Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 107
    Milanist 100% Maska e AC-Milan
    Anėtarėsuar
    13-04-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    34
    e davius,ja po te tregoj une se cka i duhet realit qe te behet "numero uno on primera division"
    1e mos kene inat mes veti se kush do shenoj gol
    2: te jene me kompaktibil ne mes veti dhe te jene te rregullt ne trajnimet
    3: te mos gufaten se kan emer dhe se e kan qe patjeter ti fus ne loje trajneri dhe se sben loja pa mos luajtur nje ronaldo apo figo....
    ka nevoje per me shume arsye davius .... mendoj se jo
    Milan

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ouen-Bekham, anglezėt "pushtojnė" Madridin

Dikur mė tė kritikuarit, tani idhujt e rinj tė "Santiago Bernabeut". Kjo ėshtė historia e Ouenit dhe Bekhamit, anglezėt qė "pushtuan" Madridin. Goli i katėrt i Realit pėrballė Barcelonės ishte njė aksion model i bashkėpunimit ndėrmjet Devid Bekhamit dhe Majkėll Ouenit. Njė pasim milimetrik i mesfushorit dhe sulmuesi ndodhet nė njė situatė tė pastėr pėr shėnim, ku e bėn mirė detyrėn e tij, duke mundur Viktor Valdezin.

Ky gol i shėnuar nga Oueni ngjason shumė me atė tė shėnuar nga sulmuesi anglez ndaj Argjentinės nė botėrorin e vitit 1998, zhvilluar nė Francė. Pasim nė thellėsi i Bekhamit dhe Oueni shkėputet nga marikimi i Ajalės dhe shėnon njė nga golat mė tė bukur nė historinė e futbollit botėror. "Nuk mund ta krahasoj kėtė gol me atė qė shėnova ndaj Argjentinės nė botėror, - thotė sulmuesi i Realit, - edhe pse pasimi i Bekhamit ishte i njėjtė. E njohim mirė njėri-tjetrin dhe kjo na ndihmon nė fushėn e lojės.

Ēdo sulmues e ka ėndėrr t'i vijė njė top nga mesfusha me shpejtėsinė dhe forcėn e duhur. Bekhami ta jep kėtė mundėsi. Te Reali ka shumė futbollistė tė mėdhenj, por Devidi ka diēka nė shumė. Jam shumė i lumtur pėr golin e shėnuar dhe i lumtur te Reali, pavarėsisht se ka edhe nga ata qė mendojnė ndryshe. Nė 50% tė rasteve kam qenė titullar, ē'mund tė kėrkoj mė shumė. Kam shėnuar me rregullsi dhe pėr kėtė dua tė falėnderoj shokėt e skuadrės pėr topat qė mė kanė dhėnė. Jam krenar, sepse nuk ka shumė anglezė qė mund tė krenohen qė tė kenė vendosur njė "El Klasiko".

" Oueni ka tė drejtė, sepse Mek Manaman ka qenė anglezi i fundit qė ka luajtur nė kėto takime. Mesfushori ėshtė ndeshur pesė herė me Barēėn, por nuk ka shėnuar asnjėherė. I vetmi anglez qė ka bėrė mė mirė se Oueni, ka qenė Geri Lineker. Ky i fundit, nė gjashtė "El Klasiko" tė luajtura, ka shėnuar pesė gola. Nga ana tjetėr, edhe Devid Bekham duket se mė nė fund ka gjetur qetėsinė e duhur te Reali.

"Spice Boy" ėshtė lėnė i qetė nga tifozėt "merengesė" dhe ka filluar tė zhvillojė ndeshje me nivel. Ndaj Barcelonės ishte ai pika kyēe e mesfushės sė Luksemburgos. Kapiteni i kombėtares angleze, nė lidhje me kėtė, thotė: "Po kaloj njė moment tė mirė, ashtu si i gjithė Reali. Kemi gjetur ritmin e duhur dhe shpresoj tė vazhdojmė kėshtu. Oueni? Majkėlli po luan njė nga sezonet mė tė mira nė karrierė. E shoh ēdo ditė nė stėrvitje dhe po bindem se ėshtė njė "galaktik"."
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Shiheni nje cik kete sondazh,,,,
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Fituam kete ndeshje me Levantet ne fushe te huaj me rezultat 0-2, por dicka nuk eshte mire sepse eshe minuta e 70 ne mes Barces-Getafe dhe rezultati eshte 2-0 per katalonasit keshtu qe...

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Levante-Real Madrid 0-2
    36° Ronaldo
    83° Ronaldo
    Fiton Reali me 2 gola te Ronaldos. Goli i dyte nje kundersulm tipik i tij .
    Luxemburgo la ne pankine perseri Figon dhe futi treshen Raul-Ronaldo-Owen.
    Perseri deciziv per Realin portieri Casillias .

Barcellona - Getafe 2-0
    Ronaldinho 29'
    Giuly 55'
    Nje super Ronaldigho mban 6 pike larg Barcellonen nga Reali. Nje gol spektakolar i tij dhe nje pas per golin e dyte.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 17-04-2005 mė 20:24
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Bekham: Jam i lumtur nė Madrid

Devid Bekham ka dalė pėrpara gazetarėve dhe ka dhėnė njė intervistė pėr mediat britanike. Mesfushori britanik ka pėrfituar nga rasti pėr tė deklaruar se ėshtė i lumtur me familjen e tij nė Madrid. Nė kėtė intervistė, Bekhami deklaron se Reali ėshtė skuadra mė e mirė nė botė dhe se Spanja ėshtė vendi ideal pėr tė jetuar. Ja cila ka qenė deklarata e tij:

- Si po shkon ecuria e Realit nė kėtė sezon? - Jam i bindur se kemi njė nga ekipet mė tė forta tė botės. Kur futbolli qė luajmė funksionon, atėherė jemi thjesht tė jashtėzakonshėm.

- Si ju duket e ardhmja e "galaktikėve"? Robinjo, Hoakin dhe Rejes janė disa nga emrat qė flitet se do tė vijnė nė skuadėr... - Personalisht jam mirė nė Madrid dhe ndihem i sigurtė pėr tė ardhmen. Kam edhe dy vjet nė kontratė dhe do t'i respektoj ato. Sigurisht, nė rast se vijnė pėrforcime, do tė jenė gjithmonė tė mirėpritura, por edhe kėshtu jemi tė fortė.

- Cilėt janė miqtė tuaj futbollistė nė jetėn e pėrditshme? - Kam darkuar disa herė me familjen e Figos. Jam mik me Ronin, me Roberto Karlosin dhe Mishelin (Salgado). Reali ka njė grup tė mirė futbollistėsh dhe ndihem mirė me ta. - Flitet se Oueni dhe Udgejti janė marrė nė Madrid, qė ju tė ndiheshit mė pak i vetmuar? - Janė absurditete. Mek Manaman mė qėndroi pranė kur mbėrrita nė Madrid, ashtu siē i qėndrova unė pranė kėtyre dy futbollistėve. I qėndrova pranė edhe Gravesenit kur erdhi, dhe ai nuk ėshtė anglez.

- Si e shpjegoni faktin qė ky sezon pėr Realin nuk ka qenė nė lartėsinė e duhur? - Ka shumė arsye. Mė e rėndėsishmja pėr mendimin tim ka qenė ndryshimi i katėr trajnerėve nė pesė muaj. Personalisht e kam shumė tė vėshtirė tė ndėrroj totalisht mėnyrė loje dhe pozicion nė fushė, tetė apo dhjetė herė nė vit. Nuk kemi pasur asnjėherė fizionominė e qartė tė lojės sonė. - Po tani... - Eshtė e kotė ta them unė. Duket qartė qė gjėrat me Luksemburgon kanė ndryshuar. Jemi rikthyer fitues dhe kemi moralin e duhur pėr ta mbyllur denjėsisht kėtė sezon.

- Duket se keni rigjetur entuziazmin nė Madrid. Keni menduar ndonjėherė pėr t'u larguar? - Jo, sepse jam i lumtur kėtu. Nėse nė tė kaluarėn kam thėnė se nuk i dihet sė ardhmes, kėtė e kam bėrė sepse edhe mė parė nuk mendoja se do tė largohesha nga Manēesteri. E vėrteta ėshtė se asgjė nuk varet nga unė. Ka shumė futbollistė qė ėndėrrojnė tė luajnė nė "Bernabeu" me bluzėn e Realin. Prandaj, te kjo skuadėr nuk e ke asnjėherė vendin tė sigurtė. Gjithsesi, unė po bėj njė jetė tė lumtur, sė bashku me familjen time. Mė pėlqen Madridi dhe Spanja. Nuk ka pėrse tė largohem.

- Po e ardhmja, pas futbollit? - Do tė drejtoj akademinė e futbollit qė kam hapur nė Angli dhe do tė vazhdoj tė punoj si ambasador i UNICEF-it. Pra, mė pret njė punė qė do ta bėj me pasion.

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Disa pjese te nje interviste te Sachit :

<< Une jam nje fan i Ronaldos.Kur ai u demtua tek Interi me erdhi shume keq sepse futbolli humbte nje lojtar te jashtezakonshem.Pas Maradones eshte lojtarui me i mire qe kemi pare dhe akoma nuk e ka shprehur gjithe potencilin qe ka>>

<< CASILLAS eshte nje nga portieret me te mire ne bote. Eshte i ri dhe ka mundesi te permiresohet edhe me shume .E takova dje dhe i thashe qe ne keto 3 muaj ka bere te njejtin numer te pritjeve qe portieret e mi benin ne 5 vjet.I thashe mos te degjonte ca thoshin gazetat>>

Lidhur me moshen e madhe te shume lojtareve te Realit pergjigjet :
    << Kohet kane dryshuar.Niveli jeteses eshte rritur .Dikur quhej ''i plakur'' lojtari 28 vjec , kurse sot duhet ti kaloje te 30. Shembull jane lojtaret e Milanit Cafu , MaldiniStam apo Costa Curta , qe edhe pse i kane kaluar te 30 me kohe , lozin ne nivele shume te larta>>
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Lidhur me moshen e madhe te shume lojtareve te Realit pergjigjet :
    << Kohet kane dryshuar.Niveli jeteses eshte rritur .Dikur quhej ''i plakur'' lojtari 28 vjec , kurse sot duhet ti kaloje te 30. Shembull jane lojtaret e Milanit Cafu , MaldiniStam apo Costa Curta , qe edhe pse i kane kaluar te 30 me kohe , lozin ne nivele shume te larta>>
    Po po e vertete eshte kjo por per disa klube nuk shkon si nekete rast per realin...

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Formacionet e mundshme...

Real Madrid: Iker Casillas; Michel Salgado, Pavón, Samuel, Roberto Carlos; Beckham, Borja, Zidane, Raśl; Owen y Ronaldo.

Villarreal: Reina; Armando Sį, Alvarez, Gonzalo, Arruabarrena, Josico, Senna, Riquelme, Sorķn, Jose Mari y Forlįn.

Įrbitro: Gonzįlez Vįzquez (Colegio Gallego)
    Estadio: Santiago Bernabéu
    Hora: 22.00

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Real Madrid heroik permbys rezulatin me 10 lojtare dhe mbaron ndeshjen ne 9 .

Shenon ne fillim Villareal me penallti . Pjesa e pare 1-0 per Villareal .

Ne pjesen e dyte , min 69 , nje aksion personal i Zidane , kros ne zone dhe Ronaldo me koke barazon 1-1 .

Minuta e 71 , Samulel del me karton te kuq.

Minuta e 74 , Ronaldo rrezohet ne zone nga nje mbrojtes ...arbitri nuk jep penallti ... Ronaldo ngrihet , rekuperon topin dhe pason sakte tek Salgado , i cili gjuan nga jashte zone ne trekendesh ..gol spektekolar..
    ..2-1...

Ne fund te ndeshjes grinden Zidane dhe Alvares , dalin te dy me te kuqe.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tifozėt rusė dhe maqedonas: "Dhoma gazi pėr shqiptarėt"!
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:03
  2. PLISAT - Tifozėt mė tė mirė nė trojet shqiptare!
    Nga metropoli nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 09:23
  3. Tifozėt e FC Real Madridit...#7
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 07:05
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  5. Tifozėt e FC Real Madridit...#3
    Pėrgjigje: 115
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 07:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •