Hajde burra hajde si kisha pare une keto mer qe kishin qene du vra veten ate natehahahahahhahahahahahahah
Kshu eshte kur bahesh interist=perdente=rob kot
![]()
Hajde burra hajde si kisha pare une keto mer qe kishin qene du vra veten ate natehahahahahhahahahahahahah
Kshu eshte kur bahesh interist=perdente=rob kot
![]()
Un mendova se ka vdek nai rob i sportit nai futbollist e keni parasysh vete.
Po keto tonet po festokan.
![]()
Eheeeeeeeeeeeeeeee tani e mora vesh paska qene ndeshja gjysfinales ne 2003![]()
![]()
Fitorja e fundit e Interit eshte ne Kupen Uefa 1997-1998.Interi ka ne trofete e tij 2 Kupa Kampionesh te fituara ne vitet '60 nen drejtimin e Herrera
Milani, duke lene menjane kampionatet,eshte ekipi qe ka fituar me shume trofe ne Itali.Obiektivi?Te fitoje titullin e 7 ne Kupen e Kampioneve dhe kampionatin e 18 Italian.
![]()
hahahahah kacako mos re se i bere me vaj dhe kto ktu![]()
M&M
Po fluturokan bilanistat ....
E DINI CILA ESHTE NDESHJA QE ESHTE QUAJTUR TURPI I CHAMPIONS LEAGUE ??????
Olimpik Marsiglia - MILAN 1 - 0 .... ....20 Mars 1991.....
''Note dei campioni '' ose me mire ... ''note dei LAMPONI ''
Ne minuten e 90 ' Galliani ( ky plera qe eshte edhe sot) --TERHOQI EKIPIN NGA FUSHA E FUTBOLLIT ---...kur kishin ngelur edhe 2 minuta shtese !!!! ( Milan eleminohej me ate rezultat nga Champions.... )
PSE ????? CA KISHTE NDODHUR ME EKIPIN E BAREZIT ME SHOKE ????NDONJE FLAMUR I GRISUR ???
Sepse nje prozhektor nuk ndriconte mire !!!!!!! ....
CANDITO CANAVO , gazetar i njohur sportiv shkroi ate dite ne ''Gazzeta dello sport'' :
<<Oh, povero milan! - L'Italia dello sport è ancora incredula . Non si parla d'altro che di questo improvviso precipizio di immagine e di raziocinio che si sovrappone brutalmente al pur clamoroso evento della caduta di un societa calcistico
Nella storia delle Coppe non era mai accaduto che una squadra si ritirasse dal campo.>>
Kjo eshte nje nga faqet me te NDRITURA ( prozhektor hesapi) te historise se Bilanit...Apo do fillojme me dneshjen ne serie B me Cavesen ...kur u rrafet 2-1 ne San Siro ...
P.S
baba juaj Berluska sot u turperua ne zgjedhjet lokale ...nga 13 provincat ...11 i fitoi opozita...vetem 2 berluska ...
I erdhi fundi plakut Mere me gjith tespije....S'ka me penallti tani...
Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 05-04-2005 më 00:10
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ne spo flasim per politik ne flasim per sport apo ske ca te thush ti dhe ja fut kot.
Sa ishe berluska qe i rrinte afer fare Milanit nuk fitoi ndonje kupe Milani po MILAN E Juve vetem ato i fitonin.Interi kur lun kundra nesh ne 10 ndeshje marin 3 barazime e 7 humbje apo jo?
o inter_forever......e ke ne gjak ti, nuk te ve faj.....
po na jep mer ndo1 lajm te bukur per interin tend te ndritur, ndo1 te re, ndo1 fakt historik te lidhur me ekipin tend te zemres........gjithcka qe ben, eshte propagande anti-milaniste, .....dhe ta them me kuptimin e mire te fjales, je bere si Joseph Goebbels. Gjynah qe s'te ka Cyclo bashk-tifoz gjerman, se do i kishe marre kombetaret me rradhe.
gezoheni te mjeret ju, me 2 vitet tona ne Serie B........po me mire 2 vjet te tilla, se sa 100 ne A, dhe gjithnje duke numeruar takat e kepucve tona............
kshu jemi ne:.......NULLUS SECUNDUS
kacako...prit deri neser vlla, pastaj do postojme fotot e triumfit!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
OBA-OBA eshte cilesuar qe para ndeshjes si me i rrezikshmi per bilanin e modh...
Une kom besim qe FATI nuk do mund te jete edhe njehere me bilanin sic ishte ne ndeshjen e kampionatit...
Qe at'her doli shprehja;;;; NUK KA FAT I MIRI...,,, ....
FORCA INTER....
Davius:
Kujdes fjalorin gabriel.
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 05-04-2005 më 06:15
Krijoni Kontakt