po mund te behet ketu ne pr si vend i vogel qe eshte degjon dite per dite "histori dashurie" si psh nje cun qe donte nje goce po ajo nuk ia varte preu damaret edhe ishte ne spital kur kjo vajza i vajti atje e si perfundim u fejuan te dy
po mund te behet ketu ne pr si vend i vogel qe eshte degjon dite per dite "histori dashurie" si psh nje cun qe donte nje goce po ajo nuk ia varte preu damaret edhe ishte ne spital kur kjo vajza i vajti atje e si perfundim u fejuan te dy
Do dua ndonjehere ndonje po kurre si dikur dike
NUK DEMTON, cdo dashuri eshte ilac per zemren dhe shpirtin, dhe mesim per njeriun.............
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
uhmm dashuria demton ... apo xhelozia me mire?... moskontrollimi i vetes ne dashuri eshte me se normal ... pronesimi i tjetrit e frika per humbje ...perfshi ketu e xhelozite e kota ... keto jo demtojne por lene e pasoja ... ate te qenurit me te forte![]()
dashuria demton shendetin hehhe ta demton zemren shpyrtin ta then por eshte nje grip qe kalon shpejt e kam vrejt me veten kur kam qen e dashuruar dhe kur jemi ndar kam menduar qe kurr nuk ka jet me per mua por nuk eshte e vertet 1 jav dy jav kam qajtur por jojo tash me dashuria qe kam pas eshte kthyer ne urrejtje
Dashurine e perkufizojne si harmoni te dy shpritrave dhe kontakt te dy epidermave. Prandaj kur nje mashkull i jepet terresisht nje femre, llogjika i erresohet nga ndjenjat, u nenshtrohet pasioneve te tij dhe e humb llogjiken e realitetit. Dhe kur dikush e humb llogjiken mendoj se eshte nje demtim i madh.
o me dy molle moj te godita
o me vrave o te vrafte pika
E nuk te rashe per te vrare
Postuar mė parė nga helene
Shume here dashuria e tepert ndaj dikujt te con ne gjendje te ndryshme si mendore dhe shpirterore dhe shume here te ben dem!
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
Dashuria besoj se me ka bere mire po jo te me coje deri ne ate gjendje, Deri ne cmenduri, Sbesoj te me coj kurre deri atje se nuk jam as person i tille.![]()
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Eshte e vertete qe dashuria e tepert mund te jete e demshme per njeriun. Kjo mund te ndodh nga shume shkaqe... Nje nder shkaqet kryesore eshte kur partneri/partnerja e di qe ti tranohesh apo jep gjithcka pas tij/saj dhe ne kete rast mund ta keqperdor dashurine tende. Pra ai/ajo eshte i/e sigurte qe ti e do dhe te ka ne dore dhe mund te beje vepra te ndryshme qe ty te te lendoje... Dashuria e tepert te verbon dhe s'te lejon qe ta shohesh realitetin, s'do tu besosh te tjerreve perreth nese flasin keq per dashurine tende, dmth s'do ti besosh askujt pervec njeriut qe dashuron. Me e keqja eshte cfare ben nese e humb kete person qe ti e dashuron kaq shume!? Atehere eshte mizori, atehere thua qe s'do me asgje ne jete dhe s'te gezon gje tjeter...Postuar mė parė nga helene
Prandaj duhet te kemi kujdes qe mos biem ne kete grope te quajtur dashuri se pastaj eshte veshtire te dalish... Por s'duhet te harrojme asnjehere se "Kur nje dere mbyllet, mos humb kohen ta veshtrosh, por shiko perpara dyeret tjera qe hapen..."
Happiness is: ME & YOU ;)
Po- vete nga eksperienca personale mund te them qe me te vertete dashuria e madhe e demnton 1 lidhje...Sado qe ai person mund te bej disa hapa mbrapa ( qe te te japi pak vend te maresh ere( metaforikisht) siesi ato akte/ajo dashuri eshte e shtyer nga ndjenjat (qe ne te shumten e rasteve nuk mund ti konrollojme).Postuar mė parė nga helene
Qe te jete lidhje e shendetshme duhet te kete dashuri te barabarte...mbase jo fiks..por jo ekstreme![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Krijoni Kontakt