Ne maratonen e jetes time
nuk dhashë asnje lajm se kush fitoj!
Kurr gjunjët nuk përula para dhimbjes
ndonse kam një jetë, që vrapoj...
Ne maratonen e jetes time
nuk dhashë asnje lajm se kush fitoj!
Kurr gjunjët nuk përula para dhimbjes
ndonse kam një jetë, që vrapoj...
Flm,mik i dashur qe na nderon!Postuar më parë nga Agim Doçi
Koha fiton kte maraton
gjakun nga gjunjet koha lepin
Pa cka se dhimbja dhembet te grrin...
e mbijetuese vec
KRENARINE!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Krenaria ime dhimbshem qan
Lotet rrjedhin preres
Po askush si shikon.....
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Nuk dua te degjoj nje perralle te dhimbshme
thote pylli!
Peshperitje mes pishash..
Rrenqethje mes gjethesh....
I lutem moderatorit te fshije nga tema ime postimet e fundit qe jane bere nga anetare te tjere ne temen time.Me respekt Anisela.
E shkuara enderron
Te nesemen e mbajme te mbyllur ne dore..
Te paster....Kurioze.....
E vetme une erdha
e vetme do ike..
zemra ime e tille
E vetme
pasuri e gjunjezuar.
Me sa mbaj mënd kjo poezi gjendet tek libri 'Endrra e paperfunduar e nje gruaje' - Brunilda Zllami. S'me kujtohet tani nq se ajo e kish shkeputur nga liber tjeter, apo e kish shkruar vete. Gjithsesi kur vendosni krijime qe jane shtypur diku nga shkrimtare te tjere, mire eshte te vendosni referencat dhe perkatesite.Postuar më parë nga i_hershem
----
Shumica e krijimeve qe nuk kishin lidhje me kete teme (me kerkese te nismetares se temes), u levizen tek tema 'Potpuri' - Krijuesit e Forumit.
Secili eshte i lire te hape temen e tij ne forum, ndaj nuk eshte nevoja qe krijimeve te nje krijuesi ti pergjigjeni me 'vargje' e ti ktheni te gjitha temat ne burim bejtesh.
Pershendetje
Endrrat.....
Te rrezikshme
Genjeshtare....
Si sheh dot ne sy
cmenduri
rrembyese.....!
Digjem...
Flake ne zemer
Plage....
Pafundesisht...
Nje dite e zakonshme
shprese...
perveluese....
per ty nuk vdes kurre deshira,
me ty te shpresoja, njekohesisht te dashuroja/
ende e kujtoj dhe kjo do te thote qe jam akoma une dhe jo dikush tjter ,
Krijoni Kontakt