![]()
ca lidhje ka politika me serbine ketu?
PER HERE TE FUNDIT, KJO ESHTE THJESHT LITERATURE, QELLIMI I SAJ NUK ESHTE TE PERCAKTOJE PREJARDHJEN E SHQIPTAREVE. KUPTO NDRYSHIMIN.![]()
![]()
ca lidhje ka politika me serbine ketu?
PER HERE TE FUNDIT, KJO ESHTE THJESHT LITERATURE, QELLIMI I SAJ NUK ESHTE TE PERCAKTOJE PREJARDHJEN E SHQIPTAREVE. KUPTO NDRYSHIMIN.![]()
O Gent, vertet i forte je (ai ndrryshimi me beri te qesh). Une s'e kuptoj vete pse shume persona i duket habi shkrimi. Shumica shkrimtareve qe kane shkruajtur per ne gjithmone kane bere gabime (te vogla dhe te mellaja) por Dumas vertet nga lidhja e Napolonit me Ali Pashen kishte nje njohuri per Shqiperine qe ishte jo vetem jo e sakte por edhe pak romantike. Fund te fundit ai ne ate kategori bije---te grupit Romantic.
Anyway, shume ketu qe se kuptojne 'his well-meaning intentions' me duken si ai Logico qe rri a ngul kembe dhe s'shkulet.
Postuar më parë nga anja bojku
Anka Zaloshnia Bojka, po cke moj xhane qe te eshte turbullosur mendimi? Per cillne komb moi kishte njohuri Duma-si, e per cilin komb (se s’jane te njejte) kish intensione te mira? Nuku jane te njejtet kombe se kush shkruan libra nuke ngaterron nohurine me intencionet , pervec kur e kane me intencion romantik. Shkrimi i Dumase me larte nuku eshte pe "Tre musketiereve" apo te kane then qe te tere librat jane romanca.
Ti e di moi qe “well meaning intentions” tona i kane kethyer shqiponjat e zeza ne mellenja fushes se Kosoves. Leri “qellimiret” qe shkruajne e flasne, se na hyne ne pune me shume se luftetaret e pushkes. Ti e di per se e kam llafne.
Si te duket Gentiusi ore? Vuri veshin. Me ca alvanese nuk i dihet. Mo me thuaj qe nuk u muarem vesh.
........
deleted
Postuar më parë nga Styx
Zaloshnoje Jugosllovenskoje Sello!
Krijoni Kontakt