Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Ca problemi kane vajzat une se kuptoj, jane thjesht per ti shtu
    ngjyra emisionit, dhe qe si bajne dam askujt.
    Pak a shume eshte i njejti emision si Strizia la Notizia ( me duket ,
    se e kam harru si e ka pase emrin taman..)
    dhe aty ka kene elementi femer, gje qe te gjithe meshkujt kane deshire
    mi pa,dhe per pak argetim kur kercejne Shotat...
    Si emision e kam ndjeke shpesh, dhe me ka pelqy sepse trajton gjana
    qe jane kryesore ne mbarevajtjen e atij shteti, por qe askush
    si ban ashtu si duhet.
    Jo vetem qe mund ti japi si problematika gje qe e bajne edhe gazetat,
    por keto mundohen mi hy pak ma thelle..dhe mu mundu me qite gja ne drite.
    Po e shifsha para sa ditesh, qe ishin marre me autoshkollat, dhe te them te drejten shume keq..paguaj lek dhe merr patenten pa ja pase haberin makines.
    Dhe e dyta per Ministrin e Arsimit Luan Memushi te cilit fatura e elektrikut
    i kishte ardhe 270 leke te reja per nje muaj..gje qe eshte larg mendjes.
    NJe familje normale me keto sahatat e rinj paguajne rreth 50 mije lek ne muaj.
    Dmth tu qite ne pah gjana qe bajne Muuuu dhe askush s'ka leverdi me ju
    ra mbrapa dhe mi ndreqe, sepse jane te zhytyr deri ne fyt me gjanat e tyre.
    Respekte per doktorin dhe Saimirin, jane sinqerisht shume te zotet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-10-2004
    Postime
    349

Talking Ej

Shkodrane Ke Te Drejte Per Autoshkollat Lal.
    Jo Se Aİ Nuk E Kİshte Haberİn E Makİnes,
    Po Aİ İshte Sakat Mer Te Keqen.
    Hahahhahahha.
    Jo Po Mbushja Menjen Arİanes Se Eshte İ Korruptuar Thote.

ErionB
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Vendndodhja
    Ne toke!!
    Postime
    125
    kontenti i fiks fare nuk eshte i korruptuar
    perkundrazi eshte nje ze qe "ngjirret duke bertitur" ne llumin e korrupsionit.
    Personalisht e ndjek nganjehere ne internet dhe nuk mund te them qe ka ndonje vlere humoristike, por ka vleren qe i tregon popullit se c'fare nodh me ta.
    Persa i perket atyre dy gocave, opinioni im eshte me mire mos te ishin sesa jane; thjeshte per faktin se ne kercimet e tyre nuk ka asnje lloj shije (shija ime personale perseri kjo), dhe menyra se si trajtohen ne emision, dhe veshja ekstravagante qe e ben emisionin Rated-R.
    Por ndoshta edhe ato tregojne rrolin e femres shqiptare ne shoqeri qe injorohen, keqtrajtohen, dhe ne shume raste edhe nxirren rrugeve.
    Problemi eshte se spekatori merr kete mesazh, apo thjesht i rrin mendja tek trupi i bukur i atyre gocave.
    Me mire qe eshte se po mos te jete!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Citim Postuar më parë nga Brari
    Fiks fare nuk e ka problemin tek ato qe thote.. si kritika.. sepse aty ata ja qellojne gjerave..
    E keqja eshte tek Skenat qe ata bejne.. Vulgare banale e poshteruese per ato cupkat shaljashta..

nejse..

ca flet ti mer brar se ma prishe qefin. aty te shalet o gjith suksesi. pse ca do shofim ne tullen e sajmirit apo turinin si mi te doktorit? vetem ai qe ka lindur i marum si pelqe ato gocat. ose noi peshkop. (nerd, dork, geek )

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    Ca problemi kane vajzat une se kuptoj, jane thjesht per ti shtu ngjyra emisionit, dhe qe si bajne dam askujt.
    Edhe sikur te deshen lakuriq ne ekran,neve nuk na bejne dem cucat,jo.Televizioni nuk do prishet,shpresoj.Rryma nuk do nderpitet....

E nderueme

Si mundesh te pajtohesh me nje pamje te tille?
    Dy vajza qe tregojne prapanicen here ekranit televiziv,e her kthejn b.. ngaSaimiri dhe Doktori,e mandej levizin si dy prostituke(me falni ne kete shprehje)ne ndonje striptizbar...kjo eshte skandaloze!
    Mandej,mendoj une,keta dy djelmosha fillojne e hapin tema korrupcioni,e luftojne te keqen...derisa ata vet i imponojne cdo qytetari nje pamje degjeneruese me nje muzik gjithashtu edhe me degjeneruese!

Para dy viteve kur isha ne Tirane,quni i shokut tim kishte blere kaseten e atyre dy vajzave te Fiksi-it...edhe kutpohet,ai e ndegjonte me endje muziken e tyre derisa e motra dy vjeqare kercente e mundohej ti imitonte vajzat!

Shume keq.
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Citim Postuar më parë nga RTP
    Edhe sikur te deshen lakuriq ne ekran,neve nuk na bejne dem cucat,jo.Televizioni nuk do prishet,shpresoj.Rryma nuk do nderpitet....

E nderueme

Dy vajza qe tregojne prapanicen here ekranit televiziv,e her kthejn b.. ngaSaimiri dhe Doktori,e mandej levizin si dy prostituke(me falni ne kete shprehje)ne ndonje striptizbar...kjo eshte skandaloze!
    Mandej,mendoj une,keta dy djelmosha fillojne e hapin tema korrupcioni,e luftojne te keqen...derisa ata vet i imponojne cdo qytetari nje pamje degjeneruese me nje muzik gjithashtu edhe me degjeneruese!

Para dy viteve kur isha ne Tirane,quni i shokut tim kishte blere kaseten e atyre dy vajzave te Fiksi-it...edhe kutpohet,ai e ndegjonte me endje muziken e tyre derisa e motra dy vjeqare kercente e mundohej ti imitonte vajzat!

Shume keq.

ka ble kongen 'sorkadhja' qerratai. e ke degju tekstin ' u ma jep doren mami, te gjith djemt si palla ka*i''. kenge provokative, por e bukur

i/e regjistruar Maska e Fotzenland
    Anëtarësuar
    23-04-2005
    Postime
    85
    Ky fiksi nuk prek asnjehere rrenjen e problemit. Merret me autoshkolla ose me ndonje inspektor rrugesh. Edhe kur ndonje shkelje me ndonje polic rrugor del te fiksi ministrat reagojne pernjehere edhe shfaqen sikur po luftojne korrupsionin. Ha ha ha jane per te ardhur keq. Edhe problemi i vertete jane ata qe qendrojne lart. Ralle kam pare tani se fundmi te kritikohen qeveritare. Eshte normale se ata qe kane ne dore fiksin, e kane lyer si duhet me disa degjenerata qe na qeverisin.

Cupkat shaljashte thote brari. Ha ha ha. Me shkrive fare. Ajo eshte pjesa me e bukur e emisionit lol.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar më parë nga RTP

E nderueme

Shume keq.
    Pse sipas teje cdo femer qe del ne skene me rroba banjoje, funde te shkurta
    etj etj i jepet titulli leviz si prositute....sa gabim e ke.

Ja nje foto e Saimir Kodres ...lol ( mbylli syte i dashur se eshte nudo
    nga mesi e lart...)
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    shkodrane..ai qe flet aty me lart eshte forumisti me nick RTP..

Ta ha mendja ty se ke ti kapacitet te gjesh gabime tek mendimet e tije..?

Lexoja shkrimet e RTp-s pastaj thuaj.. hm... ky duhet te ket pak te drejte se ne aq e kaq shkrime ai flet bukur..pra..mos un shkadranja flas gabim..

te ulesh koken para te diturve nuk eshte perulje por dinjitet..

po zgjatem pak jo vec per ty por dhe per te tjere qe kujtojne se dine shum..

Shkodrane e lejon ti vajzen tende te rrije me shal jasht cdo mbremje para hundeve te saimirit e atij doktorrit legen.. a para atij krymadhit humoristit qelbanik se ja harrova emrin qe drejton kte programin fiks.. e te perdridhet pa asnji motiv Artistik para atyre matrapazeve hamshore.. Jo nuk do e lejoje ta them une..

Nuk eshte RTP kunder mbathjeve te shkurtera apo veshjeve mini..
    Kosova i njef keto veshje para Shqiperise.. dhe RTP eshte i Kosoves dhe punonjes i radio Televizionit te Kosoves.. Pra ka nje bagaszh kulturor..

Kur nje vajze ben balet nuk eshte turp te vishet me veshjen e baletit e te vallzoje ne ambjentet per Balet..
    Por ne rastin e Fiks fare ku kopjohet nje program italian surrogato kemi me nje skllaveri te bejme..
    Pra shfrytezohet fukaralleku i disave qe detyrohen per 5 euro ti cojne vajzat ne ate derexhe.. qe te rrijne gati lakuriq ne nje podium e ku nen podium pra nen shalet e atyre vajzave zgerdhihen e bejne xheste kafsherie dy maskarenj..

Pra ska rendesi se Fiksi ben Kritika nje zyrtari imoral kur cdo nate Fiksi ben imoralitet me ato dy viktimat qe i mban aty per turp te atij shteti e atij opinioni..

Ka bota Teater Balet..
    ne nje Skene luhet Cajkovski Liqeni i Mjelmave pershembull e ne Salle qindra njerez shijojne artin e bukur te koreografise dhe muziken fantastike te Cajkovskit..

por ne fiks Fare sikurse dhe ne disa plagjiatura te tjera luhet me fukarallekun .. e familjeve shqiptare e kjo eshte poshtersi..

Fino Ruco Paskali Gjinushi e Nano Malo Durak KOk Dukat nuk i cojne vajzat e tyre aty..
    Pse..sepse skan ngelur per 5 euro..

Por ne nuk duhet te pajtohemi me kte shperfytyrim te Artit .. per tu duk gjoja modern..

I rri poshte shaleve Trajneri Gjimnastes ne nje olimpiade.. por ka tjetr funksion qendrimi atij aty.. Ai mbron Vajzen nga ndonje pakujdesi qe mund ti demtoje fizikun e shendetin sportistes..
    Por Saimiri e Doktori c'duan gjys meter larg nga vërra.. kur thon myzeqaret.. e atyre dy cupave 13-15 vjecare?

Edhe ne se ato pranojne te lene vërrën e tyre ashtu Ka nje shtet qe e lufton pedofiline e prostitucionin flagrant..

E ne jemi pjese e atij Shteti.. kur reagojme..per mire..

katundaria..sikurse dhe ti shkodrane ben pjes aty.. ka nevoje per nje faze emancipimi e kulturifikimi.. para se te shprehe mendimet.. si kopetente..

qashtu ..

e meso nga ata qe din me shume.. se ke fat ti takoc.. ne Forum se ne Kafe te Madhe psh.. RTP nuk ulet me ty por me ajken e Shkodres apo te Tiranes..

qashtu.. kjo eshte aspirin per ty e per shum te tjere..
    shok Katundare.. mesoni..

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    me sa e kam pare kete emision disa here kur kam pasur kohe me ka pelqyer, u lodhen duke nxjerr edhe ri-nxjerr ne pah te metat e vendit tone po ahaaaa me cshikojme nuk e ve njeri ujin ne zjarr, me tmerri qe kisha pare ndonjehere ishte ai ishulli i shembur o perendi e madhe , po me ishullin ne ksamil cpaten ??? eshte goxha i realizuar edhe ata cunat jane shume te shkathet, sa per ato cupat qe brari thote qe i tallin ato vajten konkuruan per te shkuar atje, u lodhen duke kercyer e kenduar sepse donin te ishin ne ate pozicion ska faj emisioni per kete, ne fund te fundit ato figurante jane , kush eshte roli i tyre???? gjithsesi secili e di vete zgjedhjen , nga zero deri ne 10 atyre drejtuesve u jap 10. urime edhe te vazhdojne keshtu.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •