Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar më parë nga ARIANA GACI
    Nuk e kuptoj se si shqiptaret vazhdojne ta besojne kete emision te koruptuar ashtu sic eshte dhe shteti shqiptar. Nje emision ku e verteta vjen nga ai qe paguan me shume para. Nje emision ku te ashtuquajturit atdhedashurit e shkelin me kembe atdheun per para.
    Si mendoni
    Me dashuri
    Ariana
    jo zonjushe te korruptuar pse? qe nxjerrin te palarat?dhe po te ishte ashtu si ti thua nuk do lejohej nje emision i tille te transmetohej me kaq tema serioze kshu une mendoj
    M&M

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Postime
    37
    Me rrespekt Shkodrane
    Per qeshtjen e degjenerimit ne qoftese flasim ateher mund te them qe keto vjazat qe kercejne ne Fiks eshte me se paku apo pika e fundit e degjenerimit e nje shoqerie, se psh eshte ai Emison edhe shuem i qelluar per mendimin tim per temat qe i shtjellon , po ne anen tjeter pasi qe eshte mudnem me thane si Emision Informativ sepse jep informata per ngajrje ne Shqiperi apo nuk di ndoshta e ka pak edhe sensin e emisionit Argetues po me pak, nuk jam i pajtimit qe per cdo dite te dilet me ata vajza me fal ne shprehje " gjysem te zhveshura, pjesen me te madhe te gjoksit jasht dhe prapanices nejashtu" sepse ate emisino e percjellin ma mer mendja pjesa me e madhe a femiljeve ne shqiperi po nje ashtu edhe ne Kosove kush ka digjital se deri vitin e kaluar e kan transmetuar edhe Tv lokale por tash jo. E ketu nuk pajtohem une qe per cdo dite eshte apk e tepert me qene ato vajza ne Emision Informativ, se sikur te ksih qene dicka sikur ato programet qe jan per zgjedhjen e talenteve per Aktrim, per Kenge ne TOP CHANEL qe po i bajne nuk po me kujtohet emri po nuk eshte dert ma mer mendja qe po e din se cili eshte, per kete nuk pajtohemq e natyra e emisionit ehste tjeter a ne fakt ne skene po an del tjeter.
    E sa per komentin e Bija e Detit normalisht qe me qene mashkull edhe mos me qene xheloz se pse nuk ehste ne mesin e atyre vajazave eshte pak veshtire, se sado pak njerez jemi edhe kemi ndjenja a te lutem. Pak hajgare.

E sa per llojin e bisedes Shkodrane faleminderit per kompliment apo si me e quajt ate qe e tha per menyren e komunikimit ma mer mendja qe per mua nuk eshte interesant me shku ne ekstrem per shkak se nuk ia vlen me fole keq per ty a per mu sepse nuk te njof e as nuk me njeh edhe nuk di pse me fole keq per ty kur nuk te njoh te lutem.

Me rrespekt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    54
    Per mendimin tim ai emisjon duhet vleresuar per punen e tij,ndoshto do te ishte me mire te kishte me shume emisjone te ketij karakteri.
    une(familja ime sepse nuk jam atje) flas nga pervoja qe pata me stafin e emisjonit
    trokitem dere me dere per problemin qe patem ,4 vjet neper gjykata,dhe ne fund fare vetem fiksi i dha zgjidhje(nuk ishte problem personal por problem krahine)
    A ka te meta si emisjon ?Pa dyshim nuk po them se eshte prefekt por duke pare dhe temat qe ai prek detyrimisht qe do te kete mangesira .
    te luftosh korupsionin ne shqiperi per mua eshte =me lufte civile nuk mund te behet me spektakle televizive
    Per sa i perket atyre dy gocave
    per ata qe nuk i pelqejne 2 fjale GROW UP
    RESPEKTE PER STAFIN E FIKS FARE
    Mendimet jane si grate:me mire te ushqesh 10 se sa te veshesh 1

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Talking Shkodranja dhe demokracija!

Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    .
    E kam vu re se gjithkush te ka borxh dicka ty , sidomos gjinia femerore te cilen ti parapelqen ti ofendosh , te tregohesh si shembelltyre mikroskopike
    e xha-Sulos.
    Brarit iu drejtove zonjushe!
    Me fal,po ndjej nevoje te perzihem pak ne kete muhabet!

Flladitu pak zonjushe se nuk u ba nami pse Brari nuk i pelqen dy gocat e fiskit
    merr fryme thelle dhe pajtou edhe me kete fakt se ka te atille qe nuk e pelqejne perversin,pedofilizmin dhe degjenerizmin.

Krejt kam pershtypjen se te paska prek keq aty ku te ka quejt me pak qytetare dhe ti vrap e ...si petarda festash!

