te vika era interist dhe tyapo ke frike se bahemi me 7 kupa dhe i afrohemi realit
Milan is the best f u c k the rest
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ragazziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
te vika era interist dhe tyapo ke frike se bahemi me 7 kupa dhe i afrohemi realit
Milan is the best f u c k the rest
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ragazziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jo se kam frige se po i afroheni Realit por me duket teper heret te flasim per finale e ku me se kush do behet kampion...duhet te kaloni shume pengesa gjer tek trofeu, si Interin ne radhe te pare, mandej me siguri Lionin dhe mandej me siguri Chelsean...ju duhet te keni parasysh keto shoku kacak e jo qe tash te shpallim Milanin Campione de Europa......Postuar më parë nga kacaku basket
My silence doesn't mean I am gone!
MILANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIII DO JE KAMPION MER KTO THON KUSH DO FITOJ AHHAHAHHAHA INTRI QE SDI TJETER VECSE BARAZIME ENE ATO NE MINUTAT E FUNDIT HAAHHAHAHAHAHAHA :d
M&M
Edhe dicka eshte fakt se kam nje simpati per Interin sepse une kam qene Lazian i terbuar dhe duke ditur se tash ne Inter kemi disa lojtare qe kane qe te Lazios dhe ajo simpatia ka anuar kah Interi, mandej aty kemi pasur edhe Seedorf te cilin e kisha teper merak qe kur kaloj nga Reali dhe simpatite e mija shtoheshin per Interin...ndersa me kalimin e kohes simpatia per Seedorf me humbi dhe tash thjesht dua qe Inter te fitoje dicka ne Itali sepse jemi ngoupur me tituj Juve dhe Milan seps e edime se prej 90 e kendej vetem Milan e Juve i kane nderuar pozitat ne perjashtim te dy kampionateve ku triumfuan Roma dhe Lazio ime...pra me duket kampionati italian eshte bere demode sepse dihet se kush do lufton per titull dhe konkurent te trete nuk ka qe disa vite...
Ja pse kam simpati per Interin...por kjo nuk don te thote se nuk kam simpati edhe per Milanin por Interin nje cik e vecoj...
My silence doesn't mean I am gone!
Un Cudİtem Me Kto İnterİstat Akoma Dajak Donİ Nga Mİlanİ Ju Mer.
Sju Ka Mush Menja Akoma
Mİlan Do E Marrİ Prape Mer Jahu.
As Qe Dİskutohet.
Mİlan Me Pİzhame E Rref İnterİn Sa Te Cohet Nga Gjumİ.
Interi do fitoj kur ka thene rronaldo qe do bejn ate UREN RIO DE ZHANERO -- MILANO
Por Top-i Eshte I Rrumbullaket 60% MiLaN 40% InTeR se ka 15 vjet qe spo bejn hajer INTERISTAT
MILAN ESHTE CHAMP1on Kete Vite dhe ket neshje do ta kaloj me suksesFAT FAT vetem per milan.
DU TE PERSHENDES TE GJITHE TIFOZAT E MILANIT VECANRISHT
MILAN MILAN forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a![]()
SpOrTsMaN
MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN MiLaN
SpOrTsMaN
undefinedundefinedundefinedPostuar më parë nga asteri
mire e kishe kete shprehje po te flisje per milanin bre.se sa per interin ka marre fera uraten thone nga anet e mija.por mos u merzit se cudija me e madhe zgjat tre dite.![]()
Kush Tjeter Do Fitoje Pervec Te Madhit MiLaN A E Pate Pak Dje Me Romen I Tregoi Vlerat
Forza MILAN
Per mendimin tim them se Milan nuk ka asnje shans per te fituar.
Dhe InF-SpOrtS ajo perqindje qe ke vene ti nuk eshte 60%-40% po Interi ka 80% dhe Milani 20%. Po si nuk na pershendete edhe ne Interisat '' Na ngelen pulat zbathur tani ne '' lol. tallem
Milanista mos shpresoni kot
Se Interi do ju bej me qa me lot. ( kot nuk behem shkrimtar un) lol
*Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
*There is no such thing as no chance.
*There's a better way to do it.......... find it
*If you can dream it, you can do it
*You haven't failed until you quit trying
*Success doesn't came to you..........you go to it.
Krijoni Kontakt