Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 134 prej 134
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91
    Kam nje problem me instalimin e programit windows xp Sp 2. sa here beje but edhe ne kompjutera te ndryshem asnjehere nuk me del opsioni Ricovery Consola i riparimit te programit, edhe ne rastet qe kam perdorur te njejtin disk per instalim kur me eshte dashur te regulloje diqka anjehere nuk me del opsioni i riparimit, gjithmon me duhet ta instaloje programin nga e para dhe te fshie gjithshka kam ne kompjuter. Ju lutemi me ndohmoni si mund te me dal opsioni i riparimit kur beje but me disk (se jo gjithnje duhet instaluar nga e para)
    FML

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Citim Postuar mė parė nga nigji
    Kam nje problem me instalimin e programit windows xp Sp 2. sa here beje but edhe ne kompjutera te ndryshem asnjehere nuk me del opsioni Ricovery Consola i riparimit te programit, edhe ne rastet qe kam perdorur te njejtin disk per instalim kur me eshte dashur te regulloje diqka anjehere nuk me del opsioni i riparimit, gjithmon me duhet ta instaloje programin nga e para dhe te fshie gjithshka kam ne kompjuter. Ju lutemi me ndohmoni si mund te me dal opsioni i riparimit kur beje but me disk (se jo gjithnje duhet instaluar nga e para)
    FML
    Recovery console eshte funksion qe nuk te hyn ne pune ne winXP pasi eshte per domain cotrollers. Nuk mund te zgjidhje gje edhe po te dilte.
    Kur do te rregullosh dicka ne winXP atehere futu ne bios. Zgjidh primary boot CD dhe bej restart duke pasur cd e windows brenda. Te del opcioni qe te shtypesh cilindo buton per te bere boot nga CD dhe pasi e shtyp fillon boot normalisht nga CD. Pasi kopjohen te gjitha librarite e windows te jep mundesine ose te instalosh nje kopie te re te windows, ose te riparosh kopjen ekzistuese (duke shtypur shkronjen R).
    Po qe te riparosh dicka, mund te besh boot dhe nga disketa me cd brenda dhe pastaj te besh expand te librarive qe ke te demtuara.
    Po nuk e marr vesh pse duhet te riparosh kaq shpesh windows?
    ajo nuk ndizet as ne safe mode vetem kur nuk ka ne rregull boot.ini qe mund te shkaktoje problem dhe me mungesen ose mosekzistence e hal.dll ose ntldr.
    arsye tjeter me te pengu ndezjen ne safe mode nuk ke.

Po deshe ndonje gje me shume, shkruj ketu.

Oni
    sysadmin

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Citim Postuar mė parė nga HoteL-MadriD
    Dy skedaret sapo i ngarkova te ftp.

http://www.home.no/hoteli/Valid.rar

Ketu ke skedarin e validacionit(validcheck dll) Kur e shkarkon klik ne save dhe e ruan ne nje direktori psh C:\ Pastaj shkon ne start run fut C:\windows\system32\ Klik ok dhe do hapet dritarja e sistemit32
    Kopjon skedarin e shkarkuar me klik te djathte.Shkon te dritarja e sistemit,klik lart ne edit dhe paste

http://www.home.no/hoteli/hiqWGA.rar

Ketu ke skedarin per te heq ikonen WGA nga cepi ekranit,pasi e shkarkon hapet dhe klikohet ne remove.wga.exe

Beje Restart dhe je OK.

Tani bej cdo dite UPDATE..
    Kjo nuk ben qe kopia jo legale e windows te behet legale. God, I wish it was that easy ;-) Bill gates nuk e le kurre ate gje. mos harrojme se ai tashme nuk do jete me GM i M$ por SW architect ;-)

Kjo librari ben qe te mos te kerkohet me validation. Qe ben update nuk do te thote qe e ke kopjen te aktivizuar. Nuk jane te gjitha update e windows te varura nga genuine. vetem ato kryesoret si IE, WMP, ose SP tjeter.

Une nuk e di ku je, por Microsoft ka nje linje ne ndihme te sysadmins. Une e perdor shume ne ceki. Kur kopjuteri nuk mund te beje validation te windows atehere ke mundesi te lidhesh me telefon me zyren lokale te microsoft i cili pasi merr kodin tend te validimit qe gjeneron windows te pyet se e sata here eshte qe po i ben reinstall. Kur je sysadmin i mban keto detaje dhe sapo i konfirmon numrin e sakte te instalimeve te nje licence, atehere te jep kod aktivizimi ne telefon.

Une e perdor shume shpesh. Disa nga licencat i kam reinstaluar dhe aktivuar mbi 4-5 here. Kujdes, kopja e windows qe do te besh validate duhet te jete blere legalisht ne vendin ku ndodhe dhe ajo zyre e microsoftit qe mbulon ate zone.

per me shume info, shkruj ketu, por nuk e di sa do kem kohe me u pergjigj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91
    Ju me keshilloni keshtu:
    Kur do te rregullosh dicka ne winXP atehere futu ne bios. Zgjidh primary boot CD dhe bej restart duke pasur cd e windows brenda. Te del opcioni qe te shtypesh cilindo buton per te bere boot nga CD dhe pasi e shtyp fillon boot normalisht nga CD. Pasi kopjohen te gjitha librarite e windows te jep mundesine ose te instalosh nje kopie te re te windows, ose te riparosh kopjen ekzistuese (duke shtypur shkronjen R).
    Der ketu jame dakort, por kur thoni se:
    Pasi kopjohen te gjitha librarite e windows te jep mundesine ose te instalosh nje kopie te re te windows, ose te riparosh kopjen ekzistuese (duke shtypur shkronjen R).
    Ketu nuk me del opsioni i riparimit te kopjes egzistuese vetem opsioni i instalimit te nje kopje te re.
    Per kete desha ndihmen se a ka ndonje menyre qe te me dali opsioni i riparimit, apo kete opsion nuk e kane te gjitha boot cd e windowsit xp sp2.
    Falemidnerit

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •