O xhixho bej nje kerkim neper forum dhe do te gjesh cfare kerkon. Kohe me pare ka qene nje teme e tille.
O xhixho bej nje kerkim neper forum dhe do te gjesh cfare kerkon. Kohe me pare ka qene nje teme e tille.
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Ēuna a me tregoni nese dini se si mund te ja bej qe windowsi im te jete origjinal dhe te njihet nga Microsoft-i si origjinal sepse prej se ka dalur Genuine Windows nuk mund te mar ndonje update prej aty apo ndonje file te caktuar qe jan me Validation...
shnet![]()
--==Emi==--
PcCrack3r,
Provo te perdoresh kete kodin 8YBR7B7 kur do te shkarkosh ndonje gje nga microsoft.
Kete kodin e jep ne vend se te shtypesh "Run validation tool", tamam eshte mu poshte pjeses qe thote "Run validation tool".
Shpresoj te te beje pune.
...po ku tja jepi une kete kodin kur nuk del asgje aty qe thote tja jep kodin apo ndonje fushe e zbrazet qe kerkon ndonje kod , pres pergjigje ... faleminderit![]()
--==Emi==--
1 . Shko te start >> run dhe shtyp regedit
2. Shko te HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARES\Microsoft\Windows NT\Current version\WPAEvents
3. Kliko 2 here mbi OOBETimer ne te djathte dhe fshi 2 numra qe mund te kete te vlera (psh 6h) dhe me pas shtyp nje numer nga 1 deri ne 10.
4. Mbylle dritaren.
5. Shko prape te start >>> run>>>
6. shtyp : %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a dhe bjeri enterit
7. Prit te hapet nje dritare dhe zgjidh opsionin e dyte (me telefon)
8. Shtyp change product key
9. jep kodin e meposhtem : RYHTT-XKFKB-8KXFW-3K9FK-RWWX3
10. Shtyp butonin update dhe mbylle edhe kete dritare
Mund te shkarkosh ose te kerkosh edhe per skedarin LegitCheckControl.dll te patchuar per te qene 100% i sigurte edhe ne te ardhmen, por me mua kjo metode ka funksionuar mire fare. Gjithe te mirat
Faleminderit Force-Intruder,
Kete metode e kam provuar dhe e kam ndrruar product key disa here. Por kur po shkoj ne My Computer=>Help=>Is this copy of windows legal? - tek Genuine Validation me paraqitet ky mesazh: "Validation Failure: Product Key Failed Validation" - dhe Microsoft-i nuk me lejon qe t'i marr disa nga Updates qe i ka me Validation...
Prandaj edhe njeher pyes te gjith expertet qe a eshte e mundur qe ky proces (Genuine Validation) te tejkalohet dhe qe te mos i mbroje ato file-a qe deshiroj t'i shkarkoj...?
...gjith te mirat!
--==Emi==--
Pse nuk provon kete atehere :
http://the-exterminator.dk/FolderLis...GA%20Crack.zip
Nje pyetje: pse kerkon te kalosh testin e "Genuine Windows"?
Sepse siq e dime te gjith ne Kosove dhe Shqiperi nuk ka shum qe perdorin Windowsin origjinal , ashtu edhe une e kam Windowsin e piratuar...![]()
--==Emi==--
Krijoni Kontakt