Shikoini me vemendje keto dy pictura . A e tregoni dot ndryshimin ne to? Kane tre ndryshime midis tyre , shikojini me vemendje......
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
Hajde vereni pak trurin ne perdorim
White_Angel
Shikoini me vemendje keto dy pictura . A e tregoni dot ndryshimin ne to? Kane tre ndryshime midis tyre , shikojini me vemendje......
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
Hajde vereni pak trurin ne perdorim
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Na trembe moj, se dy fije shpirt na kane lene filmat horror....
Doli ajo bukuroshja ne kulmin e perqendrimit.
E kisha dhe me ze te larte kompjuterin dhe kthyen koken te gjithe ketu ne Lab.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Isha duke pa me vemendje dy figurat e para ...kur papritur cte shoh.........vampir...uaaa sa u trembaaaaaa...shkoi zemra nga e djathta.S'harita te shof #.
Wild and crazy can't be lazy
hahahaha isha perqendruar tek dy figurat duke i pare me kujdes kur me doli ajo stepa icik po dhe me erdhi nji e qeshur![]()
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
me nxjer edhe dhembet pale, shtrig e keqe se me ngrive gjakun.Postuar mė parė nga White_Angel
Isha ulur ketu dhe zeri i larte i afrohem pc's nga afer duke munduar te gjej ndryshimin vec kur qesh duke ren nga karrikja nga frika., ja beri ky pronari ktu me habi are you ok?
![]()
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
5 vjet jete mu shkurtuan.
![]()
Ndryshimi eshte qe, rradhes tjeter do filloj ti lexoj temat nga fundi qe te mos bej te njejtin gabim si keta te tjeret...
do na vdisni para kohe ore...
Toleranca, eleksiri i lirisė.
hihihiihhihiihih .......
kujt i thoni, mu ma kane cu me email , ene e hap gjithe qef une se ma kishte cu nje djale nga puna , ohhhhhh i mjeri ai ce pret sot , o none , o none se ma beri gjakun uje. Une i kisha ngul syte aq shume se doja te gjeja ndryshimin une , (uhhhhh pika mua ), qe ti tregoja atij masanej se ne jena rrace e zjut i gjejme gjerat , uhhhh amon o zot sa dreq zgjuarsie . Tani do e boj ne une si Kaltersi do filloj te lexoj temat nga fundi.
hihihhihhihihihihihihhi![]()
Postuar mė parė nga angelgirl
uhh me rafte pika mu qeka trem llarja ime , ulja zonin pc tjeter here mos le nom![]()
Irenna (14-02-2014)
Shaka Kjo? E Jotjaaaaaaaaa?
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Po turp s'te vjen?Postuar mė parė nga White_Angel
![]()
papapapa... zemren e kam tulle, edhe s'pyet shume, po sikur te qellonte ndonje me zemer te dobet, mund te kishte ike per laraska...
White_Angel, kujdes aman...![]()
Krijoni Kontakt