Sikur te kisha dhe nje ore do ja kisha plas gjumit prap!![]()
Sikur te kisha dhe nje ore do ja kisha plas gjumit prap!![]()
Pervec kesaj me siper do doja qe te kisha mundesi te "beam myself" nga amerika ne shqiperi (si ne filmin Startrek) dhe t'i shikoja dhe 1 here ato per te cilet me ka marre malli kaq shume. Vec 1 takim sysh, do ma qetesonte shpirtin. Vec 1 perqafim, do ma lehtesonte rrugen e nisur. S'me besoni but ask my heart how it feels.Postuar më parë nga Davius
![]()
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
Te mbeshtes o plako, edhe pse ate "nje oreshin" nuk do ta shpenzoja kote ne banjo.Postuar më parë nga ElMajico
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Po une c'dua ketu hajde optimizem hajde !!!
me ngjan si forumi i pleqve
megjithate sikur ta dija qe do vdisja pas nje ore do ja fusja gjumit qe te vdes ne gjume ..
ku ka me mire!!!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Me njerezit qe i dua shume...
Personalisht,jetoj cdo dite, sikur te ishin oret e fundit te jetes!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
do shifja cfare carcaf me kan vu , kan tantella apo jo,jastikun e kam te bute,dhe ne se ishte dimer do kerkoja te me fusnin nje pal roba behari brenda , se ku i dihet sa shtrenjt jan ne at bote robat mo:P
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Natyrisht deri ne sekonden e fundit do e kaloja me familjen time.
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
o burr i dheut,secili qe do e merr vesh kete pune,s'do te kete nevoje per wc,ajo pune tjeter eshte kryer...n'pantolla !Postuar më parë nga ElMajico
Postuar më parë nga FLORIRI
Bobobo... Na paska ardhur ne forum nipi i Hitlerit! Po te gjitha keto katastrofa per nje ore ke ndermend t'i besh? Ty mos te vencin as pergjegjes i fshesaxhijeve te qytetit!
Krijoni Kontakt