Postuar mė parė nga Kannanni
Provo kete ndoshta te mbaron pune.
Postuar mė parė nga Kannanni
Provo kete ndoshta te mbaron pune.
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
rrofsh eagle se me mbaroi pune.
te lumte eagle edhe mua me mbaroi pune. Pershendetje nga Gjakova
Mënyra e aktivizimit të Windows XP SP2 është shpjeguar edhe këtu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 16-12-2005 mė 13:25
Edi
Te nderuar miq,kolege,eksperte kam nje shqetesim.
Ka gati dy dite kur deshiroi te bej update dritaren ja c`fare me del se kuptoi?
Genuine Windows Validation
[ Support ID: 0x8DDD1003 ]
To get updates, you must first validate your Windows software. Validation assures that you are using an authentic and fully licensed copy of Windows.
Why use genuine Microsoft software?
Genuine Microsoft software offers you greater reliability, faster access to support, and an overall richer experience. Discover today the rich benefits of the Windows Genuine Advantage program.
Flm per sa te keni mundesi.
Shpirt Njeriu
Me sa duket ke windows te pirateruar (pa lishens) dhe microsofti nuk lejon me shkarkimet e updatit te windowsit per versionet e pirateruara.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 16-12-2005 mė 13:11
I dorezuar me ne fund
une e kam njė patch i cili e ben windowsin legal dhe me nuk do kesh problem kush e don le te lajmerohet
www.WeAreTheBest.„$
Nėse e ke tė ligjshme kopjen e Windows, shko tek kjo faqe dhe shtyp butonin "validate". Pas kėsaj do mund tė shkarkosh azhurnimet nga faqja e Microsoft.
Edi
kam blere nje latptop tani nga IBM Intel pentium (R) III mobile 1133 Mhz Windows 2000 dhe dua te instaloj windows Xp ta bej upgrage a mund te me ndihmoje dikush per ta downloadur nga interneti dhe gjithashtu per te mare nje celes qe ta bej upgrade kuptohet pa paguar. Ju lutem me ndihmoni
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Me duhet kod per windows xp....mu prish kompjutri dhe mu desh te download windows again.. kete rradhe mora programin nga nje shoke por nuk kam key-code dhe ka filluar nje countdown qe me kujton cdo dite qe kam edhe kaq dite per te activuar windows .. pas filan dite nuk do jesh ne gjendje ta perdoresh programin .....
ca key code duhet te perdor une .. ose a ka nai menyre tjeter me download windows dhe ta aktivizoj ?
Krijoni Kontakt