Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se Kualifikohet?

Votues
41. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Milan

27 65.85%
  • Inter

14 34.15%
  • Se di!

0 0%
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 151
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Citim Postuar më parë nga inter_forever

Davius lidhur me tifozllekun ....
    Secili do mbroje skuadren e tij eshte normale ...
    Me pelqen kjo eufori e bilanistave...se fundja kane te drejte se ne 2 ndeshjet me Interin sivjet ...
    0 - 0 ndeshje pare ..
    0 - 1 ndeshje dyte me nje gola karambol te ''merdes'' ...ku te gjithe e pranuan qe Interi lozi shume here me mire se bilani...ti rroje lojtari ''culovic'' per ate ndeshje...
    Ore ti je tifoz futbolli apo llapazan shkruaj ne tym kot???

Po te jesh tifoz futbolli ose po pate degjuar per futbollin fitohet edhe duke bere nje gol dhe duke luajtur keq.Nuk eshte futbolli je me i miri dhe i fiton te tera ndeshjet me 5-0 mjafton nje gol me teper se kundershtari dhe je fitues.
    Keshtu qe se si luajtet ju ate ndeshje pak rendesi ka pasi ishit ju qe nuk bete dot nje gol dhe futbolli kete ka te besh gol qe te jete i bukur nuk ka grushtat e mihajlovic e cordoba e matterazzi.
    Ju jeni nje ekip qe se meriton Seria A dhe jeni ne rangun e bolognes,parmes,lazios, po patet fat debil Moratti hedh leket kot po si napoli dhe fiorentina do shkonit jo per gje.

ps: sa del nga burgu lexon gjera boshe mer ca bahet kshu pupupu

Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Citim Postuar më parë nga inter_forever
    Stormo ....
    Ka 4 dite qe gjithe shtypi dhe televizioni shkruan per SKANDALIN...
    SKANDALI arriti deri ne seleksionin e kombetares italiane ku te gjithe futbollistet u shprehen per kete histori ....

Kete historine e GATUSSO+PANCARO+SEDORF --DOPING nuk e sajuan INTERISTAT !!!!
    Kjo eshte nje ngjarje E VERETET dhe e KONFIRMUAR nga FEDERATA dhe KOMISIONET ANTI - DOPING ....

E rendesishme eshte qe GJITHCKA doli sheshit dhe te gjithe kane 2 pare mend te gjykojne....
    Llafet dhe justifikimet jane te kota....

Si tha plaku Mere tek Mato Gruda ??
    '' Bomba e madhe plasi...'' ....

Befshi qef dhe pare te gjithe ishalla ....
    looooooooooooooooooool

Sedorf doli ne konference shtypi ku tha:Perse lakohen vetem keto dy emra kur edhe une nuk pranova te beja analizat e gjakut.
    Doja ti thoja inter forever dhe nje here Analizat e gjakut nuk jane te detyrueshme dhe te urines jane te mjaftueshme per te nxjerre rezultatet ne nje lojtar ka perdor doping ne ate ndeshje apo jo
    Shtypi se ka fryre sa po e fryn ti imagjinoj ty gazetar sa te dalesh ti ne TV te gjithe do nderronin kanal
    Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 26-03-2005 më 10:10

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar më parë nga kacaku basket
    Ore ti je tifoz futbolli apo llapazan shkruaj ne tym kot???

Po te jesh tifoz futbolli ose po pate degjuar per futbollin fitohet edhe duke bere nje gol dhe duke luajtur keq.Nuk eshte futbolli je me i miri dhe i fiton te tera ndeshjet me 5-0 mjafton nje gol me teper se kundershtari dhe je fitues.
    Keshtu qe se si luajtet ju ate ndeshje pak rendesi ka pasi ishit ju qe nuk bete dot nje gol dhe futbolli kete ka te besh gol qe te jete i bukur nuk ka grushtat e mihajlovic e cordoba e matterazzi.
    Ju jeni nje ekip qe se meriton Seria A dhe jeni ne rangun e bolognes,parmes,lazios, po patet fat debil Moratti hedh leket kot po si napoli dhe fiorentina do shkonit jo per gje.

ps: sa del nga burgu lexon gjera boshe mer ca bahet kshu pupupu
    O burgaxhi milanist !
    Mundohu ti therrasesh pak LLOGJIKES ...Ke folur kot me kot !

Arsyetimi im eshte i THJESHTE !!!!
    PO E PERSERIS :
    <<< Shof qe tifozat e Bilanit e quajne fitore te PADISKUTUSHME ...kjo sipas postimeve te tyre...Une nuk e shof kete fitore TE PADISKUTUSHME ...SEPSE ----> Kane lozur 2 ndeshje ekipet e FUTBOLLIT Milan dhe Inter ...njera 0 - 0 ---e barabarte ne loje dhe rezultat....ndersa tjetra 0 - 1 ku Interi , sipas gjithe shtypit dhe vete Berluskes tuaj NUK MERITONTE humbjen...Po sipas gjithe shtypit Interi LOZI ME MIRE !!!!
    Vetem kaq !!! Nuk thot njeri ishte gol i rregullt apo jo ...apo pse moret 3 piket ....
    PRA KONKLUZIONI --->>> Milani juaj NUK TREGOI ne keto 2 ndeshje SUPERIORITET ndaj INTERIT !!!! Rrjedhimisht INTERI ka shancet e tij per tu KUALIFIKUAR ...Nese do keni '' culo'' apo ''by*h'' si gjithmone , q e te beni gol karambiol hallall ....
    Nese nuk arrin ta kuptosh dhe kete arsyetim vari lesht plako...Vazhdo arrestin e shpise...

p.s
    si guxon nje BILANIST te na kujtoje ne INTERISTAVE serie BBBBB ???
    Hahahahaha...Jemi ekip qe nuk e njef ne HISTORINE e tij kete emer ...
    Na ke ngaterruar me BBILANIN ...Pasi vitet e lavdishme 1981-1983 jane shkruar me germa te ARTA ne historine e skuadres milaniste ...SERIE B...Rrifeshit 2-1 ne San siro nga Cavesse...ndersa Interi dilte kampion i Italise...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar më parë nga kacaku basket
    looooooooooooooooooool

Sedorf doli ne konference shtypi ku tha:Perse lakohen vetem keto dy emra kur edhe une nuk pranova te beja analizat e gjakut.
    Doja ti thoja inter forever dhe nje here Analizat e gjakut nuk jane te detyrueshme dhe te urines jane te mjaftueshme per te nxjerre rezultatet ne nje lojtar ka perdor doping ne ate ndeshje apo jo
    Shtypi se ka fryre sa po e fryn ti imagjinoj ty gazetar sa te dalesh ti ne TV te gjithe do nderronin kanal
    LEXO ME VEMENDJE E KE EDHE TE PERKTHYER :

DEKLARATA E DOKTORIT TE ANTI - DOPING QE I PERGJIGJET EDHE ATIJ ''MERDES'' MJEKUT TE BILANIT :

<>

<< 2 lojtaret nuk vune ne dispozicion te mjekeve asgje me shume sesa normalisht. Meqe behet kontrolli EPO duhet nje sasi me e madhe urine , dhe kjo behet ne te njejtin moment qe merret edhe gjaku.
    PROBLEMI ESHTE SE NE TESTIN E GJAKUT VLERAT E NDRYSHUARA QENDROJNE 14-21 DITE . NDERSA TEK URINA SKADON NE 4-5 DITE.Te gjitha keto gjera mjeku i Milanit i di shume mire .
    Ne vend qe te justifikohet duhet te te ndjeke rrugen rigoroze , qe po perpiqemi ti japim futbollit>>

A e kupton dot apo jo ???????
    Nese jo nuk kam cfare te them me...Gezuar vitin e ri dhe nderro kanalet...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 26-03-2005 më 10:13
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    hmmm, kujdes interista dhe milanista...per kete skandal ne lidhje me Gatuson dhe Pancaron nuk ka nevoje te diskutohet ne kete teme, kjo teme eshte ne lidhje me Inter dhe Milan e jo me skandale dipingjesh... sepse ka teme me vete te hapur apostoafat ne lidhje me kete skadal, edhe dicka une nuk mund t'ju ndaloj ku te postoni ju sepse edhe une jam i barabarte me ju si me pozite se me krejt gjera tjerat... por te gjithe ju qe shkruani i dini rregullat (keni qene apo jeni moderator dhe e dini bukur mire se nese ne nje teme diskutohet dicka jashta saj ajo humb efektin, dhe ne interes te temes postimet e ardhshme te jene atje do ishte me mire...

ps:
    me respekt, davius
    My silence doesn't mean I am gone!

Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Mire e ke Davius ...
    Po nejse ...Hidh e prit dhe sikur doli muhabeti nga tema ...

p.s
    te shofim kombetaren sot dhe ishalla na ndihmon zoti ...Se veshtire e kemi...

Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    tanto davius non vale la pena di perdere tempo con sti interisti della minchia che non san'altro che parlare delle nostre vittorie

ps: isha ne burg se interistat edhe firmen sta lene ta kesh Forza Milan

Davius:
    Une asnje fjale nuk e dije ne italisht edhe pse kam nje simpati per italianet dhe kacaku te te them dicka se nje kolegu jone niku-nyc ka mare disa verejtje nga staffi per menyren e pahijshme te sjelljes se tij ne forum nese vazhdon edhe ty te shkruash ne forum fjale banale dhe ne gjuhe te huaj ndoshta do keshe fatin e tij...

PS:
    Cili din italisht te me ndihmoje se cka ka shkruar atje larte ne lidhje me Mua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 27-03-2005 më 17:39

Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    kacako po te pershendes me keto parrullat :
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Qendërmbrojtësi zikaltër, që është mbajtur nga Lipi në kombëtare, u shpall "luftë" kuqezinjve në Europë 29-03-2005

Materaci: Euroderbi do të jetë një hakmarrje

"Vetëm duke fituar Ligën e Kampioneve, Interi do të arrinte të "kurorëzonte" gjithë sezonin". U përgjigjet kështu Marko Materaci atyre që e pyesin nëse sezoni që po zhvillon skuadra e tij, e vetmja që po përkushtohet në tri veprimtari (Champion-titull-Kupë Italie), mund të konsiderohet pozitive, pavarësisht se luftën për titull nuk e shikon më: "Unë mendoj, - ka thënë qendërmbrojtësi nga stërvitja me kombëtaren në Koverçiano, në prag të ndeshjes miqësore ndaj Islandës nesër në Padovë, - që në këtë aspekt duhet të bëjmë të pamundurën për të fituar Ligën e Kampioneve.

Na pret një "pengesë" e madhe si euroderbi, por ne do të zbresim në fushë më shumë se asnjëherë të vendosur e të bashkuar. Ndër të tjera, duhet të harrojmë menjëherë edhe "shuplakën" e pësuar dy vjet më parë, me atë skualifikim pa humbje që na "djeg" ende". Një dështim që në njëfarë mënyre do të kthehet në hakmarrje për lojtarët zikaltër, ashtu siç pranon edhe vetë Materaci: "Po, euroderbi do të jetë një sfidë hakmarrjeje. Do të jemi të përqendruar që nga minuta e parë deri në të fundit.

Ndonjëherë, kush niset jo i favorizuar, fiton". Zërat e merkatos që qarkullojnë për të sjellë rumunin Kristian Çivu tek Interit, nuk e trondisin gjigantin interist: "Nëse Interi nuk do të besonte tek unë, nuk do të ma kishte rinovuar menjëherë kontratën, - përgjigjet Materaci. - Mançini? Ai e di se ç'duhet të bëjë. Më përgëzoi pas ndeshjes me Porton".

Mbrojtësi zikaltër nuk u druhet përkushtimeve që janë në program në këtë finale të sezonit. "Është bukur kur luan shumë, - shpjegon numri 23 i Interit, - do të thotë se ke arritur deri në fund të veprimtarive të ndryshme. Milani e Juvja nuk kërkojnë të shkojnë deri në ndeshje shtesë? Ma jepni mua dhe Interit atë ndeshje shtesë në fund të kampionatit, do ta ndryshoja menjëherë me renditjen tonë aktuale".

Sigurisht, mungesa e pjesëmarrjes në luftën për titull i "djeg" Materacit, sikundër nuk mund të luajë me vazhdimësi, duke parë që Roberto Mançini parapëlqen serbin Mihajlloviç para tij. Megjithatë, për ta ngushëlluar mendon Marçelo Lipi, që deri tani e ka grumbulluar me rregullsi në kombëtare, aq sa qendërmbrojtësi deri tani nuk ka munguar në asnjë thirrje të trajnerit të "axurrëve" që nga marrja e detyrës në verën e shkuar. "Kombëtarja mund të bëhet një "reklamë" për të bindur Mançinin, - krahason Materaci. - Unë stërvitem si për të, ashtu edhe për Lipin.

Përkushtimi mendoj se është i njëjtë. Sidoqoftë nuk duhet të bëj asnjë prej tyre për vete. Sa herë që jam thirrur, besoj se kam bërë figurën time dhe kam ndihmuar skuadrën para syve të njerëzve denigrues dhe kritikëve. Me kohën, rendimenti im është bërë gjithnjë e më i qëndrueshëm, edhe pse nuk kam ndryshuar. Nëse ka ndodhur një gjë e tillë, ndoshta ia kam ndryshuar idenë ndokujt dhe nëse kjo ka ndodhur, jam krenar".

Përsa i përket faktit që tashmë është bërë një nga më të "besuarit" e Lipit, Materaci pohon me krenari: "Me sa duket, puna paguan gjithçka dhe është vlerësuar ajo që kam bërë deri tani, edhe pse nuk duhet të pushoj absolutisht. Mund të më ndodhë një gjë e tillë, siç i ka ndodhur kohët e fundit ndonjë kolegut tim, i bindur se do të merrte pjesë pa dyshim në grupin e lojtarëve të europianit në Portugali, por që në momentin e fundit u përjashtua nga lista".
    My silence doesn't mean I am gone!

Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    inter te pershendes ne fushe mos ki merak

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami: Feja që përhapet më së shpejti në Evropë
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 21:03
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-02-2008, 19:21
  3. "BRIGEL IK" - Është koha për ndryshime.
    Nga Qerim në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 16:42
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Evropa dhe Islami: Perspektiva dhe e ardhmja
    Nga ~Geri~ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2005, 13:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •