,sot nga ora 11:30.

ZiM

Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'ėshtė Europa ?
    Nga oiseau en vol nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 21-06-2019, 08:12
  2. Shqiperia dhe Bashkimi Europian (BE)
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 15:27
  3. Ēėshtja ēame diskutohet pėr herė tė parė nė Parlamentin Evropian
    Nga Iliriani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 21:50
  4. Big Bang-u Europian dhe Shqipėria
    Nga Brari nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 04-06-2003, 04:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •