Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Postime
    27
    Ne rradhe te pare, ketu eshte nje i degjeneruar qe ja fut nje te prostituti (me pelqimin e ketij tjetri), dhe jo nje ortodoksi qe ja fut nje myslimani.
    Mos e strumentalizoni dhe banalizoni ēeshtjen se fillojne keqkuptime dhe urrejtje

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar mė parė nga hunter
    Ne rradhe te pare, ketu eshte nje i degjeneruar qe ja fut nje te prostituti (me pelqimin e ketij tjetri), dhe jo nje ortodoksi qe ja fut nje myslimani.
    Mos e strumentalizoni dhe banalizoni ēeshtjen se fillojne keqkuptime dhe urrejtje
    hunter ceshtja eshte vet banale, me banale nuk behet!

R2T nuk po ben njeri krahasime ketu po megjithate meqenese e hape vet muhabetin, nese ekzistonte ndonje hoxhe i tille nuk do i digjte aq shume Muslimaneve sepse as nuk i'a puthin doren dhe as nuk kerkojne falje mekatesh prej tij! A e kupton dot ndryshimin ? Nese po, mire do ishte te problematizoheshe edhe ti njecik (mire do ishte ta dish se doren e kujt ven ne goje kur shkon ne Kishe)!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Kjo ceshtja e abuzimeve seksuale te prifterinjve, si katolike(Kujto Kishen katolike te BOSTONIT), ashtu edhe ortodokse, tregon se ne duart e kujt vene shpirtin e tyre shume njerez ,

Me kujtohet se ne shtypin shqiptar eshte shkruajtur edhe 1 ose 2 vjet m epare edhe per abuzimet e nje prifti tjeter grek(At Efremi, nje nga krahet e djathte te vet Peshkopit JANULLATOS, per abuzimet e tij seksuale me besimtaret. Kam lexuar se ketu ka edhe vajza qe kane punuar ne KAOSH. Besoj se ato mund te na japin nje tabllo m ete mire rreth moralit te ketyre "te derguarve te zoti".

Sic besoj se ka edhe abuzues te shumte edhe mga fetaret muslimane(mbaj mend qe shume arabe ne Tirane blenin seks me vajzat shqiptare me $.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku

R2T nuk po ben njeri krahasime ketu po megjithate meqenese e hape vet muhabetin, nese ekzistonte ndonje hoxhe i tille nuk do i digjte aq shume Muslimaneve sepse as nuk i'a puthin doren dhe as nuk kerkojne falje mekatesh prej tij! A e kupton dot ndryshimin ? Nese po, mire do ishte te problematizoheshe edhe ti njecik (mire do ishte ta dish se doren e kujt ven ne goje kur shkon ne Kishe)!
    Me ngateron o Kryeplak, se une nuk shkel ne kishe, megjithate e kuptoj konceptin..
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Une se kuptoj sesi ca njerez munden me e ngatrru kete pune me fene,
    jo muslimane e jo katolike. Ai prifti ka kene nje pervert dhe kaq.
    E kam pare dje fiks fare jam skandalizu duke degju muhabetit e priftit
    me ate djalin e ri. Gjithsesi jo per ti dale zot fese teme, po per hoxhallare
    s'kam ndi ndonje here pune te tilla. Sepse shyqyr e kane privilegjin
    mu martu dhe s'kane nevoje per me ba gjana te tilla.
    Gjynaf ato djemte e ri tu shite vedin per 100 Euro...ky asht kulmi.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ore po nuk eshte hera pare qe priftat orthodhoks jane kapur me pras ne dore. Vjet edhe ne Gjirokaster pati probleme te tilla qe me hir e me pahir arriten qe te menjanohen. Tani qe skandali ka kapur Kishen Greke, nuk ka me njeri guxim te flasi e te pergenjeshtroj, pasi syte e gjithe botes jane drejtuar ne kete ngjarje. Mire katoliket qe nuk martohen, hajde de e gjeten dhe ata nje lloj "justifikimi" leshi po ky burr me 6 kalamaj shkon me minorene ?! Ky eshte skandal.

Mua nuk me intereson feja e prostitutes, por kush eshte DERGUESI, dhe del qe eshte nje prift Grek.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    Une se kuptoj sesi ca njerez munden me e ngatrru kete pune me fene,
    jo muslimane e jo katolike. Ai prifti ka kene nje pervert dhe kaq.
    E kam pare dje fiks fare jam skandalizu duke degju muhabetit e priftit
    me ate djalin e ri. Gjithsesi jo per ti dale zot fese teme, po per hoxhallare
    s'kam ndi ndonje here pune te tilla. Sepse shyqyr e kane privilegjin
    mu martu dhe s'kane nevoje per me ba gjana te tilla.
    Gjynaf ato djemte e ri tu shite vedin per 100 Euro...ky asht kulmi.
    shkodrane, priftat ortodokse kane te drejte te martohen, bile prifti ne fjale eshte i martuar dhe me 6 kalamaj. Po kush eshte pervert eshte, nuk gjejne dot mbulese as tek feja as tek familja!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku

sa per kultur, njof una i hoxh qe te largon xhindet me magji, dhe i merr lek njerzeve per kte ndihme. a nuk eshte po aq e denueshme kjo, te shfrytezosh injorancen per pare?

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Uaaaaa me taman, se kisha dite dicka te tille...illll what a sick bastard...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Postime
    27
    Hajt tashi nje provokacion:
    Te gjithe e denojme sjelljen e ketij prifti te martuar qe kryen marredhenie homosekduele me nje tjeter.
    Ne nje renditje rendesie elementet qe ne perdorim per ta denuar (moralisht, sepse nga pikepamja penale nuk ka gjykates ne bote te denoje nje te rritur qe kryen marredhenie seksuele me nje te rritur tjeter), jane

1. Eshte njeri i fese
    2. Eshte i martuar dhe me femij
    3. Eshte homoseksual

Zere se nuk eshte prift.........Skandali humb 50% te rendesise se tij
    Zere se nuk eshte prift dhe se nuk eshte i martuar e me femij.......... Skandali humbet 90% te rendesise.
    Si do ta vleresonit ju ēeshtjen?

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  2. Spiro Prifti, mjeku qė shėroi me qindra pacientė ..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2006, 03:07
  3. Sotir Papahristo, njeriu i arsimit
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-10-2005, 09:55
  4. Katalog i Kodikėve Kishtarė Mesjetarė tė Shqipėrisė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •