... FOTO ...
![]()
... FOTO ...
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Nga kjo ndeshje bardheeblute dolen te plagosur.Postuar mė parė nga TITI
Une mendoj se ekipet tona nuk duhet te luajne me miqesore me ekipet shqiptare te pertej kufirit, sepse gjithnje dalin te demtuar.
ndersa une mendoj se tirona la per te deshiruar.Tirana ishte me fat qe barazoi.ata paten shuuume raste.penalltia qe ju dha tirones nga bauta eshte e dyshimte .por kjo sdo te thote qe tirana ska ekip te mire perkundrazi ato vinin pas nje stervitje te lodhshme.bashkimi eshte pjesmarres ne uefa kete vit.lendime ndodhin edhe ne stervitje brenda ekipit e le mo ne ndeshje te tilla or ti mik (na je ti o na je qerim mos je gjo na kuqi?)?)Postuar mė parė nga Qerim
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Postuar mė parė nga miki_al2001
Edhe vjet Elbasani ne turneun Adem Jashari u ankua per te njejten gje ne ndeshjen me Prishtinen , te humbur 4-2.
U bene dy, thua te jete rastesi ?
Nje nga lojtaret me te mire te Tiranes, Patushi rrezikon te mos luaje ne Slloveni, ndersa Muka do te luaje me zor, ...kaq dem nuk mund te behej edhe po te luanin me nje ekip serb.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qerim : 11-07-2005 mė 12:04
Qerim u bene vite qe ekipet tona luaje ne maqedoni sepse edhe stervitjet i bejne atje por kjo sdo te thote gje dy shembuj.po te jap nje shembull nje futbollist i partizanit brazilian i theu kemben para 3 ose 4 viteve dhe eshte nje gje qe rralle ndodh por perseri u quajt normale ne nje ndeshje futbolli.nje futbollist i njohur quhet shevcenko dhe luan ne nje ekip me tradite besoj e ke degjuar Milan nga milano italy dhe u demtua ne stervitje nga shoket e ekipit te ti (une si paragjykoj per vete) dhe perseri merr pjese ne stervitje.po leri llafet o qerim cdo futbollist eshte i rrezikuar nga demtimet ne fushen e futollit
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Patushi eshte demtuar ne ndeshjen me Skenderbeun e jo me Bashkimin. Poashtu, per Bashkimin, edhe pse ekip shqiptar, luajne shume lojtare joshqiptare.
Eshte normale qe lojtaret demtohen si ne ndeshje zyrtare, ashtu edhe ne miqesore, e bile edhe ne stervitje, por ata qe jane lokaliste, provinciale, e qe nuk duan te kemi marredhenie te mira ndershqiptare, shfrytezojne te tilla gjera per te prishur keto marredhenie. Normalisht, qe keta njerez jane te deshtuar qe ne fillim.
Sidoqofte, sipas lajmeve te fundit, te gjithe lojtaret e Tiranes jane te gatshem per ndeshje dhe Ervin Bulku foli me se miri deri tani ne intervisten e djeshme dhene Sportit Shqiptar.
I urojme Tiranes fitoren te merkuren.
Forca Tirona
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Patushi Osht Demtu Me Bashkimin ,,pjesa Par 2 - 0 Per Tironen ,nga Loja Shume E Rrezikshme E Lojtarve Kundershtar ,tirona Osht Detyru Te Nderroj Gjithe Formacjonin E Pare Per Arsye (mos Demtimesh ) pjesa e dyte ka qene po e njejte shume e tensjonuar ,ndersa 10 Minutat E Fundit Albitri Akordon Penallti Per Bashkimin Ku Shenojne Nga Pika Bardhe Dhe Ne Minutat E Fundit Vjen Dhe Goli Barazimit !!
Te Shohim Me Goricen ,neshje E Veshtire ,po Them Se Do Morim Dicka !!
Forca Bardh E Blut
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 11-07-2005 mė 19:32
Ne rastin e Patushit paskam qene gabim por se di ku lexova nje shkrim qe thoshte ashtu. Apo ndoshta e kam ngaterruar. Nuk e kam pare ndeshjen une por nese me te vertete kane luajtur loje te rrezikshme atehere duhet terhequr verejtja atyre. Megjithate, edhe Patushi do jete i gatshem per ndeshjen ne Slloveni, sipas sportit shqiptar. Formacionin Tirana e ka nderruar ne pothuajse gjithe ndeshjet miqesore qe ka luajtur deri me tani, per ti testuar lojtaret dhe skemat e ndryshme te trajnerit. Mirepo te besh deklarata te tilla si "nuk duhet te luajme me ekipet shqiptare jashte kufijve te Shqiperise" eshte nje deklarate shume e ulet dhe e pahijshme. Une kam pare ndeshjen e kombetares se Kosoves me ate te Shqiperise dhe ndeshja ishte shume vellazerore e miqesore. Bile skuadrat nuk luanin per rezultat fare.
Bashkimi tani ka shumicen e lojtareve joshqiptare, gje qe nuk eshte duke me pelqyer fare, perderisa presidenca dhe ekipi eshte shqiptar. Eshte normale po te kete edhe ndonje te huaj, por jo shumicen te huaj, sidomos ne nje kampionat qe nuk eshte shqiptar, sepse eshte me mire tu jepet mundesia shqiptareve te Maqedonise te luajne dhe te forcojne futbollin e tyre se sllavo-maqedonasve.
Tirana eshte nje ekip bindshem me i forte se Bashkimi shikuar nga cfaredo aspekti. Bile Bashkimi as qe mund te krahasohet fare me Tiranen, edhe pse edhe Bashkimi eshte ekip i mire. Tirana eshte nje nga ekipet me te mira ne gjithe Europen Juglindore qe mund tu bej balle edhe shume ekipeve te njohura te Serie A-se, Bundesliges, Premier Liges etj. Pas kombetares shqiptare, Tirana eshte krenaria jone kombetare ne futboll, per momentin. Ky eshte mendimi im.
Edhe njehere uroj per nje fitore te Tiranes ne Nova Gorica te merkuren.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
... Para Tirana ...
... Do ti bejm zbor slloveneve ...
... Tirana Kampion ...
... Tirana Nr 1 ...
Iku muhabeti miqesores ... lereni ate muhabet se gjera qe ndodhin jane...
Tė mėrkurėn nė mbrėmje, nė orėn 20.00, nė stadiumin "Spurtni" tė Goricės behet ndeshja....Gjykojne ndeshjen treshe armene...
Di gje njeri e jep ndonje stacion ndeshjen ? ...
Nuk e di ne ka ndonje stacion satelitor sllovenia , qe ka mendje te keqe ate dite e na ben ndonje nder...
Patushi sot deklaroi :
<<"Besoj se ditėn e ndeshjes do tė jem nė formė pėr tė luajtur me skuadrėn. Dėmtimi nuk qe shumė i rėndė, por erdhi njė javė para ndeshjes, qė e vuri nė mėdyshje aktivizimin tim. Tani jam duke u riaftėsuar tėrėsisht dhe them se nė Nova Gorica do tė jem bashkė me ekipin pėr tė arritur njė rezultat tė kėnaqshėm. Mendoj si tė gjithė lojtarėt e tjerė se Tirana nuk do tė zhgėnjejė nė ndeshjen e parė europiane. Qė prej grumbullimit, ne po mendojmė pėr kėtė sfidė dhe, duke arritur njė rezultat tė kėnaqshėm nė fushėn e sllovenėve, do tė mund tė arrijmė objektivin tonė final, me pėrkrahjen e madhe tė tifozėve tanė," - >>
Trajneri i Nova Gorices :
<<"Ne synojmė njė rezultat sa mė tė favorshėm pėr ndeshjen e kthimit me Tiranėn. Vlerėsojmė se njė fitore e mundshme 2-0 nė fushėn tonė do tė ishte njė rezultati i mirė pėr ne,"
"Jemi gati pėr tė pėrballuar kundėrshtarin. Ekipi im gėzon formė tė mirė, por edhe Tirana ka njė skuadėr tė fortė. Ne duhet tė mos pėsojmė gol dhe e di se kjo do tė jetė jo pak e lehtė. Nga Tirana duhen veēuar dy lojtarė, 35 vjeēari Altin Rraklli, i cili ka njė pėrvojė disavjeēare nė Bundesligė dhe kapiteni i skuadrės shqiptare, Devi Muka, qė zotėron njė teknikė tepėr tė lartė. Prandaj e shoh tė vėshtirė," >>
Shpresojme ne nje rezultat pozitiv...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Krijoni Kontakt