Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 193
    progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Qerim.....lol,arsya e dyte eshte me e mundur
    Kenga e Elis eshte me e bukur por ne te gjithe e dime se mashkujt spara fitojne qmimin e pare neper Festivalet e Kenges pavarsisht se kenga mund te jete me e mira.Po e njejta gje ndodh pak a shume me Eurovizionin. Persa i perket Ledines une mendoj se do arrije ne dhjeteshen finale sa per ti siguruar Shqiperise hyrjen direkt ne ESC 2006.
    Prezantimi i kenges ne gjuhe anglishte eshte gabim i madh. Theksi anglisht i Ledines ne kenge eshte aq i dobet sa eshte e veshtire per te kuptuar vargjet e kenges.Per mendimin tim Ledina do ishe me konfidente sikur te kendonte kengen ne Shqip.Menyra e interpretimit te kenges ne skene po ashtu luan nje rol te madh.

Sidoqofte...le te shpresojme.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Une mendoj se kjo kenge jo vetem qe nuk do hyje ne 10-she, por Evropa do na ndeshkoje, qe te na behet mesim, me fundin e klasifikimit.

Kjo kenge tregon realitetin shqiptar muzikor ,qe nuk ka ndryshuar shume nga ai i kohes se komunizmit.
    Sepse kjo kenge eshte bere me urdher nga lart, me direktiva per te bindurit e partise , eshte nje kenge komuniste.

Eshte nje kenge qe tallet me dasmen shqiptare, sepse nuk ka asgje te perbashket me te.

ps.Ka te drejte Brari kur thote se strukturat e PPSH-se jane akoma te gjalla ne Shqiperi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qerim : 28-03-2005 mė 13:15

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Te kuptoj teresish por ajo qe dua te them eshte...
    Ne Eurovizion votojne te tjeret per ne dhe jo ne per veten tone! Si i tille duhet nje krijim qe pelqehet nga auditori Evropian.Une nuk them qe kenga do jete sukses i jashtezakoneshem por une nuk besoj qe kenga do dale nga 10'shja.Tema e dasmes eshte nje teme originale dhe me atmosfere po nuk them se eshte me e mira dhe sigurisht ne do kishim mundesi per me te mira.
    Per sa i perket fundit te klasifikimit nuk e di nese i ke degjuar gjithe kenget konkuruese te ESC'se.Po te keshe,atehere do vesh re qe ka kenge te tjera qe mund te jene shume here me te dobeta se e jona.Psh: Bullgaria,Moldova,Irlanda,Latvia,Ukrahina,Estonia, Lithuania e te tjere.Bej nje degjim nese je kurioz ketu http://www.keithm.utvinternet.ie/05NFs.htm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 28-03-2005 mė 13:39
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Zemra Kumanoves Maska e Kumanovarja
    Anėtarėsuar
    20-08-2004
    Vendndodhja
    Kam shetitur ane e mbane qe nga Shkodra ne Sarande ,Te gjitha vendet i kalova me e bukur KUMANOVA
    Postime
    142
    Teksti kot fare vidio e bukur ishte per ta pare..kenga me qe s'me ka pelqyer nga Ledina kjo esht kot fare..po i desheroj suksese i pash gjitha vidiot aty sishte keq jo po teksti burrnut fare sme pelqen ne english kot kot ..ne 10 do hyje mendoj. Suksese.Viva Great Albania
    Ismet Jasharri yll epoke,
    Rreze drite vepra jote,
    Si vigan nė shekuj rritesh,
    I pavdekshėm n'zemėr t'Shqipes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2005
    Postime
    13
    Eshte e rendesishme qe nje kengetare jona te cilen e konsideroj komplete,si nga zeri,stili,pamja (element i rendesishem ne show-biznesin boteror),do te na perfaqesoje denjesisht para botes,dhe do te prezantohet me flamurin kuq e zi.Dhe nga ajo qe pash deri tash,Ledina duket se vertet ka merituar te jete ne Eurovision.I uroj shume fat dhe te ngelemi krenar qe e kemi.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ledinen e kam percjell nga afer, dhe thene drejte, te gjithe neve qe ishim ne diskoteke as qe ishim fiksuar ne zerin e saj, sepse veshja e saj ishte teper provokuese per te ndegjuar se c`kendon. Ndegjonim me sy ne fakt.
    Huh, me interesantja ishte kur Ledines i ndodhi ajo qe i ndodhi edhe Xhenet Xheksonit nje vit me pare (censored)
    Kjo ishte kulmi i gjerave.
    Eh nejse mo, rrofte komercializmi.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-05-2004
    Postime
    90
    Saki luciano, perkundr asaj qe kishe shkruar me lart per adelinen mendoj se kesaj here ja paske qelluar per ledinen .

edhe une te njejtin mendinm kam pavaresisht se a pelqehe me shume apo me pak kenga konkuruese e rendesishmja eshte qe komby yne te perfaqesohe nga dikush.
    pastaj besoj thell qe ledina nuk do te na zhgenjej ....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Kur zhvillohet eurocontest-i ? Di ndonjėri ndonjė link me info tė hollėsishme?
    Where does a thought go when it's forgotten?

Informacion me shume per festivalin europian mund te gjesh ketu: http://www.eurovision.tv/english/index.htm

Ndersa videot e kengeve pjesmarese, perfshire ate shqiptare, mund t'i shikosh tek link i dhene tek postimi i pare nga Zeri i Mirdites.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Qeshet apo qate, kur e pate videon?
    Po e vertetojme mezor origjinen tone nga Kazakistani lol
    Me e forta do jete kur te perfundojme ne vend te trete (mos t'them te dyte)
    Se n.q.s edhe kesaj here ndodh sic vjet, kur doli ne vend te shtate ajo sorra me benevreka, atehere ose Eurovizioni eshte komplet tallje-bithe (sic thone anglezet), ose une merrkam vesh nga muzika aq sa merr vesh magjari nga fizika

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'ėshtė Europa ?
    Nga oiseau en vol nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 21-06-2019, 08:12
  2. Shqiperia dhe Bashkimi Europian (BE)
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 15:27
  3. Ēėshtja ēame diskutohet pėr herė tė parė nė Parlamentin Evropian
    Nga Iliriani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 21:50
  4. Big Bang-u Europian dhe Shqipėria
    Nga Brari nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 04-06-2003, 04:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •