nrrall te par larg qoft iher
ene po t`kisha 1 or ko do e kisha shkurtu do e kisha bo 0 , se do ishte stres i modh 1 or vujtje !
nrrall te par larg qoft iher
ene po t`kisha 1 or ko do e kisha shkurtu do e kisha bo 0 , se do ishte stres i modh 1 or vujtje !
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Sikur te dija qe me kishte ngel edhe nje ore jete,ate ore do e shpenzoja duke grabit qofte edhe ne mes te dites dhe pa maske fare vende ku ka sasi te madhe cash.Keshtu te pakten,po t'ja dilja, do i lija dicka me shume njerezve te mi,dhe do ikja i kenaqur.
Born Under a Bad Sign
Shume qete i kisha marre gjerat, kisha thirur avokatin te j'a trashegoj pasurine djalit tim dhe mandej kisha vdek i qete!
Opsss se harrova i kisha thene te shoqes sime se e dua shume!
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
Do pija edhe nje gote te fundit
Dito.
TI Dhuroja per her te fundit kenaqesi Gruas !!!!
Ndoshta ora e fundit edhe është afër... who's to say... por ndoshta edhe është më mirë që nuk e dijmë se kur do të vjen!
Sikur... do të mernja abdest dhe do të falesha më me përkushtim sa anjëherë më parë...
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
Eh Do ju kerkoja hallallin te gjith atyre qe kam pas njohur ose jo qe kam pas korespondence me ta,do ju jepja ca keshilla familjes dhe farefisit se "ja keshtu eshte jeta, e gjate e bukur .... dhe vdekja te vjen shume shpejt",ndaj pregadituni per kete cast, me pas do pastrohesha dhe do lidhesha me Zotin tim deri sa te mbaroje kjo ore.....
do ktheja kohen mbrapsht
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Shume pak eshte nje ore .
Do i puthja njerzit e mi , do u thoja qe po dal pak shetitje,do shkruaja nje leter dhe do e hidhja te kutia postare e shtepis(ta dine ku jam) , do shkoja ne nje pyll, mp4 dhe nje shishe lambrusco dolce(ta disha e kish fut tre dite perpara ne frixhi
) me vete, muzik ne maksimum dhe do prisja si nje heroin vdekjen
![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt