Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    po pikerisht mbase nuk ecen lidhja mes cuni dhe goces,dhe normale shoqeria nuk do te jete si me pare.qe i bje prish shoqerine dhe jeten e dikujt.

harroni vllaun e motren e shokut edhe te shoqes.

po si e shpjegon kete ti,kam pas nje shoqe,qe ka qene e dashuruar pas vellaut tim,doli me vllaun ajo,dhe me harroj mua pastaj u ndane,nejse.

larg vllaut te shoqes,ka tjere plote. personalisht skam pas drama te cuditshme,dhe shyqyr.

/ps oiiiiiiiiiiiiiii Perleeeeeeeeeee po si te dashurohem me nje person,qe sme jep asnje sinjal qe me pelqen e tjera. kesajt i thojne me mbyte veten me bisht luge.

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o dhiiiii o dreq o ca te te them ...............

Nuk po te thote njeri te fantazosh mi, por nqs e shef qe dhe nga prs tjeter dicka ka , sepse nje rruge i nisesh per ti dale ne krye dhe nqs s'je e bindur qe dicka ka atehre nuk merret mundimi fare
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Per mua mendoj se eshte paksa vone...
    Por gjithesesi jetes nuk i dihet, dhe ne ate rast, nuk do te ngurroja te shprehja ndjenjat pa marre parasysh motra apo bija e kujt eshte...
    Behet fjal per diqka te paster, te sinqert dhe pa asnje dem - DASHURINE, dhe jo per ndonje krim serioz...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin

-Cfare do te benit ju goca nese do te dashuroheshit tmerresisht me vellain e shoqes tuaj me te ngushte,e kam fjalen per shoqe teper te afert?

-Cfare do te benit ju djema nese dashuroheshit mbas motres shokut tuaj te ngushte qe ka bere shume per ju?

do te ishte me mir qe ktyre pytjeve, tju shtoje edhe nje pytje tjerer, "Cfar do te benit nese shoki/shoqja yte/jote dashurohet ne moter/vlla tendin ?"
    kam pas shoqe qe eshte dashuruar me vellaun tim, edhe si ta them,sme ka penguar aspak.
    gjersa po te ishte moter,nuk e di,skam moter fatkeqesisht.

por kur dalim ndonje here ne ndonje parti,dhe takoj ndoj shok,me pyet kush jane keto gocat,normalisht do kem shoqe dhe kusherira,po me pyeti per kusherira i them,as mos i shiko,hec mushu,,viaaaa viaaa
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Pak pyetje e veshtire .....por po te bija ne dashuri me vellane e shoqes se ngushte dhe do shikoja se dhe ai me don nuk do thoja jo do beja nje lidhje me ate njeri duke u munduar ti shpjegoj shoqes time ne cfare gjendje ndodhemi dhe po te jete shoqe e mire dhe me do... do me kuptoje dhe do jete e lumtur qe dua vellane e saj sepse me njeh dhe e din qe do jete i lumtur vellai i saj....
    Shoqeria jote me shoqen nuk do jet njesoj mbasi ti te lidhesh me vllain e saj. Te garantoj 100%. Ose do filloj te prishet, ose do behet me e fort sepse do jeni si motra. Cdo gje varet nga kualiteti i lidhjes qe do ket lidhja e ciftit.

i/e regjistruar Maska e Annika
    Anėtarėsuar
    29-03-2008
    Vendndodhja
    Ne psheretimen tende
    Postime
    239
    Pak pyetje e veshtire .....por po te bija ne dashuri me vellane e shoqes se ngushte dhe do shikoja se dhe ai me don nuk do thoja jo do beja nje lidhje me ate njeri duke u munduar ti shpjegoj shoqes time ne cfare gjendje ndodhemi dhe po te jete shoqe e mire dhe me do... do me kuptoje dhe do jete e lumtur qe dua vellane e saj sepse me njeh dhe e din qe do jete i lumtur vellai i saj....
    Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,980
    Citim Postuar mė parė nga Annika Lexo Postimin

Mendim i saktė.Dhe ka plot raste tė tilla.Tė lumtė.

Passion Maska e Lida54
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Francė.
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI Lexo Postimin
    Kam nje pyetje si per gocat ashtu edhe per cunat...

-Cfare do te benit ju goca nese do te dashuroheshit tmerresisht me vellain e shoqes tuaj me te ngushte,e kam fjalen per shoqe teper te afert?
    Me ka ndodhur nje gje e tille,kam dashur marrezisht vellain e shoqes time me te ngushte.
    Cfare bera?
    U dashuruam te dy dhe ja thashe shoqes sime me mbrapa dhe me dha mbeshtetjen e saj.Nuk ka asgje te keqe te dashurohesh me vellain e shoqes se ngushte,jane gjera qe ndodhin.Une sot sjam me ate person por shoqen se kam humbur kurre.
    Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •