Zoti Ju Bekoftë!
Zoti Ju Bekoftë!
Ndryshuar për herë të fundit nga tom pullings : 20-07-2005 më 15:27
IGNOSCE MI DOMINE, QUIA DALMATA SUM!
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Not Found
The requested URL /index1.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at www.gjuha-shqipe.com Port 80
A mund te me jepeni Domain e vertet qe mund ta marrim nje program te till..!
ps: Mbasi te me kthehet pergjigjeje te fshihet ky Postim..!
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
bsdev (03-03-2017)
Sapo e shkarkova ju flm ....
Gjilo ty te duhet patjeter ky programi![]()
Të nderuar bashkëkombës,
Ka përfunduar me sukses lokalizimi i MS Windows XP në shqip nga Qendra për Edukim dhe Përparim me seli në Prishtinë. Gjatë këtij procesi ka pasur një bashkëpunim të mirë edhe me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë, Alba-Softin etj.
Kuptohet, tërë puna është bërë për nevojat e klientëve të Microsoft-it dhe të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Microsoft-i.
Më shumë rreth kësaj mund të mësoni në faqen e QEP-it www.gjuha-shqipe.com.
Programin MS Windows XP në shqip mund ta shkarkoni falas nga faqja e Microsoft-it: http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=sq
Ju dëshirojmë punë të mbarë me SO Windows XP në shqip.
Lulëzim Shishani, drejtor
Qendra për Edukim dhe Përparim (QEP)
Ulpianë, 47/D, H-1, nr. 4, Prishtinë - KOSOVË
+381 38-557-668; +377 44-197-474
qep@gjuha-shqipe.com
P.S. QEP-i nuk mbanë përgjegjësi për gabimet drejtshkrimore të teksteve në shqip në faqen e Microsoft-it.
Fale ZOTIT qe doli nje njeri qe mund te vere rregull ne shkrimin elektronik se na ka mbytur dialekti. Qe te kuptohemi me mire se c'na thone apo duam t'i themi tjetrit detyrohemi dhe e themi ne gjuhe te huaj. Bravo grupit qe mori kete inisiative.
Ju lumte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bsdev (03-03-2017)
Suksese te metejshme ne realizimin e ketij programi.
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt