kur te me vi ajo kohe edhe e dua kur te jet taks nga zoti dmth athere flasim tani jam mir me party edhe gezime edhe nese kam bere gabime edhe tani i them te mive sorry bad that
gjithashtu edhe shokve te mi qe kam shnet respket
kur te me vi ajo kohe edhe e dua kur te jet taks nga zoti dmth athere flasim tani jam mir me party edhe gezime edhe nese kam bere gabime edhe tani i them te mive sorry bad that
gjithashtu edhe shokve te mi qe kam shnet respket
Partizoni
Te isha mes njerezve me te afert!
Per nga shkalla e mallengjimit ne jeten time do radhitej e treta dhe finalja!
E para..ikja ne shrebim ushtarak 2vjeqar (mallengjys po krenar)
E dyta..largimi ne kurbet (trishtues po shpresues)
E treta..vdekja (Dhimbjeplote por kureshtar)
E verteta eshte se ne nuk dime asgje per vdekjen! I ndruhemi dhe ajo eshte instikt natyral.Eshte nje porte te cilen heret apo vone do e kapercejme te gjithe.Personalish mua,me teper se vdekja me shqeteson menyra se si mund te me vije.
Te dish nje ore perpara se do vdesesh per mendimin tim eshte dhurate te cilen jo qdo njeri mund ta kete!!
Pse do thoni ju?
Ke mundesi te organizosh 60 minutata e fundit te jetes per tu dhene nje lamtumire spektakulare gjithe njerezeve te aferm,dhe nje mire u takofshim ne boten tjeter.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
do rregulloja ca gjera qe kam lene pezull![]()
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
N;fakt ke icik te drejte...Sikur t;kisha i ore pra do ia meshtillja i her ksaj komshijes...Postuar më parë nga KOKASHTA
Flower o la thoje numrin e sakte e atyre qe do heqesh qafe...Postuar më parë nga FLOWER
![]()
Postuar më parë nga ElMajico
M'duket ty iher t'parin se si shume po m'bie n'qaf', pse mer cun kshu menimi ke per mua ti, eee?! :P :P :P
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Sikur deshirat e mija te beheshin nje me realitetin...Do bejaPostuar më parë nga KOKASHTA
1-Vrasesit ne litar
2-Hajdutet ne litar
3-Mafioze,tutore,njerez qe merren me droge te gjithe ne litar
4-Te gjithe te pastrehet dhe te pangrenit ti shihja mire ne ato momente.Tu jepja vend ku te rrine,ushqim qe te hane etj etj
5-Te gjithe ato qe jane neperkembur tua coja ne vend nderin.
6-Te perqafoja te afermit
7-Te puthja ne ball ate qe dua
8-Te pija nje cigare i rrethu nga ato grupa qe me ka marre malli me i taku
9-Tia shkrepsha nji shtatce barkut cdo methqimi qe sha mbrapa ekraneve..lol
10-Ne fund fare do te leja amanet nichun tim FLORIRI....Normalisht te firmosur e nenshkruar nga shefat e FSH.Kush e don kete amanet?lol
11-Dhe si perfundim tre bomba atomike..nje ne Stamboll..nje ne Beograd..nje ne Athine.Kuptohet shqiptaret qe jetojne andej i pajisja qe mos demtohen..lol
Ndryshuar për herë të fundit nga FLORIRI : 06-05-2005 më 06:19
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Nese do te kisha edhe nje ore per te jetuar ....
Do te mundohesha qe bileta ime per ne boten tjeter mos te kish as edhe nje vule pishmani
Do te thosha fjalet me te embla qe kurre s'munda
Do te pija pijet me te shtrenjta qe kurre s'piva
Ndoshta do te ecja lakuriq ne mes te nje qyteti te huaj i veshur veç me tymin e nje cigareje
Do te urinoja perpara nje parlamenti
Do hypja lakuriq ne autobuz me cigar ne dore e do pretendoja qe me i vjetri te me lironte vendin
Do te ndaloja me te bukuren ne mes te rruges , e do ti kerkoja te me recitonte poezine me te embel qe di
Do te ndaloja ne mes te nje parku , tape fare , e do te bertisja qe te gjithe ju jeni budallenj e qe genjeheni nga politikanet ..e pastaj do te shkoja te votoja per kandidatin tim
..e do rrihja cdo rob qe votonte per nje tjeter...
...Do te vidhja leket e Insigut i aramatosur vetem me .... e do ti shperndaja ne mes te qytetit
..E pastaj lakuriq , me cigar ne njeren dore e me shishen e alkolit ne tjetren do te fluturoja nga maja e nje gremine
...Bileta ime per ne boten tjeter ..s'do kish asnje vule pishmani
Nese do te kisha edhe nje ore jete, veshtire do t'a kisha!
Separi cka do beja hmmm, e kisha mbyt ne vend ate qe do te me tregonte se kam edhe nje ore jete hahahaha...do ta thirja "my GF-në" dhe i kisha thene: ej njeri une ika se me thirin atje dhe e kisha puth, dikush me poshte kishte thene ne balle por une e kisha puthe ne dore dhe i kisha thene se "te dua" edhe nese fizikisht s'do jem me ty...por ne shpirt do te ruaj ate qe ndjej per ti....
Ok e paramendojme se kjo do ishte realitet...mandej shpejt do te shkruaja nje testament te shkurter ku do te shkruaja: "Te gjithe pasurite e mia, si ato materiale dhe ato te tundshme apo te pa tundshme i le ne llogarine e "Njerezve te vobeket" qe edhea to te shohin nje sy drite, sepse kjo bote eshte vetem nje genjeshter dhe atje eshte bota e perjetshme dhe amshimi...
Do te isha lut qe Zoti te m'i fale te gjithe mekatet dhe te me shperbleje me dhuraten me te cmuar qe ka ne kete gjithesi "Parajsen", te cilen besoj se te gjithe njerezit e drejte dhe besimtaret do ta fitojne...
Ih more c'teme e rende kjo, KOKASHTA nuk eshte mor lal kjo Counter Strike, kjo eshte jete e vertet.
PS:
Davius kill Kokashta with b-4-4. hahaha
My silence doesn't mean I am gone!
ahahhahha...faleminderi faleminderit....por nuk je e para...por je e para ne internet.Me te vertete qe po te bie ne qafe keq fare po me pjek muhabeti dreqinPostuar më parë nga FLOWER
Te pershendes...
Lexova pergjigjen tende dhe spo me durohet dot pa shkrujt...Postuar më parë nga FLORIRI
O daj po ai thote i ore,ate listen qe do t;bash ti se arrin sikur t;jetosh 100 vjet...![]()
Krijoni Kontakt