Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

Po tė ishe ti?!

Kam nje pyetje si per gocat ashtu edhe per cunat...

-Cfare do te benit ju goca nese do te dashuroheshit tmerresisht me vellain e shoqes tuaj me te ngushte,e kam fjalen per shoqe teper te afert?

-Cfare do te benit ju djema nese dashuroheshit mbas motres shokut tuaj te ngushte qe ka bere shume per ju?

PS.Me cfare do te benit dua te thom qe do ta shfaqnit apo do ta mbytnit qe ne fillim???

Ju pershendes!!!!!!
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Pse u dashka te privohet vetja nga dashuria, prej kshu rrethanash?
    Patjeter qe do e shprehja dashurine, cilatdo qe te ishin kushtet.

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Megjithese nuk dashurohem noiher me motrat e shokve, por po te me ndodhte do mundohesha te shfaqja interesin tim per ate tek shoku im.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-07-2004
    Vendndodhja
    angli
    Postime
    48
    po kur e ke me sinqeritet dhe seriozisht pse jo ? nga ana e goces per cunin them ! pastaj kur nje cun shqiptar ne kete rast eshte pak ceshtje delikate se ne akoma e marrim si ofendim nese nje shok bie ne dashuri me motren etj etj prandaj mendoj qe nje menyre delikate per ta bere kete eshte sic tha i mesipermi !!

bye nice thone kta !

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Hemmmm....

Gjeja e pare qe do ju thote shoku do te jete:" Po ti motres time gjete me i ngul syte , pse keshtu u shuan femrat e botes ." Pastaj edhe c'eshte me e keqja nese e ke pasur shume shoke , ath ti di te gjitha te mirat edhe te keqiat qe ke bere , dhe a do te ishte vertet ai dakort qe nje person i tille te lidhej me te motren. Se eshte ndryshe kur jeni shoke , dhe kur beni dicka ju duket gje e mire ose ec mo sa per qyfyre , ose ne raste dashurie gjykoni femren dhe jo shokun tuaj te ngushte. Nuk e besoj se shoku do te pranonte dicka te tille. Mentaliteti ka mbetur po i njejte , mgjths kemi ne 2005. Pastaj jeta eshte e gjate gjithcka mund te ndodhi , ka ndarje , ka sherre , mund edhe ta qellosh ndonjehere te motren ( se cdo familje ka grindje) ath e humb totalisht respektin e shokut ndaj teje.

Mendimi im larg motrave te shokeve dhe vellezerve te shoqeve gjithashtu.

uhh ja kam nje rast une : Jemi tre shoqe ne pune ( dy jane amerikane edhe une) , njera nga amerikanet ka rene ne dashuri me vellain e tjetres . Deri dje ishin shpirt e zemer . shoqe te ngushta , harmonia , mengjeset qe hanim cdo fundjave e shume e shume te tjera. Tani qe ajo i dashuron te vellain , hemmm kjo tjetra eshte bere xheloze se e ndjen qe po i iken shoqja se do ti perkushtohet te vellait te saj dhe jo me asaj, pavaresisht se ishte ajo qe i njohi . Mundohet te di muhabetet e tyre , ku shkojne si shkojne dhe gjithmone me preteksin qe si do te vi puna nqs ndahen ata te dy nuk do qe shoqja te vuaje ndarjen. Por kjo ka sjell pakenaqesi tek tjetra se nuk ka liri , nuk di cfare te bej , dhe si te veproj madje ka arritur deri aty sa em ka thene " I hate her !!!!!" .......... etj etj....

Se di cfare te them nese ai/ajo apo ku di une se si te ka lindur kjo ide mendon se eshte i/e afte ta bej ate njeri te lumtur pse jo, fundja njerezit jane dashuruar edhe me burrat e motrave , dhe nuset e vellezerve ( raste te rralla natyrisht por jo qe nuk kane ndodhur)

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Me pelqyen mendimet e juaja....

pergezime!!!!!!!
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI

-Cfare do te benit ju djema nese dashuroheshit mbas motres shokut tuaj te ngushte qe ka bere shume per ju?

E vėshtirė kjo pyetja plako.....

Gjithashtu dhe situata....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 18-03-2005 mė 14:20
    .........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Une s'di cfare gje te keqe ka neqoftese shoku/shoqia juaj, dashurohet me motren/vllain tend...perkundrazi duhet te gezoheni

-Cfare do te benit ju goca nese do te dashuroheshit tmerresisht me vellain e shoqes tuaj me te ngushte,e kam fjalen per shoqe teper te afert?
    hmm do ta shfaqia, dhe do shpresoja qe ajo nuk do merzitej...por besoj se ideja qe te kesh nje shoqe te ngusht, dhe ajo te jete e dashura e vllait tend, ose te kesh nje shoke te ngusht, dhe ai te jete i dashuri i motres tende, eshte nje gje speciale, pasi do shkoni shume mire me njeri tjetrin (por si vllezer/motra)
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946

PS.Me cfare do te benit dua te thom qe do ta shfaqnit apo do ta mbytnit qe ne fillim???

Ju pershendes!!!!!!
    meqe ke bere pyetje dhe me pelqeu pyetja jote -por un doja te dija nga ty ti si do veproje?
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614

Ju pershendes!!!!!!

Po te dashurohesha me shoqen e shokut te ngushte normalisht do shkoja ta kapja shokun ti thoja { Keshtu keshtu eshte puna shoku im i ngushte } ...Por keto gjera nuk i lejoj te ndodhin !
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •