Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    JARANI I PITES Maska e andi podvorica
    Anëtarësuar
    24-05-2004
    Vendndodhja
    FREELANDUSA
    Postime
    50
    Sa argumente te forta na sollen keta te ashtuquajturit LDK-ista,po se perkrahe Rugovicin je antikombetar.Ecni more theni qafen,shkoni e ruani lopet se po shihet se sa kombetar na qenkeni ju,ketu ne amerike te gjitha televizionet bejne shaka besa edhe kritikojn me te madhe Bushin, e asnjeri nuk u cua ti quaj antikombetar keto televizione.Per mua antikombetar eshte ai televizion, qe nuk promovon dhe nuk perkrah vlerat kulturo-historike te popullit te vet,sic ndodh me televizionin 21 i cili na lodhi ****** me ato *** drama meksikane.Lajme flash cdo nje ore nga pes minuta,tri here lajme te verzionit me te gjate me nga gjysem ore (te gjitha nga keto lajme vetem perseriten,pra te njejtat).Disa filma te vjeter italian qe jane me te vjeter se tridhjet vjet,pastaj ai pederi Labi me disa emisione qe turp ti shoh dikush(nuk di kush muti e ka futur ate qoban te udheheq emisione, qe ai mire nuk di me fol),pastaj te gjitha keto perseriten pothuajse tri here ne dite.Nuk do te shkoj larg e do ta nderpres kete televizion meksikan se shqiptar nuk mund ta quaj.

white pearle
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    44
    Citim Postuar më parë nga Brari
    Golden oshgjelden!

Nuk ke bere asnji analiz politike ti ne shkrimin tend.

Ke fol vec si amvis (shpinake) qe tuj pi cajin don me pa seriale filmash e ke shpreh guston (shijen) tande se cka te pelqen e cka jo ..

Pikerisht dje RTK beri nje emision ku komentohej atentati ndaj Rugoves.

Pikerisht dje u duk qarte vec nji dit mbas atentatit .. sikurse mijra her tjera .. ajo qe nuk pelqejn "disa njerez" ne vijen politike te RTK-se.. pra Anti-Rugovizmin pathologjik te regjisoreve te ketij institucioni..

Ishte ftuar ne studio nji nderkombetar....zoti Anderson.. ishte ftuar nje vendor.. pikerisht anti-rugovisti i shuqar Milazim Krasniqi.. ishte i ftuar por nuk u paraqit dhe zoti Enver Hasani.. qe per linjen e tij politike le te na sqaroj kolegu yn ne Forum zoti RTP.. por ne mos gaboj..edhe ky enveri eshte ne linjen anti Rugov..

Ndersa nderkombetari foli si nderkombetar me thekse pozitive per Kosoven ..vendori i ftuar z.. me mjekerr alla Nano qos..Milazim Krasniqi filloj e mbaroj ne dy shina biseden e tije te degjuar tashma moti..
    Ku u perqendrua Milazimi...?

1- ne ate se ne se ka dicka pozitive ne Kosove eshte merit e konstruktivitetit te Opozites..pra e urtesise se bandes se Thaq Nanos Surrove..
    2- se rugova eshte i keq e nuk asht modernizu se Ldk asht e keqe e duhet me u modernizu.. etjetj..

Mirpo kerkush me mir se komentatori Milazim nuk e di se kush i dergon bombat e telekomnduara.. por ai ne ato gjirize te bomba-hedhesve gjen "Konstruktivet" ..kurse ne LDk e votuar nga Shumica ai nuk gjeti asnji merite per qendrime paqesore... perkundrazi ne LDk-n ai zbulon te vjetren te pa modernizuaren e destruktiven..
    Por te gjithe e dine se eshte LDK-ja ajo stoikja qe duron e duron e duron.. edhe kur e vrasin e kurre nuk luajti nga vija e saje model e konstruktivitetit te vertete.. te cilen ja njeh Populli me Vote e Bota mbare..

Kjo ishte permbajtja e Emisionit te RTk qe ju percoll popullit te Kosoves dje dhe sot.. pra nje demagogji perfide qe do ja kish zili dhe RTSh e Nano Brace Zhejit e ZP e braces..

Ska ku te shkoj hipokrizi ma e flliqte..se servilizmi i frikacakve te llojit Milazim..e i drejtuesve politik te RTK-se..

Ja ky eshte RTK e sotme..instrument politik i klaneve te Tritol-Kallashit..

Sa mir sikur kta tritol-kallashet ndonji here ti kishin drejtuar armet e tyre kunder Serbise se Arkanave.. e kush do ish si na..
    Por jo.. ata ishin e mbeten kallash te drejtuar ndaj popullit te Kosoves e te te zgedhurve te tije..

Ja ketu qendron anti-Kombetarizmi i RTk se sotme..

arb e rtp.. e drin e du nji opinion tuajin per cka thash..

tung..

Mirese te gjej o Braro,

E para une analize politike nuk kam bere me kete rast. Kam dhene mendimin tim per vlerat qe promovojne njeri apo tjetri televizion. Per ato qe i transmetojne gjeneratave te reja, per ato qe mund te marrin te rinjet. E cfare jane keto vlera? Kic dhe shund. Cfare mund te mesosh ti nga nje serial qe sheh cdo nate, apo seriale se pak a shume te njejta jane, ku tradhtia bashkeshortore merret si normale, ku sheh vetem intriga dhe gjera siperfaqesore.

Te mos harrojme se ndikimi i televizionit ne jete eshte me i madhe se sa e mendojme ne. Shembull konkret. Cfare jane femijet sot ? Kur shohin filmat e modes, komerical, me aksione e dhune qe interpretohet ne jeten e tyre. Kur edhe lojrat sot jane me shpirt luftarak, cfare eshte e nesermja e atyre qe rriten duke luajtur te fortin qe shkel te dobtin. Nejse, keto ndikime ekzistojne.

Sa i perket RTK-se eshte nje televizion publik qe mundohet te ruaj ekuilibrin duke mos anuar ne asnje parti politike. Biles ktu flitet e kunderta e asaj cfare thua ti, ktu per Thaqistet RTK-ja dhe Bota Sot jane mediume te LDK-se. Ku qendron e verteta. Fakti qe nje i ftuar ne nje emision paraqet lirshem mendimin e tij, qofet ky mendim anti Rugove kjo do te thote shume per RTK-ne si televizion publik. Eshte e drejta e te ftuarit te flase lirshem mendimin e tij. Keshtu ne si popull kuptojme edhe me lehte se cili eshte i miri e cili i keqi. Cili shan dhe ofendon krahun tjeter ne rastin e pare qe i ofrohet e cili eshte tolerant. I zgjuari e ai qe kupton i sheh kto gjera. Televizioni eshte medium qe duhet te jete neutral, sidomos kur kemi te bejme me televizione publike. Si medium publik duhet te ofroj mundesine qe te gjithe te kene lirine e shprehjes. Cfare do mendoje ti sikur RTK-ja te ftonte vetem perkrahes politik te Rugoves, cfare do mendonin tjeret. Cfare televizioni do ishte RTK-ja?

RTK-ja si televizion publik duhet te paraqes realitetin. Edhe emisionet e minoriteteve jane realitet, se realisht ato jane pjese e shoqerise prandaj edhe kane te drejten e te shprehurit ne mediume, e ne kete rast ne RTK. Edhe kundershtaret politik te LDK te ftuar ne debate e emisione kane te drejten e te shprehurit te mendimeve dhe parimeve te tyre politike, por kjo nuk do te thote qe RTK-ja si nikoqire e ketyre te ftuarve eshte televizion antikombetare.

Me rrespekt

Une sa per informim jame perkrahese e politikes se Rugoves, kam qene nga fillimi e do jem akoma.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Golden Lady Pershendetje!

Nuk me beri pershtypje perkrahja juaj politike,
    po cka me beri pershtypje ishte shkrimi juej i rrjedhshem e shume dinak,
    Zonje/ushe bere nje analiz jo korrekte , jo reale!Keq.
    Mashtron veten,e mundohesh ta mashtrosh lexuesin(ndoshta edhe pa qellim)!

Njera prej veçantive me e rendesishme qe na ka dobesue ne, si komb, ashte naiviteti yne ndaj hileqareve me fytyre miku qe na kane rrethu gjithandej. Kjo figurohet balle perballe me ne,ne mesin e dhomes ku qendrojme e pushojme,na vizatohet para fytyres e na perqesh e na poshteron...
    Ky tv i qujtun RTK me duket se ne cdo moment qe kyqet ne rrjet ai shperndan
    urrejtje ndaj institucioneve tona,shperndan rrena,shperndan padituri,degjenerim...sikur na bie shuplaka fytyres ,e ne i qendrojme per balle,i zgerdhihemi duke i duartrokit..

