Postuar mė parė nga diikush
...nuk e kam kondra per titullin...sa per pronesimin e temes i mora leje krushkes me perpara. Sorry for the confussion
dhe vazhdojme
Postuar mė parė nga diikush
...nuk e kam kondra per titullin...sa per pronesimin e temes i mora leje krushkes me perpara. Sorry for the confussion
dhe vazhdojme
When in Doubt, Act Stupid!
dhe tani po levizim pak nga lindja...Pamje nga Jala
Ambienti i mrekullueshem, deti i paster por uji kallkan![]()
dhe tani po kalojme tunelin ne vlore...
Para se te ikja kishte vene policia rrugore disa pengesa anes tunelit per te kaluar kembesoret. Te nesermen ishin te gjitha te shkulura. Pas nje jave u betonuan prape
Kurse tek vilat kishte dyndje te madhe...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nausika : 08-09-2005 mė 18:56
po e mbyll me ca verige rush nga shtepija ime dhe ylberin ne dhermi![]()
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
hehehe...prite bileten, eja ne dhermi dhe autobusi per ne Jale kalon ketu.
Stacioni i autobuzit (kur ka diell futesh aty poshte nen hije mos te te bie ne koke...lol)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nausika : 08-09-2005 mė 18:58
Heleneeeeeee me kenaqe me keto foto po ate disko Havana pse ma nxore te keqen se mezi pres qe te iki prape se po vdes me ka marre malli
Ps. Helen qenkena komshin ne rrusho ti qenke dhemiqoteune jam palasikot :P po visha shpesh aty me bo pazarin ose kur pertojsha e veja ne kondraq se e kisha rruges per ne palase
Nausika te bukura fotot e Jales vertet qe eshte vend fantastik edhe po te shikosh edhe une kam postuar nje foto qe e kam bere pak a shume nga i njeti pozicjon ku tregon pjesen me te madhe te gjirit te jales
Ja po e postoj edhe une nje foto nga plazhi i bukur i Jales.....( qe te mos me fshine postimin :P)
ketu eshte pjesa e shkallve ku ngjithesh tek ish vila e udheqesitedhe para se te ngjithesh eshte edhe pjesa nga ku beheshe garra se kush hidhej me bukur ne det (tip trampoline me pak fjale )
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga swat : 18-03-2006 mė 07:05
Krijoni Kontakt