Postuar mė parė nga dodoni
C'muzike te mire ka shqiperia bre ?![]()
Avash avash se le nam .. muzike te mire ... pffff
Une festivalin se kam pare .. po nese e ka marre do e kete marre me merite .. (apo do thoni ja dhane me mik lol )
C'muzike te mire ka shqiperia bre ?![]()
Avash avash se le nam .. muzike te mire ... pffff
Une festivalin se kam pare .. po nese e ka marre do e kete marre me merite .. (apo do thoni ja dhane me mik lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
TamamPostuar mė parė nga misterioz
Ne Shqiperi cdo gje eshte me monopole , dhe Zhani ka ate te eurovisionit..Gezim Podgorica ka ate se cila kenge do marri pjese.
Se mos ka votuar ndonje atje!!. Zhani i ka dhene piket sipas mendjes se tij. Me kete rast do e kete fituar ndonje vize greke.
Jam kurios mbi cfare kriteresh jane zgjedhur vajzat qe shoqeronin Ledinen , se as violines nuk dinin t`i binin ,por as per te kercyer. Lere ate daullexhiun ,qe besoj se me mire do t`i bija une.
Ku humbi ai daullexhiu i videos , qe te pakten bente ndonje hedhje akrobacike.?
Shpresojme qe perzgjedhja e vitit qe vjen, te jete me ne shijen e publikut dhe te mos varet shume nga juria. Se ndryshe ja si e pesojme. Mbetemi ne meshiren e Maqedonise dhe Serbise.
nga www.eurovision.tv
Albanias Ledina looked as stunning as ever in a white and red dress with a revealing split up the leg. She sang Tomorrow I Go with enormous passion as her dancers bopped around to the thumping house beat and her traditional Albanian drummer beat out his rhythm while lying on his back. In the end, Ledina and her dancers found themselves tied up by the drummers long belt. As for the song, its a typically toe-tapping Eurovision tune that the crowd thoroughly enjoyed.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qerim : 21-05-2005 mė 21:04
Ky Kreksi nga Franca qenka prekur nga komentet e francezeve. Une nuk e pashe kete vit, tren pas treni dhe ja ku po shkruaj. Por mos u ēuditni aq shume me francezet sepse eurovizioni historikisht komentohet nga disa clown qe veē dine te bejne shaka pa kripe dhe pa pike interesi. Keshtu qe nuk merzitem shume nese francezet (komentatoret) na paskan share. Po he tani, pa me thoni, ku u renditem ? Ne ē'vend ?
E Papritur Me Erdhi ,qe Shqiperia Nuk U Rendit Te Pakten Te Top 5 ....gjithsesi AKOMA Lejme Shume Per Te Deshiruar ,me Mire Kenga Te Ishte Kenduar Ne Shqip !!! Keorografia Dobet Fare ,ledina Tha Ne Interviste Para Ca Ditesh Qe Zgjodha Kete Konge ,qe Mos Humb Traditat E Vendit Ku Jam Rritur ,cer Lesh Tradite ,ajo Ishte Kong Puro Arabe ,vetem Jevgjit E Yzberishit I Knojne Ato Konge !! Nejse Iku Dhe Ky Vit
Ndersa Per Fituesit ,dihej Qe Ishin Pretendentet Kryesore ,dhe Nuk Osht Surprize Qe Fituan ,nje Kenge Me Plot Kuptim Dhe Ritem !! Gjithashtu Dhe Rumunt Kishin Kenge Te Bukur Dhe Mendoj Se Meritonin Vendin E 2te !!
Ket Punen E Jurise Une Se Mor Vesh ,rusi I Jep Ukrainasit ,gjeorgjia I Jep Rusit ,greku Neve ,neve Grekut ,maqedonsi Po Ashu ,dallavere Hesapi Edhe Hajde Gjeje Drejtesine Masanaj Pfpfpfpfp !!! Nejse Bravo Vetem Ledines ,se Ato Viktimat Qe Kishte Mor Me Vete ,s'hyshin N'pune !!!
Hajt Shnet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 21-05-2005 mė 21:23
Prap e them se Kenga jone ishte me e bukura e festivalit dhe e meritonte vendin e pare.
Asgje jo te bukur nuk kishte ne ate cka paraqiti grupi yne..
Piket u dhane me politike.
Sic na kan lene jasht Europe keto 70 vjet ashtu na lane dhe dje.
ku.rvat e jurive europiane sic duket nuk kan dashur qe ne fillim qe te vleresonin kengen tone per cka meritonte sepse kane pare me "larg"..
Me mire (kan llogaritur ata) ca pushime te bukura ne plazhet e Gerqise kur te veme ne festivalin e ardhshem.. me shpenzimet e favoret e mafies greke.. se te rrezikojme duke i dhene pike Albanias.. ku.. thone ska uj apo dushe apo siguri..
Kjo eshte llogjika e tyre.
Pacin faqen e zeze..
Pergezime artisteve tan te mrekullueshem.. !!!
.....
Nuk na vlersuan fare..dhe akoma s'arrij ta kuptoj kete menyren e vlersimit..thone sipas sms-ve..Si ka mundesi ather qe Zvicra na dha 10 kurse Turqia vetem dy pike..Si gjithmone ishin ato votimet per komshinjte e interesa, megjithate mu duk se per Greqine shume shtete ishin pro dhe kenga ishte e bukur( e degjuar edhe me pare mu duk)
Saper ato komentet e Francezve sme vjen shume cudi..mbreme me erdhi keq qe e kishin kengen e lezetshme e mbeten aq poshte..tani po me behet qejfi..dhe po ithem atyre komentatorve "Mos shihni gunen por punen"..Kete here as pune s'kishim shumese nga fundi mbetem,por ne kemi artiste vertet shum te mire, qe dhe pa show-n e shkelqimin e "te medhenjve"mund te arrijne diku..Un do doja qe vitin e ardhshem te perfaqsoheshim me ndonje kenge shqip..Elsa Lila do ishte zgjedhje e mire..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
e pra ne gjithnje te tjeret bejme me faj se keshtu vete s'marrim asnjehere ndonje pergjegjesi, na e ka fajin ose Greqia ose Rusia ose Italia, se kshu vete jemi nishan , gjithnje viktima te pakuptuara dhe te pavleresuara.pffffffffffffffffffff
Brari po ti me cin xham e pe qe kercimi ishte kercim dhe jo hedhje pupthi??? po koreografite e te tjereve me cin xham i pe???
helene,
Do e shofish se nga ky pesim i madh prape ne do gabojm vitin e ardhshem...duke ua len fajet tjerve a se shofim vehten ne pasqyre....
Megjithate s'do thote se s'kemi talent e s'do fitojm nje here se paku...
Me sa e shof neve s'kemi pervoje fare ne pergatitjet pere te shkuar ne eurovizion dhe se ēka duhet interpretuar atje...
Disa talent tane e kan gjetur menyren se si duhet kenduar si Ardit Gjebreja por ai s'rrezikon ne kete aren por duhet shkuar nga ajo qe te zgjidhet nje talent apo talente e RE nje debytante qe kendon bukur shqipe e jo nje kengetare si keto tonat qe s'dijn as te vishen kuq e zi ose bardh e kuq tjeter s'dijmi ne...
pere mendimin tim kjo disfate eshte parapare qe vitin e kaluar ku as Anjesa s'dinte te vishej si duhet kurse pere zė ishte bukur...
Tani ka vajtur e mend pere hera tjera...
me falni pra se e teprova
mirupafshim vitin tjeter.
Gjeja e pare qe me ra ne sy ne kete EV ishte cilesia e kengeve. Po te kishim pasur te njejten kenge vjet, mund te kishim pase sukses por sivjet te gjitha kenget ishin ne nje format: SHOW. Megjithese me syrin e nje shqiptari kenga jone ishte e veēante, mendoj se si kenga jone kishte edhe shume te tjera...
Kenga greke ishte njesh. E meritoi fitoren. Habitem se si i dhame 12 pike (jo pse nuk e meritonin) dhe qe morren 12 pike edhe nga Turqia. Eshte per tu habite. Greqia s'u jep pike asnjehere ketyre toēave keta gjithmone nga 10-12...... Per Shqiperine une prisja me shume nga Turqia. Marsi eshte e sigurte qe na kane vjedhe sms-te keta Turqit...
![]()
Per sa i perket vleresimit do thoja se eshte skandal. Me ra ne sy p.sh. United Kingdom dhe Franca qe s'morren shume pike.Kishin kenge me te vertete te bukura...
Si gjithmone kush ka me shume fqinj eshte i favorizum. Megjithese ne pergjithesi kengen me e bukur, nese eshte shume e veēante, e mbeshtesin shume.
nejse... s'ke ē'i ben... shpresojme qe te paraqitemi mire ne gjysemfinalen e vitit qe vjen...
nacionalizem i semure...ēa thu bre dodoni? e ke ngju kengen e shkijave vjet?... e ngjove kengen e grekeve...vjet e sivjet... ?...
mos ja ben qejfin vetes kot...
Krijoni Kontakt