Postuar mė parė nga
R2T
E kam shkruar me perpara diku:
Pra sipas teje, dikush te krijoi qe ti ta adhurosh. Pra te krijoi ty qe te ndihet me mire per veten e tij. Me nje fjale Zot egoist.
Te thote, urdho kete bote, mund te besh c'te duash por po bere ate qe s'me pelqen mua do te te rraf. Une dua te behet keshtu, por te jap mundesine qe te besh dhe ashtu. Dhe po bere ashtu, megjithese isha une ai qe ta dha ate mundesi, une do te te ndeshkoj. Pra eshte Zot shpirtlig.
Eshte Zot qe krijon nje fe, pastaj kerijon dhe nje fe tjeter, pastaj dhe 30 te tjera. Dhe te thote, tani zgjidh....ke 30 dyer te cila do hysh...kujdes se po hyre tek dera e gabuar do te te ndeshkoj...dhe keto dyer i krijova une vete, per te te ngatruar ty, dhe kenaqur shpirtin tim mizor...por ti zgjidh, po zgjodhe ti gabim eshte faji yt jo timi.
Eshte Zot qe te frikeson. Bej keshtu se po nuk bere keshtu, do te ndeshkoj. Beso, se do te te vras, lutu se ndryshe do shkosh ne ferr, kthehu nga Qabja se ndryshe nuk quhet.
Eshte Zot mosmirenjohes. Ti lutu, falu, beso ne mua, por po desha une te ndeshkoj te afermit e tu, per te provuar besimin tend eshte e drejta ime. Le ti bej une te afermit e tu te vuajne ti ki besim tek une, se per ty po e bej. le te ti mar nga jeta te afermit pa asnje arsye ti prape beso. Le ti jap une prosperitet atij qe nuk me njeh fare kush jam, ti mos e ki ziline prape vazhdo beso....
Krijoni Kontakt