Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e aisha85
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    9

A mundet një libër të ndryshoj jetën?

ndoshta ju duket e çudi por kam lexuar e lexuar ndoshta 6-7 njè libèr qè po mè behet obsesion!!!! dhe gjeja mè qesharake eshte se nuk e di pse mè pelqen kaq shum! "THE PORTRAIT OF DORIAN GREY" Oscar Wilde. nè qoftè se nuk e keni lexuar akoma lexoni ktè liber se èshtè Fantastik!!!!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po .. ka libra qe te ndryshojne jeten..
    sigurisht e ke fjalen per ndryshime ne mendje.. pra njeriu fillon mendon ca gjera ndryshe..

mire eshte te na tregosh cfar "gjete" ti ne kte liber e cfar mendoje ti para se ta lexoje kte liber e cfar mendon tani.. etj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga aisha85
    ndoshta ju duket e çudi por kam lexuar e lexuar ndoshta 6-7 njè libèr qè po mè behet obsesion!!!! dhe gjeja mè qesharake eshte se nuk e di pse mè pelqen kaq shum! "THE PORTRAIT OF DORIAN GREY" Oscar Wilde. nè qoftè se nuk e keni lexuar akoma lexoni ktè liber se èshtè Fantastik!!!!!
    Te lexosh 6-7 here nje liber nuk do te thote qe te te kete ndryshu jeten... Ai mund te te kete pelqy shume, ajo eshte pune tjeter... Edhe une dikur e kam lexu "Çufo"-n me shume qejf, disa here por s'mund te them se me ka ndryshu jeta, thjesht me ka pelqy shume.

Nuk e di pse te pelqen kaq shume?...
    lol, Wilde e ka fajin, s'ke faj ti...
    Ndryshuar për herë të fundit nga [xeni] : 15-02-2005 më 08:01

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Une dikur lexoja perrallat arabe "njemije e nje net".Sa e sa here e kam lexuar Llamben e Alaadinit,Sinbad detarin....etj.Kishte nje romanticizem te vecante,gje qe ne librat tjere per femije nuk e gjeje.

Por mbi gjithcka mund te vecoj tregimet per femije qe ishin pershtatur nga dhiata e vjeter e Bibles.Ato tregime jane te mrekullueshme.Tregimet per Jozefin me vellezerit e tij,Samsoni,Davidi,solomoni,Moisiu....etj etj

Deri diku edhe une jam i mendimit qe idete e librave ndikojne te ne.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

your incubus
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    te gjithe.
    gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli

your incubus
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    jo, se u ngaterrova. te gjithe jane si gjethe sipas stineve. asnjeri.
    gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2005
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga aisha85
    Me pelqen shume Dorian Grey! Me pelqen shume Lord Henry dhe Dorian. Wild eshte mjeshter i ironise, kontradiktes dhe imazhit vizual. SHume 'witty'

Une do t'ju rekomandoja dhe 'The Immoralist', 'Demian', dhe sigurisht 'Notes from underground'

Librat te infektojn disa here, dhe te ekspansojn si njeri, por nuk mund te ndrryshojn perberjen e karakterit teresisht. Vetem pervoja dhe eksperienca mund ta bejne kete, dhe jo gjithnmone. Por libri te jep nje pikpamje te re. Ama qendra shpirterore e njeriut mund te ndryshohet vetem nga nje eksperience teper e tromaksur, e mire o e keqe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 01-03-2005 më 03:01 Arsyeja: gjuhe e huaj

Tema të Ngjashme

1. Dështon prap testi i maturës ministria duhet të ndryshoj politikat e saj!!!
    Nga YlliRiaN në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-06-2009, 13:33
  2. ndime kush mundet
    Nga Soft_LundrO në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 05:34
  3. Zhvillimet politike post-Rugova në LDK
    Nga EveryWare në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 12:39
  4. Çfare doni te ndryshoj ne kete forum?
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-01-2004, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •