Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 107
    "Nga Ilirida krenare" Maska e loni19
    Anėtarėsuar
    02-06-2005
    Vendndodhja
    Ilirida
    Postime
    8
    Bravo per ty Davius.
    edhe un ajm simpatizues i flakte i Real Madridit.
    ne vitin e ardhshem sigurisht do te kemi titull.

Los *Galactikos
    Anėtarėsuar
    08-06-2005
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    8
    Simpatizuesve te flakte te real madridit iu bashkangjitna edhe une .Mendoj qe veq mu kon antar i Realit osht nder i madh e lere me te luaj standard.
    sezonin e ardhshem krejt jemi te vetdijshem se nuk ka me pas loj pa emocione kur luan reali

pershendetjeeee nga Emira nga Prishtina
    Real Madrid Club de Futbol 4EVER
    Real fan from Prishtina

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga emira
    Simpatizuesve te flakte te real madridit iu bashkangjitna edhe une .Mendoj qe veq mu kon antar i Realit osht nder i madh e lere me te luaj standard.
    sezonin e ardhshem krejt jemi te vetdijshem se nuk ka me pas loj pa emocione kur luan reali
    Forza Realiiiiiiiiii
    Edhe nje tifoze e cmendur e realit...
    Bravo...ketu eshte klubi jone i famshem...
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Henri, objektivi i ri i Realit

Sulmuesi francez, Tieri Henri, kėrkohet nga ekipi spanjoll i Realit tė Madridit. Pas interesimit tė Barcelonės, ekipi i Arsenalit bėri tė qartė se sulmuesi 27-vjeēar, nuk ėshtė nė shitje dhe tani klubi anglez po bėhet gati ta mbrojė "thesarin" e tij edhe ndaj ekipit tė Realit. Pas interesimit pėr mesfushorin e Manēesterit, Kristiano Ronaldon, Reali ka bėrė gati njė superofertė prej 30 milionė eurosh pėr sulmuesin e kombėtares angleze. Por trajneri Arsen Venger ėshtė i vendosur ta mbajė Henrinė nė "Hajburi" dhe Arsenali po intensifikon pėrpjekjet e tij pėr tė rinovuar kontratėn e lojtarit. Henri ka akoma edhe dy vjet nė kontratė, por presidenti i ekipit, Piter Hillud, deklaroi se pas fitimit tė finales sė Kupės sė Anglisė, Henri, Vieira, Ljunberg, Pires dhe Zhilberto Silva janė gati pėr tė rinovuar kontratat e tyre. Reali beson se prania e francezit Zinedin Zidan nė "Bernabeu", mund tė ndikojė nė njė kalim tė mundshėm tė Henrisė drejt ekipit madrilen. Reali sheh te Henri zėvendėsuesin ideal tė Majkėll Ouenit, i cili vlerėsohet 16 milionė euro nga klubi spanjoll. Sulmuesi 25-vjeēar mund tė rikthehet nė Angli, nėse trajneri Luksemburgo nuk do ta konsiderojė si titullar nė sezonin e ardhshėm. Ish-sulmuesi i Liverpulit nuk e ka mohuar njė rikthim nė Angli, edhe pse deklaroi se aktualisht ndihej i lumtur nė Madrid.

"Kam kaluar shumė vite tė jetės sime nė Angli. Besoj se kam luajtur mirė atje, derisa vazhdohet tė flitet pėr mua. Nėse dikush vjen dhe mė thotė qė duhet tė iki drejt njė klubi tjetėr, atėherė unė do tė rikthehem atje," - deklaroi Oueni. Sulmuesi i kombėtares sė Anglisė u shpreh se e pranonte vendimin e Realit, pėr tė pėrforcuar ekipin, pas sezonit tė dytė pa fituar asnjė trofe. "E kuptoj gjendjen dhe vendimet e ekipit. Dy vite pa fituar asgjė nuk pėrkojnė me emrin e ekipit tė Realit tė Madridit. Dėshira ime ėshtė qė tė marr pjesė nė ringritjen e kėtij klubi, por nėse nuk arrij tė luaj, do tė konsideroj largimin tim," - pėrfundoi Oueni. Pėr sulmuesin e Anglisė ėshtė interesuar edhe ekipi i Manēesterit. Trajneri Ferguson ėndėrron tė ketė nė sulm dyshen e kombėtares, Ouen-Runi.

"Merengesėt" heqin dorė nga Balaku...

Reali duket se ka hequr dorė pėrfundimisht nga blerja e mesfushorit gjerman tė Bajernit, Mikael Balak. Kjo, pasi drejtuesit "merengesė" zbuluan se menaxheri i futbollistit, Beker, kishte filluar tė deklaronte pėr njė largim tė Balakut nga Mynihu, vetėm pėr tė pėrfituar rinovimin e kontratės me klubin bavarez. Gjermani do tė ishte blerja ideale pėr Florentino Perezin, i cili duket se e ka zgjidhur objektivin e ri pėr merkaton. Nė rast se nuk do tė arrijė tė realizojė "ėndrrėn" pėr tė sjellė Tierri Henrinė nė "Santigo Bernabeu", ai do tė pėrpiqet tė marrė shėrbimet e Baptistės, sulmuesit tė Seviljes. Kėshtu, Reali vitin e ardhshėm do tė ketė mundėsinė tė numėrojė nė radhėt e tij tre sulmues tė kombėtares braziliane, Ronaldo, Robinjo dhe Baptista.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Samuel: Mė kėrkojnė, sepse jam i vlefshėm

Mbrojtėsi i Realit tė Madridit, Valter Samuel, ka deklaruar se pas mbėrrijes sė Luksemburgos dhe tė Gravesenit te Reali, rendimenti i tij ėshtė pėrmirėsuar ndjeshėm. Argjentinasi u pėrgjigjet kėshtu kritikave tė bėra pėr tė nė sezonin tė sapo u mbyll: "Pėrderisa ka ende zėra merkatoje nė lidhje me tė ardhmen time, do tė thotė qė jam ende njė mbrojtės i vlefshėm.

Unė di tė bėj autokritikė dhe e pranoj se muajt e parė me Reali ishin shumė tė vėshtirė, por duke filluar nga ardhja e Luksemburgos, skuadra fitoi mė shumė qėndrueshmėri, ashtu si edhe paraqitja ime. Mė pas, me Gravesenin nė mesfushė, rendimenti i tė gjithė repartit tė mbrojtjes u pėrmirėsua. Vitin e ardhshėm do tė jem gati pėr tė fituar trofeun e parė me Realin. Kam ardhur nė Madrid pėr trofe dhe nuk mund tė largohem pa ia dalė mbanė." Samueli kaloi nga Roma te Reali, verėn e kaluar, kundrejt 22 milionė eurove.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    S'kane pune tjeter, kane mbetur pa tituj pa asgje tash duhet te meren me dicka...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Guti lė Madridin: Dua Premier Ligėn

Mesfushori i Realit tė Madridit, Guti, nė njė intervistė pėr tė pėrditshme spanjolle "Marca", midis tė tjerave tha se do tė ishte i gatshėm tė largohej nga Madridi pėr tė luajtur vitin e ardhshėm nė Angli. Guti tha: "Dua tė jetoj nė njė vend krejtėsisht ndryshe. Unė e kam thėnė gjithmonė se nė rast se do tė largohesha nga Reali, do tė zgjidhja Anglinė. Kėsisoj, tani qė e kam vendosur t'i them lamtumirė Madridit, do tė filloj tė shqyrtoj mundėsinė pėr tė luajtur nė Premier Ligė vitin e ardhshėm

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Me duket si vijne ditet e tije ne Real...

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Madridi i viti 2005-06

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Nje Real Madrid pa Raul. Guti. Hleguera. Gravesen....

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tifozėt rusė dhe maqedonas: "Dhoma gazi pėr shqiptarėt"!
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:03
  2. PLISAT - Tifozėt mė tė mirė nė trojet shqiptare!
    Nga metropoli nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 09:23
  3. Tifozėt e FC Real Madridit...#7
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 07:05
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  5. Tifozėt e FC Real Madridit...#3
    Pėrgjigje: 115
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 07:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •