do e porosisja vete arkivolin ta beja te bukur sipas gustove te mia
do e porosisja vete arkivolin ta beja te bukur sipas gustove te mia
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Sa Optimiste ti Michaela.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
vPostuar më parë nga El__Diablo
por vec ate gje mund te beje se gje tjeter smundem te pakten ta beje shpin time te bukur ta kene zili te tjeret:P
Epo kesaj i thone te presesh te keqen me krah hapur.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Çdo te mire qe do te kisha mundesi te beja per ata qe kane me shume nevoje.
Imperator
Albanian Perandory
ore cun eshte pytja nese je ne prag te vdekjes keshtu qe eshte e sigurt qe po e ha si trim keshtu qe duhet ti pergatisesh gjerat sa me shpejt se te fusin ne nja arkivol koti qe te te hyjne krimba pastsj:P:PPostuar më parë nga El__Diablo
Ne prag te vdekjes do te doja te mos me kishte mbetur asnje gje pa bere, perkundrazi te kisha rreth meje ata qe i dua dhe me duan, dhe te mund te shoh mbrapa ne te gjitha qe kam bere me nje ndjenje krenarie e kenaqesie.
Mbi te gjitha te kem arritur qe jeta ime te jete jo si cdo tjeter, por qe te kete lene nje impakt te ndjeshem ne kete bote.
cfare pyetjesh mer se i terrorizuat robte !!!dua qe ti kem marr miresine vetem kesaj jete asgje te lig !!! te kujtohemi per mire edhe jo per keq !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
haha shum pyetj interesante...une kisha kerku ndihm po ne rast se vertet skisha shpetim ather do isha mundu me bind veten nje her qe kam me vdek per gjera tjera sme kish shku nder mend fare ..dhe natyrisht qe vetem kisha qar
Boooooo ene kjo tem kishe nel pa u shkrujt ketu!!
Me thon drejten ne prag te vdekjes do lija amanetet dhe pastaj do lutesha te vdisja sa me pare![]()
![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt