Po me sheh. Jo, spo me sheh mua, do te lexoj. Do te lexoj cka po shkruaj. Ul lapsin. Bej sikur nuk po shkruan gje. Po shkruaj me laps plumbi te verdh no.2 mbi nje fletore te verdhe, kot qe lodhet se lexon dot. Shkrimin ne fakt se kam dhe aq te keq, lexohet nga te gjithe, po ajo eshte pak larg per te lexuar kto zhgarravinat me laps. Me stilolaps shkruaj me mire e qarte se lapsi smudges. Po mendoj shqip. Si ***** po mendoj shqip. Po mendoj ne shqip. Un sdi asnje fjale shqip. E kam degjuar ca here po ktu ne tren po jo aq sata di qe kjo gjuhe eshte shqip. Po mire atehere ne tren si e kam njohur qe ka qen shqip ajo qe kam degjuar? Vazhdo shkruaj. Eleanor walked up to the sink threw in the dishes and made for the bedroom in a rush. Jo, jo Elenora nuk eshte e nxituar per asgje. Eleanor walked up to the sink placed in the dishes, let the water run over them so as not to have to wash of the dried cereal bits and milk off the bowls. The phone was still ringing; she dried her hands on her jeans and made for the bedroom.
Po mundohet te me lexoj. Ska se si pa e zgjat koken, kot qe su ula tek karrigja perball saj, do ta kishte me te lehte. Bo Po dhe un sikur do ta lejoja tme lexonte po ta kisha aq afer. Un spo shkruaj dot keshtu kur sme lexon dot e le me kur mund tme kapte dhe pikat e presjet. Ktheu koken nga xhami i dritares. E kuptoi qe e pash duke me pare; e kapa. Mos e shif or **** se do ta besh me turp e te skuqet. Nejse, lere te shoh dritat blu e vazhdo shkruaj ti. The phone stoped ringing. To her it seemed that it had rung so hard that it had moved. She smiled at the thoughtoff the hook and rememberred those cartoons in which the phone opens its eyes at the first ring and starts trembling, neurotically shaking.
Po dridhet dhe kjo ka ftohte Kjo ka per tmarr flake si ja kam ngul syte un. Po si mbaj te fiksuar ne nje vend per aq gjat shyqyr. Po qesh capa. Sikur ta dinte se cmendova. Me shikonka nga xhami, dreq. Dhe me kollaj e ka tme lexoj ne xham se sa te zgjas koken per nga un.
Kthe faqen. Shkruaj ne krye se ske per ta marr vesh me vone se ku e vazhdu fjaline. Sa budallik kto fletoret; te cmendin, me mire mos shkruash ne anen e mbrapme te fletes. He mos u mendo shume po fillo e shkruaj se ktheu koken. Tani e pa librin posht fletores kjo? Mbaj fletoren majtas qe mos e shoh mire, torturoje i cik se duket se eshte nga ato tipat qe vdes ta dij sec lexojn robt neper trena. Eh po, po tkthej fletoren vazhdo e lexo ate ajo, mbuloje me doren e majte. Hehehe keshtu kjo lexon vetem Mir. Ue po sheh nevizuesen boje roze. Ok lere kte spo shkruhet gje. Gjysme faqe kot fare. Fute fletoren ne cante tani.
Paska unaze ne gisht. Dhe un timen. E patjeter qe e ka pare e un kujtoja se po mundohej te lexoj titullin e librit, ajo paska qen e fiksuar tek unaza. Pune e madhe vazhdo lexo aty. Oh kjo do jet e bukur te kuptoj qe libri qe kisha ne dore ishte Merriam-Webster e qe po lexoj fjalorin me laps ne dor gati per te nenvizuar. F. F e madhe e shtypit; f e vogel e shtypit. Female, femur, ferocious, flirt, flow, further, fuse, futile. Fjalorit ska se ci lexon vec se do cmended te dij pse disa prej fjaleve i kam nenvizuar me te verdhe e pse vazhdoj te nenvizoj te tjera me laps. U merzit. Po nxjerr librin e vet nga canta, po me pare beri sikur i duhej te nxirrte syzet e diellit qe te bente vend per te nxjerr librin. The Eclipse of Art: Tackling the Cricis in Art Today , Julian Spalding. Artiste? Spo mduket e tille. Leqe sot smerren vesh artistet. Se ka keq ky Juliani tamam krize ka ne art sot. Ok ktheju fjalorit ti bub. Palatine. Repropate. Siccative. Triad. Vicious. Do dal ne Pacific kjo? Se mu mduhet me dal e me marr 2 o 3. Spo ben te leviz. Tani i eshte fut librit me zell thu se eshte hera e pare qe po e lexon, megjithse po ndjek cdo levizje timen. Po me sheh tek ngrihem. Mos e shih, ****. Ngrihu u hap dera. Po me ndjek me sy.
Kur beri lart shkalleve uli dhe njehere koken te me shihte per dritarje. Menjehere si i trembur ngriti koken lart, nuk e priste qe dhe un po prisja per te ngjtej shkalleve e te vidhte dhe nje shikim te fundit.
...
Po kjo pse me ka ngul syte mua. Po me imagjonon pa syze. Me fal shpirto, sdukem me mi mire pa to. Po si te duash ti dhe pa syze jam un. ...
Krijoni Kontakt