Postuar mė parė nga Piranha
Me pelqeu menyra e saktesis qe e the te tere kete!
Postuar mė parė nga Piranha
Me pelqeu menyra e saktesis qe e the te tere kete!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Une mendoj se perpara se te thuash dashuria eshte e tepert duhet tja dish kuptimin fjales dashuri.ai qe sja di kuptimin e quan dashurine te tepert.per mua dashuria eshte nje ndjenje dhe deshire e pazevendesueshme per dike qe e do ne jeten tende
Sigurisht qe dashuria e tepert demton, ne kuptimin qe ne ate faze njeriu nuk eshte shume i logjikshem ne veprime por me teper i drejtuar nga ndienjat. Ne raste ekstreme mund te kthehet edhe ne lloj psikoze (shpesh here te perkoheshme)
Kjo gje eshte me e mundshme te ndodhe nga "fillimet" e dashurise kur experienca mungon dhe njeriu eshte paksa i papergatitur per te mbajtur ngarkesen dhe furine emocionale...
Sigurisht qe shtjellime te tilla behet ne retrospekt, qe keshtu e vetmja menyre per te jetuar dashurine ne kompletesine e plote eshte ti dorezohemi asaj pa rezerva...![]()
When in Doubt, Act Stupid!
un dshurin e kam ndjer per nje vajz te cilen e doja shum sa here me linte pa gjjum ajo mua
dashura te dobson te ben ,me nerva te ben te vencate vetem ai qe e ka kaluar e ndjen ca te them me
po kontrollin asnjehere se humba dija ca beja :P sisha budall so demton o jo aq shum
Partizoni
DASHURIA (jo detyrimisht e tepert- mjafton te arrije kufirin pas te cilit mund te cilesohet si dashuri) eshte mbidoze mazokizmi.
Them se dashuria ka ekstremitetet e veta me raste, pa te cilat nuk do quhej me dashuri por thjesht pasje qejf!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nese dashuria demton .. atehere dua te demtohemmmmmmmmmmmm![]()
dashuria nuk demton, ajo eshte ilaci i shpirtit........![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
demton edhe ka iher cik si shum ....
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
une mendoje se dashuria e teperete eshte e demeshme per njeriun ,sepse munde te shkateroj jeten e te dyve .. 1 xhelozia qe rrjedhe si akte i dashurise se tepruare ... dhe 2 ndarja ihere e pergihmone . munde te shkaketoje nonje depresion .. shume vetave ju kane ndodhure gjera te tilla .. pradnaje... nuk duhet te dashurojme shume se bene mase :PpP
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Krijoni Kontakt