Ndegjom vajzo me merr pak mesim:

Kurr nuk kam lexue dicka ofenduese nga Brari .E vertet eshte se ai mllefoset ne budallakina si keto qe i lexova ketu,cofshin te kesaj apo asaj gjinije!Andaj,mos u ndjej kaq Peace feministe se si gjini nuk e besoj se do e pelqesh me shume se Brari,edhe pse sot nuk dihet,ka edhe sosh qe i pelqejne e i dashurojne femrat.
    Por,per mos me hy laknave me gjate ta them drejt:
    Brarin e respektoj shume,e pelqej temperamentin e ti,
    keshtu reagojne vetem njerezit e drejte.
    E ti quej namuzqar ata qe nuk i pelqejn bythet e vajzave qe ate ore ka kohen ti ndegjoj perrallat per nate te mire,e ajo del dhe reklamon b... ne ekran.
    Thash, e pelqej fiskin,i admiroj per punen qe bejene kunder korrupcionit
    por nuk e pelqej kete sken.

E ti vazhdo lidhe kete me demokraci,e namuzqar,e enver e parti e hamam..se keshtu na qenka demokracija,me ***** jashte..
    .Jetoj larg qe 18 vjet cuc e lazdrueme,po kjo cka shoh ne ekran nuk eshte e drejt edhe keshtu eshte e topi nuk e luen edhe pik.

Askund ne boten e civilizueme nuk sheh maskarlleqe te tilla si te ne,televizionin shqiptare,coft ai ne Shqiperi,Kosove apo Maqedoni.

Kjo eshte formula ,pra KEQ
    dhe mos e zgjat me replika se nuk qenke per tu lexue.

Respekt
    rtp-ja
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Nuk e kam pare shpesh Fiks Fare, vetem disa programe. Megjithate, me ka pelqyer shume. Kam 6 vjete pa vajtur ne Shqiperi, dmth programet televizive shqiptare nuk i njoh, qe te mund te bej nje krahasim te Fiks Fare me ndonje tjeter.
    Ne ato pak raste qe me eshte dhene mundesia te shoh ceshtjet e trajtuara, edhe pse nen petken humoristike, ishin qelluar ne shenje. Sic tha dikush ketu, realizuesit e programit nuk do marrin armet e te shkojne per gjueti per "derrat e korruptuar." Por me ane te programit, ndergjegjesohen vete shikuesit, dhe ata e kane ne dore, qe ne fund te fundit i vuajne keto probleme, te bejne dicka.
    Emisioni i fundit qe pashe, ishte ai i dates 20 prill, per spitalin e onkologjise. Kam qare me lot, ishte aq e dhimbshme situata ne te cilen katandisen njerezit per disa ilace. Dhe ashtu sic tha dhe Saimiri, qeveria u jep 1 milione euro nje skuadre futbolli, por ne te njejten kohe, nuk denjon te harxhoje as gjysmen per nje ilac aq kryesor qe i duhet pacienteve me kanser. Dhe njerezit detyrohen te hyjne ne borxhe, t'u heqin buken e gojes femijeve per te blere kuren.

Persa i perket atyre vajzave, personalisht me duket pak pa shije, dhe pa vend, nga veshja etj. Por eshte vetem nje mendim personal. Ndoshta eshte thjesht "ekonomi tregu," dmth, per te terhequr teleshikuesit e gjinise mashkullore.... . E rendesishme eshte t'u mos jepet aq rendesi detajeve televizive, por ceshtjeve qe trajtohen.

Harem modern, si ne kohet e sulltanit goca te xhveshura hidhen e perdridhen aty para atyre dy burrave.....

Ky eshte emisioni me i degjeneruar qe kam pa ndonje here!
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Ne fillimet e hershme besoja vertet si dicka teper konstruktive.
    Tashme ruaj rezervat e mia mbi krijuesin e atij emisioni, i cili ne nje rast bisedonte greqisht me nje punonjes te harri lena mbi shantazhin qe po i benin dikujt nepermjet nje kasete video.
    Fatmiresisht une di greqisht dhe personi nuk e mori me mend qe une dija dhe vazhdoi te bisedonte i qete ne ambjentet e sheratonit.

Dito.

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    Di nje rast, por qe nuk mund te them me shume, kur "FIKS-FARE" arriti ti ver gjobe nje drejtori policie te nje rrethi.
    Ata arrijne te mbledhin shume prova per rastet e korrupsionit ne administrate dhe per shkeljet qe bejne biznese te ndryshme. Perpara se ti bejne publike ata kerkojne para, nqs nuk marrin atehere i shfaqin ne TV.
    Vec ketyre jam i mendimit se ky emision ben me shume per luften kundra korrupsionit sesa ben qeveria.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Nga Marsi kur ndodhesha ne Shqiperi,pashe emisione te fiksusave te Fiksit.

Mu duk nje emision tip farso-komedie,dhe dy aktoret katran me boje sidomos doktori................

Me pelqeu shume nderthurja e problemeve te emisionit,me perdredhjen e vajzave ne sfond,qe ma do mendja eshte mjeshteri e regjise per te ngritur lart"moralin" e emisionit................
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga kolombi

Me pelqeu shume nderthurja e problemeve te emisionit,me perdredhjen e vajzave ne sfond,qe ma do mendja eshte mjeshteri e regjise per te ngritur lart"moralin" e emisionit................
    Hee..!
    Ngrit moralin ,thue?!

Mue me ngjajne ne nje pamje ku disa adoleshente keqtrajtojne
    te miturat...Me kupton?
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •