hhhhhhahhaah te futesha edhe njhere ne forum te shikoj cbeni akoma ju keni vdek apio jo :P
hhhhhhahhaah te futesha edhe njhere ne forum te shikoj cbeni akoma ju keni vdek apio jo :P
Partizoni
Do te degjojahopin - Nocturne for violin and piano
Lux Aeterna....!
Moj po ca ke se me hengre shpirtin me hengrePostuar më parë nga Visage
Hej zot sa me urrejne ca e ca(
Feel the pump √
ato parat qe me kan mbetur, ti shpenzoj per veten time qe nga maji kembes der tek fija e fundit ne koke qe me ka mbetur![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kjo vajza larte i ka kembet me maja, ne te tjeret i kemi me gishta, kurse kjo i ka me maja, ma ha mendja se vesh kepuce sherifash nga ato me maja gjithashtu, ma ha mendja edhe se e ka zakon te vras mermimangat ne cepe te mureve duke i patur kepucet me maja, mgjth po e le me kaq para se t'i hap telashe vetes. :P
Do mendohesha se si mund te perfitoja prej vdekjes time, ndoshta hapja life insurance.
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
Sa shumë vëllezër paska patur!
lol actually kam veshur kepuc me maja sot(te kuqe tip kaubojsi
)...ku me pe o i uruar? kaq "eye-catcher" qenkan :P
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Vetem ne ate moment e kupton se sa shume e do jeten dhe qe do te jetosh akoma
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Te kisha prane te gjithe ato qe me duan dhe i dua!
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
hmmmmmm nuk e di Por Kur ta provoje do te ktheje pergjigjeCfare do donit te benit ne prag te vdekjes ???![]()
Just Be a EsKlUzIve person in the Life
Do i perqafoja te gjith njerzit qe i dua qe i kam per rreth dhe dot jav dhuroja nje buzqeshje![]()
Krijoni Kontakt