Pyetje me vend dhe teme serioze:Postuar mė parė nga FLORIRI
Do shfaqja dashurine time pa menduar dy here, Ndienja nuk njeh barrikade.
Dito.
Pyetje me vend dhe teme serioze:Postuar mė parė nga FLORIRI
Do shfaqja dashurine time pa menduar dy here, Ndienja nuk njeh barrikade.
Dito.
O Floriri (;-)), ja shfaq asaj. Burri qe eshte burr ja shfaq asaj, se po ja shfaqe shokut (te vllait), del si tip matrapazi.
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
Ku te vije ai rast, pasi besoj se koha moderne ka arritur qe te kuptohet dashuria ashtu sic duhet, dhe besoj se do te kisha flakeruar dhe do te kisha then drjeper per se drejti shokut tim se e dua motren tende, do te kisha nje minut turp pastaj ajo kalon dhe ti ngelesh me te dashuren ...
do mundohesha tju qendroja larg nje situate te tille sepse do komplikonte marredhenjen time me shoqen apo shokun e ngushte, por sic i thone asaj shprehjes: zemra nuk komandohet, dhe gjera te tilla ndodhin. Ne rradhe te pare neqoftese do kisha ndjenja per vellain e nje shoqeje, do ti jepja kohe vetes qe te kuptoja nqs ato ndenja ishin vertet " real" dhe jo vetem attraction. Pastaj neqoftese i would still have feelings for him, do flisja me shoqen time duke i thene qe i had developed " feelings for his brother. I would never , under any circumstances, go and talk to the guy and tell him how i feel! NO WAY. do shifja reagimin e shoqes, gjithashtu dhe reagimin e vellait te saj ( domethen his reaction towards me, if i thought he liked me or not, etc) dhe neqoftese shoqja ime nuk do kishte kundershtim, i would date him!
une as gje, le te bej ai po deshi!-Cfare do te benit ju goca nese do te dashuroheshit tmerresisht me vellain e shoqes tuaj me te ngushte,e kam fjalen per shoqe teper te afert?![]()
Shoqeria ne te tilla raste duket.
Dihet qe jo te gjith jan shok e shoqe te vertet,ka dhe te degjeneruar.
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
tani meqe gjithmone cunat fillojne hapin e pare,dhe une sdo te beja asgje,le te bej ai i pari.pastaj tu pa tu bo![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Raste te tilla kane ndodhur dhe ndodhin ēdo dite .E ēte keqe ka po u dashurove me vellaun e shoqes ose motren e shokut , biles ne kete rast forcohet edhe me shume shoqeria kthehet ne familje .Vertet ne shqiptaret e marim per ofendim nese shoku i ngushte bie ne dashuri me motren tone , kjo eshte shume gabim , perkundrazi ai po e vlereson motren tende ne kete rast dhe ty gjithashtu, sepse ka menduar qe te kete nje lidhje me shume se shoqerore .Te pakten une keshtu e mendoj .Nuk eshte mekat te dashurosh motren e shokut .Ndjenjat nuk i komandon dot .
Ps Ti hapesi i temes nese ndodhesh ne nje situate te tille shprehja dashurine dhe mos hezito , por duhet te jesh i matur qe te mos humbasesh edhe shoqerine .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt