Edhe une kur ja kam ba update qeshtu me thojke sepse Windowsin nuk e kemi origjinal pra e kemi nga cd Pirate ,,, pra duhesh me pas license ng Microsofti..
Edhe une kur ja kam ba update qeshtu me thojke sepse Windowsin nuk e kemi origjinal pra e kemi nga cd Pirate ,,, pra duhesh me pas license ng Microsofti..
po ce do keq per update shif se mos bash noi update tek serveri i chatit. e pik e zeze gjithe keto irc-opa nuk dijne as me e aktivizuar windowsin tamam. kshu a kur e ke menjen gjithe diten neper chatPostuar mė parė nga Shpirt Njeriu
![]()
GABIM 404
Pra Shpirt Njeriu e ke origjinal apo kopje versionin tend te windowsit...
Nqs e ke origjinal atehere aktivizoje,si thuhet me lart.Nqs jo atehere perdor skedarin me lart nga Eagle per ta aktivizuar se funksionon.
/kill Il_Don #Shqiperia![]()
Pershendetje
Shkarkova Internet Explorer IE 7 Beta dhe kur doja te beje instalimin, me kerkonte qe te beje verifikimin e Windowsit. Kete nuk munda te beje sepse nuk e kam te licensuar Windowsin, keshtu qe instalimi deshtoj. Kjo me ka ndodhur edhe me pare, me disa programe tjera, por une se kam mare aq seriozisht kete gje, ndersa tash shpesh me del ky mesazh 'You Have to Validate Windows' kur mundohem te instaloj programe te ndryshme qe me nevojiten.
Valle shtrohet pyetja: si mund te behet verifikimi apo konfirmimi i windowsit nese nuk e ke te licensuar?
Flm, paraprakisht!
My silence doesn't mean I am gone!
Davius, te tema mbi IE 7 te linku që kam dhënë,ndodhet dhe një skedar që e "mashtron" win_xp, e ta njeh për origjinal. E kam fjalën kryekëput për instalimin e IE 7. Atë e shkarkon te ky link: http://softex.meganet.lt/news_cats.php?cat_id=24.
Ishalla të kam ndihmuar.
Ju lutemi me ndihmoni...
Jam munduar te ndjek te gjitha etapat per te shkarkuar Windowsin ne shqip por nuk e kam arritu kjo dihet pasi une nuk kam ditur. Meqenese ne Mirdite kerkohet shume windowsi ne shqip pasi eshte ne gjuhen shqipe dhe mednojne se mund te punojne me lehte ne kompjuter. Ju lutemi me ndihmoni me qarte dhe me hollesisht, ndoshta ndonjeri do te vere doren ne zemer dhe do ma dergoje te gatshme kuptohet ndoshta kjo eshte shume por respektoni fukarejte dhe ta pa ditshmit
Ju faleminderit
Postuar mė parė nga Leonso
Ne radhe te pare Windows ne Shqip nuk ja vlen , se ka shume gabime drejtshkrimore
Ne radhe te dyte duhet te kesh Windows XP orgjinale
Dhe me vone hyre ne
http://www.microsoft.com/downloads/g...displaylang=sq
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga a1* : 06-03-2006 mė 09:37
Pakoja e ndėrfaqes sė Windows-it XP ® shqip
Qe ketu i bashkangjitem fjaleve te a1*
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Pershendetje.
Edhe 5 Ditė me ēaktivizohet Windows!
Mund te me tregoni se si te ia bej pasi qe me del kjo shum her, dhe sdi se si te ja bej.
Nqse ka mundesi te me ndihmoj dikush mire ben.
Dhe mundem nje pyetje.
Nqse me del Afati i Windows mbas 5 dite, me prishet WINDOWS apo JO?
Tung
edhe 5 dite te mbyllet windowsi nese nuk e aktivizon. mund ta aktivizosh duke e regjistruar tek microsofti.
ose mund ta aktivizosh ne menyre pirate.zgjidh e bej,,
SPIRIT OF ALBANIAN(asd)
Krijoni Kontakt