Kemi folur e vazhdojmë të flasim shumë mbi dashurinë po ashtu edhe për tradhëtinë.
Në këtë temë ju ftoj të diskutojmë se a tradhëtojnë të dashuruarit/at?
Diskutim të këndëshëm në vazhdim.
Kemi folur e vazhdojmë të flasim shumë mbi dashurinë po ashtu edhe për tradhëtinë.
Në këtë temë ju ftoj të diskutojmë se a tradhëtojnë të dashuruarit/at?
Diskutim të këndëshëm në vazhdim.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Nese do te tradhetonin nuk do mund ti thoja dot "te dashuruar".
Dashuria tregohet me vepra, dhe nese nje njeri arrin te tradhetoje do te thote se dashuria e tij per partnerin nuk eshte ne te vertete dashuri.
Pra , a tradhetojne te dashuruarit? JO.
Tradhetojne imoralet! E nese pyet nese imoralet mund te bien ne dashuri? Natyrisht!
Kam vetem nje limit: qiellin!
ketu duhet te bejme ndarjen mes "in love" dhe "love". ne rastin e pare, qe eshte dhe toni me duket, jo nuk mundet. pasi atehere nuk do ishte i dashuruar, po gjasme i dashuruar gje qe nuk eshte njesoj si te ishte i dashuruar edhe pse duket si i dashuruar. ndersa ne rastin e dyte edhe ndodhin ca ti besh, njerez te dobet..
perfundimisht jo.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Tradhëtojnë të dashuruarit?
Jo nuk tradhëtoje .Flirtojne noj her mçeftas ,sodomos meshkujt![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Te dashuruarit tradhetojne me shume se ngaqe duhen shume ja bejne per inat njeri-tjtres
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Nuk bëhet fjalë se cilët tradhëtojnë më shumë.
Boooohhh... nuk keni lënë temë pa sulmuar meshkujt apo femrat![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Po,tradheton me trup,por jo me zemer...................edhe ndodh!!!
ose vice versa tradheton me mendje,me zemer,por me trup nuk ke mundesi per momentin.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Si mund te tradhetojne nese jan te dashuruar?Në këtë temë ju ftoj të diskutojmë se a tradhëtojnë të dashuruarit/at?
Nese tradhetojne, nuk jan te dashuruar, vetem bejn gjasme sikur jan.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt