Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Per mua mendoj se eshte paksa vone...
Por gjithesesi jetes nuk i dihet, dhe ne ate rast, nuk do te ngurroja te shprehja ndjenjat pa marre parasysh motra apo bija e kujt eshte...
Behet fjal per diqka te paster, te sinqert dhe pa asnje dem - DASHURINE, dhe jo per ndonje krim serioz...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
kam pas shoqe qe eshte dashuruar me vellaun tim, edhe si ta them,sme ka penguar aspak.
gjersa po te ishte moter,nuk e di,skam moter fatkeqesisht.
por kur dalim ndonje here ne ndonje parti,dhe takoj ndoj shok,me pyet kush jane keto gocat,normalisht do kem shoqe dhe kusherira,po me pyeti per kusherira i them,as mos i shiko,hec mushu,,viaaaa viaaa![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Shoqeria jote me shoqen nuk do jet njesoj mbasi ti te lidhesh me vllain e saj. Te garantoj 100%. Ose do filloj te prishet, ose do behet me e fort sepse do jeni si motra. Cdo gje varet nga kualiteti i lidhjes qe do ket lidhja e ciftit.Pak pyetje e veshtire .....por po te bija ne dashuri me vellane e shoqes se ngushte dhe do shikoja se dhe ai me don nuk do thoja jo do beja nje lidhje me ate njeri duke u munduar ti shpjegoj shoqes time ne cfare gjendje ndodhemi dhe po te jete shoqe e mire dhe me do... do me kuptoje dhe do jete e lumtur qe dua vellane e saj sepse me njeh dhe e din qe do jete i lumtur vellai i saj....
Pak pyetje e veshtire .....por po te bija ne dashuri me vellane e shoqes se ngushte dhe do shikoja se dhe ai me don nuk do thoja jo do beja nje lidhje me ate njeri duke u munduar ti shpjegoj shoqes time ne cfare gjendje ndodhemi dhe po te jete shoqe e mire dhe me do... do me kuptoje dhe do jete e lumtur qe dua vellane e saj sepse me njeh dhe e din qe do jete i lumtur vellai i saj....
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
Me ka ndodhur nje gje e tille,kam dashur marrezisht vellain e shoqes time me te ngushte.
Cfare bera?
U dashuruam te dy dhe ja thashe shoqes sime me mbrapa dhe me dha mbeshtetjen e saj.Nuk ka asgje te keqe te dashurohesh me vellain e shoqes se ngushte,jane gjera qe ndodhin.Une sot sjam me ate person por shoqen se kam humbur kurre.
Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.
Krijoni Kontakt