Sikur ta dije njeriu se do vdese e hap varrin vete. Megjithate ato caste do i kaloja duke kujtuar momentet me te bukura te jetes, sime dhe duke shpresuar qe te jetoja edhe icik me shume
Sikur ta dije njeriu se do vdese e hap varrin vete. Megjithate ato caste do i kaloja duke kujtuar momentet me te bukura te jetes, sime dhe duke shpresuar qe te jetoja edhe icik me shume
Postuar më parë nga KOKASHTA
Do pergatitesha ti veja dheut i ngopur derman.
Do pi nje cigare te fundit![]()
Me duart qe do me dridhen sigurisht,do te shkruaj nje leter teper shpirterore,per ata qe me duan dhe i dua,dhe sa here ti marre malli,te me lexojne.
(ky eshte vetem nje mendim i ardhur tani duke pare temen sepse nuk e kam menduar ate moment)
................siq thot nje refran filizofik; mos le te jetosh deri sa te vdesesh, keshtu dhe vet kisha jetuar deri ne momentin e vdekjes sepse nuk do ta di se kur do te jet aj moment,... ne jet jetoj me shpres, dhe do te vdes me shpres...
çdo te mir.............
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Po mirë e zëmë se ja hodhe herën e parë dhe u shërove, po kur të vijë me të vërtetë ora e vdekjes? (larg qoftë)Postuar më parë nga F_LASKU
Në lidhje me temën më kujton atë pyetjen: "Çfarë bën gomari në diell?" - "Lëshon hijen e vet" Kështu edhe me mua; çfarë do bëja në prag të vdekjes? - do shtrihesha ne krevat!![]()
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Do perpiqesha te beja cdo gje qe me kishte ngel merak![]()
aman se ma hoqen pak me lart
ok momentine fundit do desha te isha ne plazh
Partizoni
Te isha me personin per te cilin me qan zemra .............................
Do shkruaja ne leter testamentinPo shpetova do e griz otherwise telebigo pasardhesit.lol
Live your beliefs and you can turn the world around.
Krijoni Kontakt