RTK-ja
    !

Ec po supozojme se na cenka ky televizion publik,shtroj pytje ateher,pse ky televizion ka lind nga dikush tjeter e u formue nga institucionet tona?

-Pse ky televizion ka uzurpu objektin e RTP-es !
    -Pse ky televizion nuk i kthen punetoret te cilet u nxuerren me force nga okupatori serb e te cilet sillen sot rrugeve pa lek ne xhep!?
    -Pse ky televizion i shane e i injoron punetoret e RTP-es?
    -Si eshte e mundur te thirren mysafir vet stafi i RTK-es ne televizionin e RTK-es?!
    Ka shume pse-ha,po po i la per heren tjeter!

RTK-ja nuk eshte e Kosoves,definitivisht.

Ajo eshte e Demaqit,ajo eshte e Thaqit,dhe ...(a te vazhdoj me tutje zonjushe,apo u kuptuem?)

Mandej,si eshte e mundur qe gjithhere te thirret Milazimi (z.kryetar bordi i RTK-es)si analist ne ngjarjet me kritike te Kosoves!?
    (Pyteni ndonjeher se si linden keta analista si Milazimi,Astrit Salihu,Baton Haxhiu...Jo!?)

Mos me thoni se keta emra flasin per dicka qe permbledhe menquri,lexueshmeri,apo dicka qe ka hijen e ANALIZ-es politike.

Sa per ta ilustru kete qe potencova me larte(rrehjen e problemeve politike nga televizioni yne publik kombetar kosovar) po ua ilustroj nje shembull:

Para tre dite percolla nje emision ne ALSAT ku ishin te ftuar dy intelektual shqiptare,mbiemri i njerit qe me la shume pershtypje ishte Kurti dhe me beri te ndihem mire se cfar analize i dha situates se Kosoves,sa me vemendje dhe perkueshtueshmeri i ishte dhene kesaj qeshtjeje,sa mire e njihte problemin..mandej rreth qeshtjes se Maqedonis...Ky quhet ANALIST.

Kjo qeshtja e vizites se Solanes psh,mandej ajo e kryeministrit ,mandej ajo e atentatit ne z.Rugoven...keni percjell ndonje person intelektual qe flet e debaton qeshtjen ne RTK?

Secili i ndegjon lajmet,dhe vet duhet te sjell nje analiz ,ta percepton problemin ne koke te vet se ÇKA po ndodhe ne fakt.

Lajmet e RTK-es!

Pa ndegjoj zonjushe,hapi sy e vesh e veni re njeher!

Te duket RTK-ja si qerdhe femijesh.Te gjithe nen moshen 20 vjeqare.

Shih si lexohen lajmet,shih si flasin,shih si veshen,shih cfar zera kane,shih cfar shpic-muzike luftarake kane,shih reklama,shih parashikimin e motit,shih muziken magjupe-shkijevine-indiane-arabike,shih ..............
    RTK-ja eshte tv publik?!
    Mos te zgjas me shume se fillova te ndiej dhimbje ne lukthe.

RTK-ja nuk eshte 100%e popullit kosovar.***
    RTK-ja eshte 0.0001% e Kosoves!

(Nuk do i diskutoj kanalet e tjera,
    ato jane private!)

Balta mund t'i perlyejë diamantet, por nuk mund t'i kthejë ne balte.

Lexoni me shume per temen :

http://www.forumishqiptar.com/showth...ghlight=rtk-ja
    http://www.forumishqiptar.com/showth...ghlight=rtk-ja
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 18-03-2005 më 07:18
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    Tung te gjitheve, kerkoj falje qe me gabimin tim kam hapur ket teme dy here, ishte hera e pare qe hapi nje teme dhe mendova se nuk pata sukses dhe me vone ket e bera edhe nje her, kerkoj falje per ket.

Une e gjuajta gurin dhe ika, per fat te mire ne ket rast ika ne pushim e u kenaqa .

citim

RTP

Te duket RTK-ja si qerdhe femijesh.Te gjithe nen moshen 20 vjeqare.

