Di njeri ku mund ta gjej videon e Ledines ne shfaqen e mbremshme ?
Jam dakort me Brarin se Greqia ishte ndrequr qe me pare per te fituar nga organizatoret e festivalit.
Di njeri ku mund ta gjej videon e Ledines ne shfaqen e mbremshme ?
Jam dakort me Brarin se Greqia ishte ndrequr qe me pare per te fituar nga organizatoret e festivalit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qerim : 22-05-2005 mė 07:57
Me 70% te popullsise myslymane, pavaresisht se si paraqitet kjo shifer, te mos kete motive orientale? Kete nuk kuptoj une, motivet pjese e nje populli, Pse duhet te kete motive te tjera? Rri shtrembert dhe fol drejte.Postuar mė parė nga KACAKU
Postuar mė parė nga Qerim
Po si u ndreqka qe me pare, more Qerim, qe te fitoje?...![]()
nga i nxirrni keto s'e marr vesh... Greqia e meritoi dhe pike!
Ishte kenga me e bukur e ketij festivali.![]()
Te them te drejten jam disi i zhgenjyer nga Ledina per arsye se vokali i saj nuk ishe ne formen e duhur mbrembe! Per sa i perket korografise ska diskutim se ka qene nje nder korografite me te dobeta te festivalit.Fale Greqise,Maqedonise,Kroatcise dhe Serbise pa do kishhim perfunduar ne vendin e fundit fare.
Nese vitin e kaluar Shqiperia i ka dhene 12 pike Greqise thjesht si vend fqinj kete vit Greqia i ka merituar plotesisht! Te flasim drejt..gjithqka ne prezantim ishte e peersosur.
E prapseprap mendoj se kenga jone ka merituar me shumee vota!
Sa idiot preezantuesi i BBC'se ketu ne Angli!!! Para se te fillonte knga jone tha.....Nuk besoj se ne Shqiperi ka vajza te ngjashme me kete vajze (peer Ledinen) Po ta kuptosh thelle nuk eshte kompliment per Ledinen po eshte koment racist per Shqiperine.
ZiM
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Mua per vete me pelqeu me shume kenga e Danimarkes dhe votova per ate.Postuar mė parė nga [xeni]
Kenga e greqise ishte e bukur, por tingellonte e njohur dhe nuk sillte asgje te re.
Them se ishte e rregulluar qe te fitonte ajo, sepse ajo kengetare merrte pjese per te dyten here ne festival, kenga quhet nr.1, pra ishte nje kenge qe n.q.s nuk ke bindjen se do fitosh patjeter ,nuk arrin te konceptosh.Psh sikur te na thote neve dikush, "hej cuna beni nje kenge se vitin qe vjen e keni te sigurte vendin e pare!" Cfare kenge do benim??. ...Afersisht si ajo e greqise,Keshtu mendoj une
lol....
Po ta kisha te sigurte vendin e pare, s'lodhesha me ba kenge cilesore...Pse s'thu ti, i paska shku mundi kot Elenes...
Tingellonte e njohur po. Kete kenge e kisha degju tash sa kohe neper radio dhe ndoshta ky ishte nje avantazh por ishte me te vertete kenga me e bukur.
Nejse, gustot nuk diskutohen.
Qerim...te them te drejten kenga Greke e meritonte jo pse nuk kane fituar kurre eurovizionin dhe as pse Helena nuk arriti te fitonte radhen e pare me 'Die 4u' po kenga ish e bukur.Ritmi te terheq,melodia te fiksohet lehte ne mendje dhe korografia te bente pershtypje.
Pas kenges Greke mua pe pelqen kenga e Rumanise, Hungaria prap se prap kish keenge te bkur.Iseraeli dhe Malta prape kenge te bukura po balladat nuk kane shum force per te fituar vend te pare ne pergjithesi.
ZiM
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 22-05-2005 mė 10:22
[COLOR=DarkGreen]haram buka kush ja ka dhen voten greqise........![]()
po si nuk u mbushem me mende nje her ne shqiptaret![]()
po une me`te vertet nuk e kuptoj se cka e na lidhen neve me greket qe ti japesh numrin maksimal te votave![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga burim980 : 22-05-2005 mė 10:59
Postuar mė parė nga burim980
Dmth haram buka shumices se Shqiptarve qe kane votuar per kengen ????
po po tja japesh grekut gjith ato pike halal kuren e kures jo........Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
![]()
Krijoni Kontakt