Akoma si paske pyet moderatoret ti qe po na sjell nji pik pytje shkencetare se kush jam un apo Vjosa? Amon vetem pyeti edhe fute ne tru pastaj se fillon edhe ai me emrin inter_forever si ty me diskutu gjona koti.Postuar më parë nga Davius
Akoma si paske pyet moderatoret ti qe po na sjell nji pik pytje shkencetare se kush jam un apo Vjosa? Amon vetem pyeti edhe fute ne tru pastaj se fillon edhe ai me emrin inter_forever si ty me diskutu gjona koti.Postuar më parë nga Davius
Storm bre, te gjithe te keqijat i paske nxjer ne kete postim bre, hallall bre burrePostuar më parë nga StormAngel
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar më parë nga StormAngel
"LEXONI INTERISTA DHE MOS LLAPNI ME JU LUTEM"
Jeta ime, mban emrin e saj..
Shiko shiko ....qenkan hedh ne kundersulm milanistat....
Sot 2 LAJME te tjera bombe !!!!
GALLIANI , zv,presidenti i Milanit , zgjidhet perseri PRESIDENT I LEGES...
Si tha miku para 6 muajsh kur e akuzonin per ''blerje '' arbitrash '' ???
'' KUR TE MBAROJ MANDATIN NUK DO RIKANDITOJ ME , SE PER CDO FAVORIZIM TE MILANIT ME AKUZONI MUA ''..........
Si e ktheu pllaken ky miku kaq shpejt...???
E ngrohte poltrona e FAVORIZIMEVE eeeeeeeeee....
Te ishit ekip tamam ju , pse ju duhet gjalle a vdek posti presidentit te Leges ???
KORRUPSIONI VAZHDON EDHE PER 4 VJET TE TJERE ....
Dhe lajmi dyte bombe....
SEDORF !!!!! Edhe ky miku ka REFUZUAR kontrollin e gjakut ...bashke me 1 milanist tjeter...Nga 10 vetet qe kane refuzuar ne gjithe skuadrat 4 jane milanista.....Ngul shkul shiringat andej nga klubi juaj...mire beni...
FORCA DOPING !
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Por ne fund prap dihet si do dali Milani ska asgje per te fsheur edhe po deshen shkojn edhe bejne 10 litra shurr para te gjithve. Saper Galiani ai ska asgje ne dore se gjith tashti gjith hilet po i bo Juve me albitrat.Postuar më parë nga inter_forever
Thash edhe me larte, gjithe spekulimet e gazetave dhe tuajat t`i mblidhni e keni kot. Nuk e leni pas jush tragji-komedine qe ju gjen kur luani me ne.
Po u desh edhe me 5 lojtare do luajme, po Interin do e fitojme.
Kjo na ben neve superior mbi jush. Milan con cuore grando!
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ja Prap Erdhem Nga Fillimi Se Nuk Te Lene Interistat Edhe Duke Vdek Te Jene Aty E Kane Mendjen.Postuar më parë nga inter_forever
Inter_Forever Mesa Lexova Ne Gazete Sot Ishin 10 Lojtare Per Refuzimin E Doping Dhe Jo Vetem Kto Te Milanit.
Persa i Perket Karriges Se GALLIANIT Te Ishte Ndonje Interrrrist Do E Leshonte.
GALLIANI Eshte I Shkolluar Per Ate Pune Ne Tani Ta Kemi Inat Pse Pelqen Te Madhen MiLaN Si Skuader Dhe Nuk Do Interrrrr.
Dhe Per Ate Mikun Qe Permende Ju E Kishit Apo Keni Inat Se Erdhi Me MiLaN.
Ehhhhh E Thashe Edhe Njehere Me Lart:
"LEXONI INTERISTA DHE MOS LLAPNI ME JU LUTEM"
Jeta ime, mban emrin e saj..
Edhe pse vota eshte publike, po postoj sondazhin ketu te kemi me te lehte te analizojme mendimin e forumistave ne lidhje me Milanin dhe Interin...
Kisha nje pyetje: A thua keto jane vota te sinqerta dhe anetaret kane votuar se kush vertet mendon se do te fitoje apo jane vota te tifozeve te Milanit dhe Interit...pra nese jane vota te tifozeve mund te konkludojme se Milani na paska me teper tifoz se sa Interi...por dicka duhet te dime se shume here sondazhet na kane genjyer dhe ju milanista mos ju mashtroje sondazhi dhe te rriteni ne mendje se do rrahni Interin ne te dy ndeshjet dhe do kaloni pa problem ne gjysem finale... se mund te pesoni ndonje deshtime...![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Keta 10 lojtare jane gjithsej !!!Postuar më parë nga CLAY_MORE
4 nga keta 10 jane bilanistat tuaj...sa per informacion...
10 lojtare kane refuzuar ne 3 muaj .... ndersa 110 te tjere kane pranuar...
ne 3 muaj ASNJE lojtar i Milanit nuk ka bere analiza gjaku ( ndonje terapi grupi me siguri ) ...
HIPOKRIZIA E EKIPIT TUAJ , E LOJTAREVE TUAJ DHE E GALLIANIT :
-Lojtaret tuaj ( Gatusso) pranuan ne janar qe te benin analizat gjak - urine...papritur nderruan mendje...nuk e di pse ( doping ?) ...Shto ketu edhe justifikimet ''iku avioni'' ....
-Galliani deklaroi qe '' ai lojtar qe NUK PRANON te bej analizat gjak - urine nuk duhet te thirret ne kombetare....kurse dje tha '' nuk i ve faj Gatussos''...la nam...
Keto jane fakte qe i kuptojne edhe ata qe nuk e ndjekin futbollin... ....
Milani , lojtaret , Galliani dhe MEDIASETI duan te mbulojne mu*** me shu*** , por ne te vertete bene FIGURA DI MERDA.......
Shendet dhe forca doping si gjithmone...
P.SSSS
Davius lidhur me tifozllekun ....
Secili do mbroje skuadren e tij eshte normale ...
Me pelqen kjo eufori e bilanistave...se fundja kane te drejte se ne 2 ndeshjet me Interin sivjet ...
0 - 0 ndeshje pare ..
0 - 1 ndeshje dyte me nje gola karambol te ''merdes'' ...ku te gjithe e pranuan qe Interi lozi shume here me mire se bilani...ti rroje lojtari ''culovic'' per ate ndeshje...
Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 24-03-2005 më 10:52
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Une per vete nuk po bej shume komente ne kete teme. Vetem po lexoj se c'po shkruani ju. Eshte e kote te ziresh (fiton milani a fiton Interi) kur ne te tere e dime qe Interi do fitoje.
Hajde Milanista hajde, deri dje shanit lojtaret e Juventusit per droping, ju e perdorkeni vete.
*Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
*There is no such thing as no chance.
*There's a better way to do it.......... find it
*If you can dream it, you can do it
*You haven't failed until you quit trying
*Success doesn't came to you..........you go to it.
Krijoni Kontakt