Shih si lexohen lajmet,shih si flasin,shih si veshen,shih cfar zera kane,shih cfar shpic-muzike luftarake kane,shih reklama,shih parashikimin e motit,shih muziken magjupe-shkijevine-indiane-arabike,shih ..............
    RTK-ja eshte tv publik?!

mbylli citatin

ne lexim jan shum te dobet dhe te pa permirsueshum
    flasin ne menyre amatoreske
    zerat i kan shum te pa pranueshum
    shpic muzika eshte tipike sovjetike, ( nese pyet ndonje nderkombtare per shpic muziken , ata thone timgllon sikur te ishte nga bashkimi sovjetik, qysh nag fillimi kam menduar se tingllon sikur te vie nga rusia , dmth spaskam gabuar )
    Reklamat - ne rend te pare jan te teperte kan mjaft euro dhe skan nevoj per aq shum reklama e tv shop hamama
    parashikimi i motit , nuk kam komente se po me dhemb barku te mendoj ne ta
    muzika, cdo jo shqiptar mendon se eshte muzik orientale

citat

Golden Lady

Te mos harrojme se ndikimi i televizionit ne jete eshte me i madhe se sa e mendojme ne. Shembull konkret. Cfare jane femijet sot ? Kur shohin filmat e modes, komerical, me aksione e dhune qe interpretohet ne jeten e tyre. Kur edhe lojrat sot jane me shpirt luftarak, cfare eshte e nesermja e atyre qe rriten duke luajtur te fortin qe shkel te dobtin. Nejse, keto ndikime ekzistojne.

mbylli citatin

Ke shum te drejt, cdo respekt Golden Lady

Mendoj se radio televizoni eshte shum i rendesishem ne jeten e perditshme te neve shqiptareve, nderton vetedijen tone kombtare, kulturore sportive shkencore
    etj.

Nderton imigj tek te gjith ne, eshte mendimi i imi se imigjiin njeriu e krijon ne jeten
    e tij te perditshme duke prekur duke ndegjuar duke shijuar duke pare , ne krijimin e imigjit ndikon edhe ekonomia, knaqsia, iritimi, e verteta , e pa verteta etj

Duke shiquar RTK te gjith ne ndikohemi ne krijimin e ketij imigji, kush me pak e kush me teper, e per fat te keq me se shumti psojn femijet, te rinjet.

Duke shiquar RTK bie posht vetedia e jone kombetare, kjo eshte shum e rrezikshem dhe shum e pa pranueshme.

Duke shiquar RTK une ndihem i nenqmuar

Ku nje kengetare e diskutueshme ( ku kenget e saj me pa merit emitohen ne radio televizionin shteteror ) lexon shum dobet lajmet e mengjesit

Ne momentet me te veshtira u ipet rasti turli murli dr. te vetquajtur te bej analizen e situates.

Ne lajmet kryesore: radhitja e lajmeve te rendesishme behet me ngjyra e jo me peshen e lajmit

Kur kryeministri i kosoves jep doreheqje RTK ja fut muzikes e valleve si me e pas martu kryeministrin

I jep populllaritet protestave dhe organizimit te protestave kunder gjyqit te hages, kur dihet shum mire se cdo proteste ne rruget e kosoves, pamundeson mbrojtjen e kryeministrit ne liri, ku shoqeates se luftetareve u ipet shum hapsire ne konferencen e tyre per shtyp , ku ata paraqesin planet e tyre te organizimit te nje proteste gjith kombtare kunder hages, demek dilni ne rrug sa te mundeni e
    le ta haje kryeministri, ne vend se atyre te ju spjegohet se cfar demi ka proteste.
    Por jo ndodh e kunderta , rrasja Ramushit se ka lidh koalicion me LDK

Ajo qe me se shumti me ben te dyshoj ne RTK eshte struktura, shumica jan te rinje te pa provoj , kurse puntoret e RTP enden posht e lart . Kjo eshte bere me paramendim sepse te rinjet jan te ndegjueshum dhe manipulohen leht.

Per mua mjafton te them se RTK eshte antikombtare per shkak se :

citat

Golden Lady

mbylli citatin

Nese doni argumente me te forta lexoni shkrimet e Brarit
    Ma mir neser se dje

i/e regjistruar Maska e Endrrimtari
    Anëtarësuar
    10-04-2004
    Postime
    63
    RTK eshte televizion qe as per se afermi nuk i ploteson kriteret qe te quhet TV Publi.
    TV publik duhet te plotesoj shijet e publikut ne radhe te pare, sepse publiku kerkon llogari kur paguan nga 3.5 euro ne muaj parapagim.
    Ne radhe te pare gjuha qe flitet neper disa emisione eshte mizerje, eshte gjuhe e lindur ne nje gjenerate te vonshme te te rinjve kryesisht te Prishtines, mendoj se flasin keshtu te gjithe ata qe nuk dine asgje nga gjuha standarde e gjuhes shqipe, por mungesen e njohurise e arsyetojne "Se ne flasim gjuhen moderne te cooleristave", nuk dine asnje fjali ta lidhin, e quhen gazetare, nuk dine te bejne nje pyetje si duhet ne asnje fushe, sepse nuk kane lexuar asnje liber.
    Mendoj se ata redaktore qe lejojne berjen e emisioneve te tilla nuk duhet te tregojne se i pyet dikush aty, se turp per ta kur lejojne qe ato emisione te transmetohen
    Lajmet jane te thata, jane rubrika shabllone, renditje jo e mire e lajmeve, folesit nuk kane diksion, ngjyre te zerit sikunder e kane folesit e Tv boterore qe i shohim (perjashtoj disa si Mustafe Mucaj, Shaban Arifaj e ndonje tjeter).
    Nuk ka emisione vendese te krijuara nga TV, por shumica jane emisione te huazuara.
    Ka emisione te te rinjve qe me shume kane efekt te kundert, jane drejtues qe duken se jane kryekeput injorante, sa shpesh une ne shtepine time derisa i degjoj vihem ne siklet....
    Ka shume e shume gjera qe ka per kritike RTK-ja. Thene hapur, shkurt dhe pa e zgjatur drita e kuqe eshte ndezur qe te behet dicka ne RTk. Ose hiqeni statusin e TV PUBLIK, sepse une ne radhe te pare kerkoj llogari per ato 3.5 euro qe jap ne muaj dhe ne vlere te tyre nuk marre asgje.

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Me pelqeu shume kur iu lexova.Kuprova se gadi te gjithe ndajme mendimin e njejte dhe ky fakt me gezon shume.

LAJMI
    kryesore ne RTK-e: `Dy pleq serbe u rrahen ne oborrin e tyre`....

(Programi e lajmeve ne oren 19:30)
    Verejtet kohezgjatjen e lajmit,kujdesin,vemendjen...?!

Mendoj se nje lajm i tille sot duhet te ipet me shkurt,me nje fotografi dhe te kalohet ne temen tjeter.Mirepo jo.
    RTK-ja sikur nuk ka punu MJAFT ne arenen e `vellazerim-bashkimit`,tani te bene pershtypje se sa te kujdesshem tregohen rrethe keti rasti dhe transmetojne plot 6 minuta xhirimin filmik te keti aksidenti ...

Kjo dmth shume.Asnjehere RTK-ja nuk transmetoj plagosjen e shqiptareve ne Mitrovicen Veriore,e mos te flasim per rrahjet.. .

Deri kur?!
    RTK-ja
    Me respekt
    rtp-ja

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Ra ne hunlesh Bexheti :)

Deklarata e reporterit të RTK-së, Behxhet Begu Aktuale

Deklarata është dhënë në stacionin policor në Vushtrri. E sjellim në tërësi deklaratën e reporterit Behxhet Begu. “ Ne kemi ardhur në Vushtrri për ta bërë një temë. Tema kishte të bënte me një trajnim të ri që aplikon kjo ordinancë për sëmundje kardiale. Në momentin që e kemi zbarkuar teknikën prej automjetit zyrtar dhe kemi hyrë në ordinancë, dhe i kemi mbathur papuçet për të hyr në ordinancë policia kanë ardhur për shkak se vetura ka qenë e ndalur në vend të ndaluar..."

"Menjëherë, vozitësi ka dalë dhe pas tij kam dalë edhe unë, bashkë me doktor Basriun. Polici deshi ta dënojë vozitësin për parkim jokorrekt. Unë kam dashur t’ia sqaroj policit se jam shef i ekipit dhe të ma bëjë fletpadinë në emër të ekipit. Polici më tha të largohem dhe më ka numëruar deri në tre. Unë i thash: Më fal, desha vetëm të sqaroj se unë jam shefi i ekipit. Ata më thanë se jam i arrestuar dhe ai polic më një tjetër më kanë hedhur për veturë. Ata më kanë pranguar dhe më kanë futur në automjet dhe e kam parë kameramanin tim duke e filmuar rastin. E kanë arrestuar edhe atë së bashku me vozitësin. Kameramanin e kanë futur në automjetin ku isha unë ndërsa vozitësin e kanë dërguar në një veturë tjetër. Polici i cili më tha se jam i arrestuar ishte në të njëjtin automjet me mua dhe kameramanin. Ai me tha: ‘Cfarë shefi je ti ta q… shefin e nanës ta q…Tash të qoj unë atje dhe të tregoj se cfarë shefi je ti.’ Unë i thash: Në rregull, unë jam i arresutar por mos më fyej se nuk të kam bërë asgjë. Nuk kam asgjë me ty. Më kanë sjellë në stacionin policor. Atje më kanë futur në një zyre tjetër të ndarë nga kameramani dhe më kanë ulur në një karrige dhe kanë filluar të më godasin pa kontroll. I pranishëm ka qenë edhe komandanti i Stacionit Policor të Vushtrris dhe rreshteri. Polici që më rrahu më tha se ’ti je ai që i ke thënë kameramanit të filmoj se çka po ndodh. Ai më tha: “unë ty kam me të mbyt këtu”, dhe ka filluar të më godasë në kokë derisa buza ka filluar të me pikoj gjak. Atëherë komandanti i stacionit policor më ka thënë se a ke nevojë për ndihmë sepse të është skuqur syri dhe buza po të qet gjak. Mirëpo, unë nuk kam mundur t’i përgjigjem. Kam qëndruar aty edhe 20 minuta tjerë kam kërkuar ujë. Më ka derguar rreshteri deri në banjo. Kam pirë ujë dhe më kanë sjellë lart. M’u kanë marrë të dhënat për identitetin tim dhe më kanë pyetur se a dëshiroj të marr avokat. Unë kam kërkuar të kontaktoj me avokatin, të cilën gjë ma kanë mundësuar përmes telefonit që ndodhej në zyre.”

------------------
    Dani11 tha:

HALLALLA I KOFT SHPK-ës
    Po kta azginat a kujtoin që Zotë janë a?

Këta duhet të respektoin ligjin dhe SHPK/ën dhe duhetë të jenë shembull edhe për të tjerët e jo me u sjell keq me Policinë.
    Se deri dje shkaun nuk kan guxue as me e kqyrë e me i thanë cfare i ke sytë e tashë kishe po e qoim bishtin.

MARRE JU QOFT ktyne gazetarëve të RTK/ës.
    Pa ligj dhe rend nuk mbahet shteti dhe gjdo njeri që nuk e respekton dhe nderon SHPK/ën dhe TMK_

Dragoboja a ki me shtyu dicka?
    Me respekt
    rtp-ja

Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    Ah bre sa keq , po qysh me i rreh kta te RTK ej paramendo po a rrehen shefat bre, po ata qe thejn ligje duhet te dnohen por jo shefat e RTK, ata te qesin ne telivizor e ta hajn botthen mfalni mendova ta marrin ftyren
    ishalla ja kan fut edhe nja per mua , ju baft shnet SHPK
    Ma mir neser se dje

Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    lajmi kryesore ne RTK, kishte dale nga shtrati njani ne bangladesh , mfalni mendova lumi kishte dal nga shtrati dhe kishte vershuar disa hektar, un shum u merzita 15 minuta skam ardhe ne vehte , sa keq me ka ardhe . Por fati me i madh ishte se skishte viktima,
    E se mbram eshte vrar nje djal i ri ne ferizaj ska dert , te lutem lajm shum i pa rendesishem
    Popull apeloj te ju qe ti lshoni nga tri pordh per bangladeshin dhe nga 10 pordh per rtk , ne shenje perkrahje dhe respekti
    Ma mir neser se dje

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Rryma pershendetje

Me fal por para se te shprehi ngushellime per shtartin e banglladeshit ,
    deshta me te pyet dicka:
    Me trego t`lutem a u permend mbram lajmi me i ri rreth refuzimit te kerkeses se Tadiqit ?
    Me respekt
    rtp-ja

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •